Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 7., kedd 13:09

Remy írta:ST 2

Van az Odaát után egy másik olyan sorozat számomra, aminek minden pillanata csontig hatol. IMÁDOM. :sziv:

Ennek mi lenne a teljes címe? :mrgreen:
ZIDANE

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. november 7., kedd 13:07

Babylon Berlin S1

Talán a múlt héten már bedobtam a nevét ide, most értem a végére.
Lenyűgöző a sorozat, nem hiába a német tévétörténet legdrágább projektje. Körülbelül hasonló katarzist éltem át nézése közben, mint anno a True Detectivnél: megszűnik a világ, és csak a sorozatnak szenteled azt az x órát, és közben gondolkozol az élet értelmén.

Nagyon eltalálták a készítők a sorozatot, minden parádés, gyakorlatilag nincs gyenge pontja szerintem. Az eleje kicsit kuszának tűnhet, de higgyétek el, megéri :)

Sima tízes ez eddig, csont nélkül.
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 4., szombat 21:38

ST 2

Van az Odaát után egy másik olyan sorozat számomra, aminek minden pillanata csontig hatol. IMÁDOM. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 4., szombat 18:28

Na a 8. évad a második felére kicsit feljavult, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael nélkül nem Office az Office. Akármennyire tenyérbemászó, tapintatlan büdös paraszt karaktere volt, a sorozat egyenlő a nevével ez kétségtelen. Ahogy olvasgattam amúgy ő lépett ki.. De az évad utolsó részében kellemes fejlemények születtek, így egészen kíváncsian várom az utolsó évadot. :D

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 4., szombat 9:00

Spacey-t kirúgta a netflix
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. november 4., szombat 7:37

Mindhunter és a The Deuce megvolt esetleg valakinek? Megéri az órákat? :roll:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. november 4., szombat 5:23

Aki új sorozat után kutat, annak ajánlom a Babylon Berlin című német remekművet. Van benne minden, rendőri korrupció, az ideológiák harca, változó társadalom, éjszakai élet, a város társadalmi állapota, mindezt tálalva remek atmoszférával. A Handmaid's Tale és a This is us mellett az év újonca nálam. Trailer
"And my heart will leave you never."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 3., péntek 23:16

Pipita írta:Szerintem a kilencedik évad zseniális, a sorozatzáró-évadzáró meg kb tökéletes, szóval nha már eddig eljutottál, akkor mostmár nézd végig. Amúgy én örültem annak, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael kiszállt. Engem kurvára idegesített :mrgreen: meg Dwight is. :lol:
Jaja most már végignyomom. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze rohadt idegesítő karakter, sztem sorozatipar egyik legidegesítőbb karaktere (Dwighttal egyetemben), de nélküle meghalt a show sztem. Meg hát Steve Carell zseni volt amúgy, kurva jól játszotta a karakterét végig.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 3., péntek 23:02

Szerintem a kilencedik évad zseniális, a sorozatzáró-évadzáró meg kb tökéletes, szóval nha már eddig eljutottál, akkor mostmár nézd végig. Amúgy én örültem annak, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael kiszállt. Engem kurvára idegesített :mrgreen: meg Dwight is. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 3., péntek 21:47

Hát, sokáig szerettem tényleg, de túl sok változás történt a sorozatban, amik sztem nem tettek jók neki, és mondom ez az évad egy szenvedés, erőltetett történetek erőltetett poénok, messze nem az igazi.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. november 3., péntek 21:34

En 2x raztam vegig az osszes szezont kb 5even belul :) ha imadtad az elejet annyit megér, hogy befejezd, lesznek még irto nagy poenok es melto az a 9. Evad szerintem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 3., péntek 21:04

Csak sztem borzasztóan kínos és erőltetett az Office 8. évada? Felénél járok...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!először azt hittem csak pár részig nem lesz Michael, de ezek szerint kajak kiírták a sorozatból? Persze nem akarom tudni a választ előre, úgyis lassan lenyomom. :D De 6. évad után abba kellett volna hagyni szvsz. 7. évad is kissé erőltetett menet volt. Kár, pedig addig zseniális sorozatnak tartottam. De ez a 8. évad siralmas... ezek után kicsit sem várom az utolsót.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. november 3., péntek 18:36

Akinek bejött a Jessica Biel féle The Sinner című sorozat, ajánlom az Absentia (Elfeledve) című sorozatot, Stana Katiccsal.

Hasonló módon próbál az emlékei alapján részről, részre előre haladni gyilkossági ügyben. Többet nem írnék, nehogy spoiler legyen.

Yazid

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. november 1., szerda 22:22

Koszi az infokat, ha van idom daralom, mar 12.resz. Rohadt jo!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 1., szerda 19:06

A vége meg...pff...ilyen jól lezárni még sorozatot nem nagyon emlékszem hogy láttam volna. Annyira beleillett az egészbe. Csak ültem és néztem ki a fejemből még vagy 5 percig. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shane levelének felolvasásakor majdnem elbőgtem magam, pedig Goggins tett érte, hogy a végére már mindenki gyűlölje a nézők közül, de szabályosan fájdalmas volt a levelét hallgatni. Mackey büntetése pedig tökéletes volt, semmilyen halál nem überelte volna amit kapott.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 1., szerda 18:18

VanillaSky írta:
aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
"Well, what about my goddamn choice? Where was my goddamn choice?"

Majd megérted, simán a legjobb sorozat volt az idejében talán a Wire partiban van vele, de ilyen 24 meg Breaking Badeket megeszik reggelire. Az utolsó két szezonban pedig már nem sok ok lesz bárminemű nevetgélésre, ahogy halad a sztori lesz egyre komorabb az egész.
A vége meg...pff...ilyen jól lezárni még sorozatot nem nagyon emlékszem hogy láttam volna. Annyira beleillett az egészbe. Csak ültem és néztem ki a fejemből még vagy 5 percig. :lol:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 1., szerda 16:47

aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
"Well, what about my goddamn choice? Where was my goddamn choice?"

Majd megérted, simán a legjobb sorozat volt az idejében talán a Wire partiban van vele, de ilyen 24 meg Breaking Badeket megeszik reggelire. Az utolsó két szezonban pedig már nem sok ok lesz bárminemű nevetgélésre, ahogy halad a sztori lesz egyre komorabb az egész.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 1., szerda 15:54

Stranger Things S2

Kicsit feltem a folytatastol, mert itt mar nincs meg az ujdonsag ereje, ugyanakkor az elso resz mar par perc utan felvette az elozo evad hangulatat, ami nalam mar fel siker. A misztikum helyett inkabb az akcio volt a kozeppontban, mig nehany momentumot ugy ahogy volt, eladtak masodjara is. Lehet, hogy az elso evadra nem tudtak meg egy lapattal rapakolni, de egyaltalan nem okoztak csalodast, osszessegeben nagyon jol szorakoztam.

Szerintem siman nezheto angol felirattal is, azert csak gyerekek a foszereplok, nyelvezetet tekintve pedig nem egy House of Cards. :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 31., kedd 12:57

Az egész komoly lesz nemsokára. A 4.(?) évadtól meg aztán lesz ereszd el a hajamat. Kibaszott nagy dráma. Az egyik legjobb amit valaha láttam.

Yazid

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. október 31., kedd 11:29

The Shield

4 részt nyomtam le valami elképesztően szorakoztató. azt hittem kicsit komorabb lesz az egész, de néhol az ember szinte felnevet máshol meg megrökönyödik. azt hittem hasonló lesz mint a The Wire, de nem.

Vissza: