Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
VanillaSky

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 3., szerda 19:28

Nem véletlen nem játszhatnak a világ legjobb csapatában.
Aki itt játszhat sajnos már ő is csak protekcióval kapja meg a helyet, nem az érdemei miatt. :kivagyhe:

Másrészről a felsoroltakból, mintha komoly érdeklődés lett volna Suarez iránt, ha nem hívja a vére lehet most tárgytalan lenne a csevej.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. május 3., szerda 10:41

Imádom az embert, de ha tegnap Morata játszik, minimum kettőt lőtt volna.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 3., szerda 10:22

Tegnap az látszódott, hogy ebben a felállásban ez a biszem baszom 9,5-ös pozíció nem a legoptimálisabb. Mikor CR kilépett szélre, egyszerűen nem volt csatára a csapatnak, 20-30 méterre a kaputól meg ott volt Isco, kötetlenül 10-esben. Így Karim sokszor kóválygott, mint a gólyafos a levegőben. Azt a nagy mezőny munkát se láttam, a legtöbb esetben CR is mögötte volt védekezésnél. Voltak szép megmozdulásai, de nem ő a legoptimálisabb ember arra a tegnapi posztra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 3., szerda 8:31

kelemen.istvan írta:Én idén Benzemától már csak annyit várok, hogy a döntőt döntse el. Ennyi. :smile:
És az most már mennyire adná magát :lol:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. május 3., szerda 8:31

A megoldás az kézenfekvő lenne, hogy Ronaldo legyen jövőre a csatár, és mellé jól cselező szélső vagy 4-3-1-2.
Ehhez Benzemát el kéne adni, Iscot pedig fixen a kezdőbe tenni. Sokkal jobban fekszik Isconak ez a szerep. Elől pedig így is úgy is Bale meg CR lenne, egyébként ez a poszt CR-nek biztos, de lehet még a walesinek is jobban tetszene.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 3., szerda 8:25

Én idén Benzemától már csak annyit várok, hogy a döntőt döntse el. Ennyi. :smile:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 7:45

Nem azt irtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 3., szerda 7:39

Realista24 írta:
Egy Ibrát, Suarezt, Lewat kéregethetsz te, hogy legyen alázatos meg csináljon helyet, köszönik nem, másra vannak tartva, ezért hívják őket csatárnak.
Nem mintha nem lennének Real Madrid minőség...

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 3., szerda 0:23

Szerintem nem Perez vagy Zidane miatt játszik ő állandóan, hanem inkább Ronaldo miatt. És nem, nem azért, mert a spanyol lapok kitalálták, hogy Ronaldo megmondta Zidane-nak, hogy ő szívesebben játszik a franciával, mint Moratával. Zidane úgy gondolja, hogy Ronaldo mellé egyszerűen nem fér el egy Morata állandóan, mert egymástól veszik el a területet és a lehetőségeket. Az se véletlen, hogy Morata szélsőnek jött be többször is Benzema helyett. Zidane nem akarja bevállalni a konfliktust a csatáraink között. Benzemáról meg él a kép, hogy ő nem is befejezőcsatár, hanem inkább egy hamis kilences, aki kiveszi a játékból a részét.

Ettől függetlenül Benzema kevés. Senki nem várja el, hogy annyiszor helyzetbe kerüljön, mint Ronaldo, csak annyit, hogy kapjon vérszemet, ha helyzetbe kerül, és verje be. De a tizenhatoson belül bizonytalan, azon kívül meg nem megy úgy neki a játék, mint régen. Egyelőre nem látom benne, hogy jelentősen meg tudna újulni újabb szezonokra. Ez pedig kevés.

A megoldás az kézenfekvő lenne, hogy Ronaldo legyen jövőre a csatár, és mellé jól cselező szélső vagy 4-3-1-2.
De ezt egyelőre nem tartom valószínűnek Zidane nyilatkozatai alapján. Azt mondta, hogy Ronaldo sokkal inkább szélső, mint 9-es.

Ha már felhoztam Zidane nyilatkozatait.. Nagyon nem tetszett az a mondata, hogyha Ronaldo vagy Bale egészséges, akkor biztosan játszanak. Ilyen egyszerűen nem hangozhat el egy edző szájából. Ronaldo esetén sem, de Bale-ről meg ne is beszéljünk. Isco jelenleg sokkal hasznosabb tagja a csapatnak, mint a walesi lenne, de említhetném Asensiot, Lucast, de még Jamest is. Mivel Bale szinte biztos, hogy marad, ezért nem látok esélyt a 4-3-3 megbontására.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 0:02

El Unico írta:Lehet, hogy hosszu tavon a CSAPAT tobbet er azzal, hogy Benzema "helyet csinal masoknak" es CR ala dolgozik, illetve hogy sokat lepeget vissza.

Neha erdemes a dolgok moge is nezni, mondhatjatok azt, hogy ezt belelatom vagy belemagyarazom, de Benzema nelkul ma nem lett volna 3-0 szerintem, mert ehhez a jatekhoz, ehhez a csapatmunkahoz tole ez kell. Es meg igy is voltak helyzetei, nem volt szerencseje.
A mezőnymunkáját még sokan el is ismernék - de azt mondani, hogy nem volt szerencséje enyhe kifejezés. Egyrészt azok a lövései 8amiket nehéz lövésnek nevezni, mert alig mennek el a kapuig) nem szerencse kérdései, másrészt túl sokadik meccs ez már ahhoz, hogy szerencséről beszéljünk. Azért nem értem, mert az egyik legtechnikásabb játékosunk papíron. Tényleg érthetetlen számomra, hogy mi van vele, és ezzel nagyon nagyon felhúz mindig, mert sokkal többet tud.

(Ennek ellenére adom, a meccs első perceiben, mikor kijött Oblakról, az tényleg peches volt, hogy nem befele pattant, de ahhoz sem volt sok köze.)

Amit szépen csinált, ez el lehet mondani, hogy Godint szépen elnyomta a második gólnál és ez gólpasszértékű volt, szóval azt meg kell adni, de amúgy tényleg az egyik leggyengébb volt sajnos ma is.

(Amúgy ahogy ott lek.rja Godint, arról jöhetne gif, vagy valami, elég komoly volt az egyik lassításból :D )

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 3., szerda 0:02

Navamiro írta:Az meg, h egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg egy guruló labdát beadás helyett kirúg a stadionból, az meg ugye normális egy realban.
Jó, azért nem kell átesni a ló túloldalára sem.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 2., kedd 23:57

Lehet, hogy hosszu tavon a CSAPAT tobbet er azzal, hogy Benzema "helyet csinal masoknak" es CR ala dolgozik, illetve hogy sokat lepeget vissza.

Neha erdemes a dolgok moge is nezni, mondhatjatok azt, hogy ezt belelatom vagy belemagyarazom, de Benzema nelkul ma nem lett volna 3-0 szerintem, mert ehhez a jatekhoz, ehhez a csapatmunkahoz tole ez kell. Es meg igy is voltak helyzetei, nem volt szerencseje.

ES! Felreertes ne essek, en is tobbet varok tole alapjaraton, de meg tudom erteni azt, hogy miert jatszik meg akkor is, ha latszolag nem tesz hozza semmit a merkozesekhez.
:goat:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 2., kedd 23:52

___Samy___ írta:Hát ez ismét karcsú volt. Mezőnyben tette-vette, labdákat is szerzett, de helyzetbe nem igazán került, és nem volt elég éles. Bár ha az az ollója bemegy...

Mindegy, el kellene felejteni egyenlőre a komoly meccsekre, és megcserélni a szerepkört Moratával. Hátha a kisebb csapatoknak esetleg betalál, és visszajön az önbizalma.
Szerintem Morata se kezdjen, legyen csak CR a csatar egyedul egy Asensio-Isco-LV tamogatassal, aztan johet Benzema ha eg a haz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 2., kedd 23:50

Egy Ibrát, Suarezt, Lewat kéregethetsz te, hogy legyen alázatos meg csináljon helyet, köszönik nem, másra vannak tartva, ezért hívják őket csatárnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 2., kedd 23:49

Hát ez ismét karcsú volt. Mezőnyben tette-vette, labdákat is szerzett, de helyzetbe nem igazán került, és nem volt elég éles. Bár ha az az ollója bemegy...

Mindegy, el kellene felejteni egyenlőre a komoly meccsekre, és megcserélni a szerepkört Moratával. Hátha a kisebb csapatoknak esetleg betalál, és visszajön az önbizalma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 2., kedd 23:49

VanillaSky írta:
Inkabb visszalepegetni, labdat kerni, elvonni a vedok figyelmet, helyet csinalni a tarsaknak. Ezt melyik csatar tenne meg, ilyen szinten, ilyen alazattal?
Tudod vannak/voltak/lesznek olyan csatárok, akiket nem arra kell kéregetni, hogy visszalépjenek labdákért, helyet csináljanak a társaknak ( :lol: ) meg elvonják a védők figyelmét. Hanem arra, hogy ha ott a ziccer akkor nagy eséllyel bevágják, perpillanat Benzemaban már csak ennyiben lehet számítani, mert az edző legnagyobb jóindulatával sem képes belebotlani a labdába, hogy az gól legyen. Egy Ibrát, Suarezt, Lewat kéregethetsz te, hogy legyen alázatos meg csináljon helyet, köszönik nem, másra vannak tartva, ezért hívják őket csatárnak.
Köszönöm. Az meg, h egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg egy guruló labdát beadás helyett kirúg a stadionból, az meg ugye normális egy realban.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 2., kedd 23:47

Inkabb visszalepegetni, labdat kerni, elvonni a vedok figyelmet, helyet csinalni a tarsaknak. Ezt melyik csatar tenne meg, ilyen szinten, ilyen alazattal?
Tudod vannak/voltak/lesznek olyan csatárok, akiket nem arra kell kéregetni, hogy visszalépjenek labdákért, helyet csináljanak a társaknak ( :lol: ) meg elvonják a védők figyelmét. Hanem arra, hogy ha ott a ziccer akkor nagy eséllyel bevágják, perpillanat Benzemaban már csak ennyiben lehet számítani, mert az edző legnagyobb jóindulatával sem képes belebotlani a labdába, hogy az gól legyen. Egy Ibrát, Suarezt, Lewat kéregethetsz te, hogy legyen alázatos meg csináljon helyet, köszönik nem, másra vannak tartva, ezért hívják őket csatárnak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 2., kedd 23:46

El Unico írta:nem is csatart jatszott, nem is a golloves volt a feladata szerintem. Inkabb visszalepegetni, labdat kerni, elvonni a vedok figyelmet, helyet csinalni a tarsaknak. Ezt melyik csatar tenne meg, ilyen szinten, ilyen alazattal?
Nem tudom, mindent bele lehet magyarázni. Lehet tényleg ez utasítás volt, ez volt az elsődleges taktika, de lehet csak ennyire képes jelenleg. Mindegy is, én kiszállok a témából, reméljük a legjobbakat.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 2., kedd 23:44

El Unico írta:Ha az az ollozas bemegy, akkor szerintem mindenki ellott volna egy csomag 100-as zsepit, az fix.
Ha az a lövés bement volna, :ozil: hatalmas jelenet volt. Nekem nem a mezőnybeli játéka az aggasztó, nekem a kapu előtti teljesítménye és eredményessége. Most bele lehet menni, hogy mi lett volna ha... de én amúgy sem szeretem a feltételes dolgokat... egyszerűen gólokat akarok tőle, mert képes rá, vagy volt, de most meg szinte impotens a kapu előtt! :/

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 2., kedd 23:39

Ha az az ollozas bemegy, akkor szerintem mindenki ellott volna egy csomag 100-as zsepit, az fix.

Kovezzetek meg, de ma nem volt szar, nem is csatart jatszott, nem is a golloves volt a feladata szerintem. Inkabb visszalepegetni, labdat kerni, elvonni a vedok figyelmet, helyet csinalni a tarsaknak. Ezt melyik csatar tenne meg, ilyen szinten, ilyen alazattal?
:goat:

Vissza: