el kéne engedni Pepét a Juvéhoz jó pénzért

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. október 24., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 20:53
mi meg majd pont nem hozhatjuk elBBeno írta:egész könnyen elhozhatóvá válik egykét psg játékos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 24., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. október 24., hétfő 18:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. október 24., hétfő 3:56
Nem egyezik a véleményünk. Ennyit fűznék hozzá így konstruktívan.wxyz írta: Annyira, hogy nehéz lenne ettől rosszabb üzletet kötni. James, Isco, Asensio is jobb nála, teljesen felesleges.
Csatár posztra és szélre is alkalmatlan, neki sem lenne helye.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 23., vasárnap 20:12
Gondolom Pérez "készül" a Zidane utáni időkre is, az ő munkássága alapján meg ez nem biztos, hogy még olyan sok évet várat magára - ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Nyilván benne van, hogy most máshogy kezeli a helyzetet, mert érzi a vesztét, és több időt hagy Zidanenak, majd idővel kiderül. Viszont a németet sajnálnám, kinéztem már a Barca padjára Lucho utánra, ő se marad szerintem már többet 2 szezonnál, utána jöhetne is..morientes írta:Van edzőnk megvagyunk gracias
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 23., vasárnap 20:08
Miért Zidane megúnta?Ez a hír nem is aggaszt, az viszont igen, hogy Tuchel elvileg számításba került nálatok..
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. október 23., vasárnap 20:07
Igen, látták. Nem játszik csatárt a Juventusban, mert alkalmatlan rá. Annyi köze van a poszthoz, mint Isconak. Csatár mögött játszik, tkpt, visszavont csatárt, ki hogy nevezi azt a szerepkört.Kerlon írta:Amúgy valaki látta egyáltalán a gyereket játszani?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 23., vasárnap 20:07
Mint kozepcsatar? Mert arra verszegeny, gyenge fizikumu. 442-t mi nem igen jatszunk, ha jatszanank arra Assensio is kepes lenne. Vagy Szelso tamadonak van mar epp eleg a keretben.Kerlon írta:Nem értem az összehasonlításod. A gyerek csatár.numberone1 írta:Van ra 100millam, h Zizounak nem kellene. Szerintem Assensio is van olyan, vagy LV.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 20:07
Jó Griezmannos hasonlat, viszont Dybala 5ször jobb, ha zsugázni kell. Griezes egy jó befejező, jól érkezik, de kb. itt kifújt. 100-at meg tényleg nem ér, mai árak mellett 50-60.palesz77 írta:Dybala olyan mint Griezmann poszt alapján, 2 csatáros játékban ő a szabadon mozgó ember. Nem tudom ez nálatok hogy működne, de a 100 millió ugyanúgy sok érte szerintem, mint Pogbáért.
Ez a hír nem is aggaszt, az viszont igen, hogy Tuchel elvileg számításba került nálatok..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 23., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. október 23., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 20:03
Egyik sem csatár. Dybala csatár.wxyz írta: Annyira, hogy nehéz lenne ettől rosszabb üzletet kötni. James, Isco, Asensio is jobb nála, teljesen felesleges.
Csatár posztra és szélre is alkalmatlan, neki sem lenne helye.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 23., vasárnap 20:01
Tegnap Higany volt a center Dybala meg mögötte adta elő. Nem is akár hogy.Kerlon írta:De rendre közép csatárt játszik. A másik kettő meg közel sem. Szerintem igazán passzolna a mostani csapatban is, remekül jár vissza labdáért és okosan is osztja el.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 23., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. október 23., vasárnap 19:59
Annyira, hogy nehéz lenne ettől rosszabb üzletet kötni. James, Isco, Asensio is jobb nála, teljesen felesleges.sebydani írta:Végre jó irányba kezdünk nézelődni.AS: A klub következő célpontja Dybala lehet. Jövő nyáron (eltiltás esetén 2018-ban) akkor 100 milliót is kifizetne a játékost Pérez.![]()
Gyere kicsi!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 23., vasárnap 19:50
Inkább olyan támadó. Se kp se csatár. Amolyan... öszvér.Nem értem az összehasonlításod. A gyerek csatár.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem