wooohooooooooTello-Reina cseréről írnak éppen a spanyolok.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 15., szerda 13:19
wooohooooooooTello-Reina cseréről írnak éppen a spanyolok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 15., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 15., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 15., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 15., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 15., szerda 12:37
Tello-Reina cseréről írnak éppen a spanyolok.amúgy a legtöbb érv még mindig ter stegen mellett szól, mindent figyelembe véve ő lenne a legjobb választás.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 15., szerda 11:55
eger.egy egyelőre meg nem nevezett európai klubbal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 15., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 15., szerda 5:52
remelem, h ez a kp lesz majd jovore is.... akkor folytathatjuk a jo sorozatot ellenuk.Kerlon írta:[
pl egy ilyet:
4védő
Fabregas----Busquets----Xavi
--------Messi-------Iniesta
-------------csatárállat
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 15., szerda 3:33
vele kapcsolatban utólag annyiban megkövetlek, hogy valóban több hasznát vesszük, mint azt én gondoltam volna.Tello beért,de ez várható volt,a második labdaérintésére láttam benne azt amit sokan nem,azt a tologatóstól eltérő,klasszikus támadót,amire mint egy falat kenyér lesz szüksége a barcának ha még jobban sivárodik a támadók feladatköre.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 14., kedd 21:10
A mostani csapatot már nem tudom elképzelni poziciós centerrel(etoo,Ibra), messi belövi a középső részt,és mivel vissza is lép irányít,passzol, sok gólt szerez,így a posztja jelenleg nem piszkálható.pl egy ilyet:
4védő
Fabregas----Busquets----Xavi
--------Messi-------Iniesta
-------------csatárállat
Messi persze szabadlábon, de kell elé egy Etoo szintű ember. Iniesta meg akár visszamehet Xavi helyére és egy fiatal embert betenni oda mondjuk Alcantarat vagy valakit.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 14., kedd 14:16
Nem úgy van hogy tiplizik angliába?mert még itt van villa,
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 13:50
megint nem lesz épkézláb csatárotok és a tikitaka már így is elég kontrollálható, szóval szerintem nektek is nagyobb változás kéne, minthogy csak posztra igazolgatni.'shutterisland írta:az indulósebessége valamivel jobb (nem sokkal egyébként, gd is robbanékony) illetve mondhatni rutinosabb, mivel azért bőven játszogat a nagyoknál, nagyobb meccseken is játszott már, bl-ben, stb. míg utóbbin látszik, hogy szokatlan neki a közeg, időre van szüksége, hogy szokja a szintlépést.
deulofeu sokkal tehetségesebb, és sokkal inkább benne van a zseni faktor, ami a leendő klasszisok egyik ismérve.
mondjuk én tellot is megkedveltem az idény során, de ez nem feltétlen csak neki köszönhető, hanem annak, hogy pedro,sanchez és villa idei pocsék formája miatt leadtam az igényekből.
kiegyeznék én a messi,sanchez,neymar,tello,deulofeu ötössel.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 14., kedd 13:49
Dehogyis, addigra megreformáljuk a taktikát, Messi lesz az, aki ki fogja szolgálni Tellóékat.morientes írta:Messi mellett???Egyik sem lő egyet se...szépen visszapassz az 5-ről....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 14., kedd 13:46
Messi mellett???Egyik sem lő egyet se...Majd a következő klasszikuson kiállunk ellenetek a Tello-Messi-Deulofeu csatársorral, és amelyik több gólt lő, az a jobb. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 14., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 14., kedd 13:35
Az lenne a technikátlan támadósor.'shutterisland írta:neymar-messi-deulofeu.![]()
Majd a következő klasszikuson kiállunk ellenetek a Tello-Messi-Deulofeu csatársorral, és amelyik több gólt lő, az a jobb.morientes írta:Sztm Tello jobb mint Dulifuli,de ízlések és pofonok...
Deal.'shutterisland írta:kiegyeznék én a messi,sanchez,neymar,tello,deulofeu ötössel.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 14., kedd 13:14
Sztm Tello jobb mint Dulifuli,de ízlések és pofonok...a barcastuff twittere szerint deulofeu 2017-ig meghosszabbította a szerződését, a kivásárlási ára 35 millió euróra emelkedett, és a következő szezontól felkerül az A kerethez.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem