No de hiába Fifázunk itt

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. december 10., szombat 19:52
Nagyon megbízható, alulértékelt játékos, aki tud érkezni. Néhol inkább Lampard jut eszembe róla, bár lehet, hogy az angol játéka csak számomra volt tökéletesKercsó írta:Kimmich számomra is szimpatikus figura.
Kroos típusú, csendes katonáknak tűnik.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. december 10., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 19:26
Pont mint Isco a szezon elején.MesQueUnClub írta:Szerintem nem a buta a jó jelző rá, hanem, hogy nagyon megakarja mutatni, hogy ő akkor is megtudja csinálni.Kerlon írta:Dembelé rohadt tehetséges, de ritka butának tűnik. Szerintem többet hibázik jelenleg, mint Di Maria fénykorában. Mondjuk ebben bőven fejlődhet, ahogy több rutint szerez.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 19:23
Szerintem nem a buta a jó jelző rá, hanem, hogy nagyon megakarja mutatni, hogy ő akkor is megtudja csinálni.Kerlon írta:Dembelé rohadt tehetséges, de ritka butának tűnik. Szerintem többet hibázik jelenleg, mint Di Maria fénykorában. Mondjuk ebben bőven fejlődhet, ahogy több rutint szerez.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 10., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 9., péntek 12:15
Penz.palesz77 írta:Dembélére mikor szereztetek?Weiglről volt szó nyáron, Aubáról is, azt még úgy ahogy el is tudom képzelni - bár megmondom őszintén nem hiszem le
-, de Dembélé? Most nyáron igazolt oda, kikosarazva minden nagyot aki szóba jött, mert fejlődni akart. Hogy jött össze akkor ez az opció?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 9., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 9., péntek 11:02
Nekem is Weigl és Dembele lenne a prioritás, a gabonit is bírom de néha nem tudom eldönteni kell-e vagy sem. Mindenesetre ez a két srác opció nélkül is jöhetne, főleg meg így. Rájuk kell repülni hamar.ziro4vr írta:Jöhet mind, ha csak kettő, akkor viszont Weigl meg Dembele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 9., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 9., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 8., csütörtök 11:31
Etetni kell a családot.rashidm írta:Ez azért tetszett...Realista24 írta:Thiago, amikor a PSG-be igazolt, akkor megállapodott a klubbal, hogy kifizetik a tartozását az olasz államkincstár felé2,5 millió euró volt az összeg.
![]()
![]()
![]()
Úgy tűnik már mindenki csal.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 8., csütörtök 11:25
Ez azért tetszett...Realista24 írta:Thiago, amikor a PSG-be igazolt, akkor megállapodott a klubbal, hogy kifizetik a tartozását az olasz államkincstár felé2,5 millió euró volt az összeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 8., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 6., kedd 15:40
Pihen. Megérdemli a srác.tibi18 írta:Arról van esetleg infó, hogy Kovacic miért nincs a keretben?
Jól megy a srácnak, jó is vele a játékrendszer. Nem örülnék, ha Casemiro az ő kárára térne vissza a kezdőbe hosszútávon..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. december 6., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 6., kedd 15:20
Nagyon adom, pont olvastam az interjút vele amikor beírtad ezt.Realista24 írta:Zidane apánk nyilatkozataiból azért nagyon kiütközik, hogy volt játékos, volt kemény teher a vállán. Annyira jókat mond. Most pl James és Karim esetében is.
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem