Nekem mondjuk nincs nagyon jó memóriám,de azt imádom,hogy általam nem is ismert barcások,a szavaimat PONTOSAN adják vissza akár 1-2 év távlatában is......

ez azért öröm.
Szóval,nem gondolom, hogy pep semmit sem tett hozzá,ezt már írtam is egyébként,ő a családias légkört hozta be,az együtt vacsi,együtt zuhi...stb....ez egyébként egy fontos dolog,ezt elvitatni tőle butaság volna. Pep érkezésével,a csapat egysége magas szintű lett,hogy ezt mivel érte el,nem tudom,de ha egyszer megtudhatom biztos megjegyzem magamnak mint fontos elveket.
Szakmailag semmit sem tett hozzá,a csapat ennyit tudott,már a keze alatt is elkezdett a játék döcögni néha,lesimáztuk a ligában őket a bekkelő,favágómadriddal......az a baj pepnél,hogy kurva nagy szerencséje volt,mert a barca játéka ugyanaz volt,és alig kellett belenyúlni,de ha kellett .....akkor soha sem tudott,nagy volt a tanácstalanság. Az igazolásai marha nagy veszteségek a klubnak,a cseréi nem ültek, a meccseket nem tudta megváltoztatni ha esetleg nagy ritkán kellett. Lásd Chelsea tavaly......csak erőltette a semmit,ami látható volt.
Szakmailag a barca a keze alatt nem fejlődött,a játék azon a sémán alapult,ami volt......és pep iszonyat jókor szállt ki......idén ő sem tett volna már ehhez semmit.....de ezeket persze csak a saját fikcióim.
Egy dologért már akkor azonnal dícsértem(tehát látszik,hogy ha kell,akkor elismerem a tudást) az pedig messi fals nine posztja.....azonnal dícsértem anno érte.......üröm benne,hogy zlatan elmondta,hogy nem pep találta azt fel mégse,hanem messi követelte ki magának.
A 3aból xavi azért már kopik ki,tavaly még (bár ott is többet pihent) a tét meccseken ott volt,és a csapat motorja volt.....nagyon fontos alakja.....idén már visszaesett egyértelműen. A barca meg fogja ezt érezni......aztán ha Iniesta is kikopik,akkor a felállt védelmek is okoznak nagyobb fejtörést.....ha meg messi....akkor
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.