Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Dembele hozatalahoz csatlakoznek en is. Llorente eleg lesz a kp-ra, ne fizessunk milliokat vkiert akire nagy a sansz, h nem valna be egy uj focikulturaban idegen kornyezetben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem sok napoli meccset láthattál régebben. Higuain játéka nagyon sokat fejlődött az utolsó realos szezonja óta. Ha nem is egy teljes értékű kombinatív játékos de elég pontos ívelései vannak szélről illetve passzai. Sok kulcspassz szól a neve mellett illetve gólpasszok tekintetében se szégyenkezhet.
Milik bevált a Napoliban és ő Higuainnal ellentétben nem csak arra jó, hogy a gólokat rúgassák vele, hanem a játékhoz is tud hozzátenni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Weigl és Dembelé kell nekünk továbbra is, Marianot felpimpelni és mehet a menet.
Nem illik.
Ugye tudod, hogy nem csatár és 10es, abból meg felesleges nekünk is.Realista24 írta:Majd jön a Dele Alli, aztán mehet a joga.
Milik óta nincs kedvem veled csatár témában vitatkozni.wxyz írta:Tény szorgosan teszi vissza a labdákat a társaknak, csak az a gond, hogy ez azért van, mert a fizikuma alig jobb, mint Jamesé és neki a játéktudása inkább átlagos, mint kiemelkedő, így mást ritkán tud. Ez olyan, mint amikor néhányan Cavanit akarták a csapatba.Kerlon írta: Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema
Tipikus M1Ö focista
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd jön a Dele Alli, aztán mehet a joga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tény szorgosan teszi vissza a labdákat a társaknak, csak az a gond, hogy ez azért van, mert a fizikuma alig jobb, mint Jamesé és neki a játéktudása inkább átlagos, mint kiemelkedő, így mást ritkán tud. Ez olyan, mint amikor néhányan Cavanit akarták a csapatba.Kerlon írta: Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema
Tipikus M1Ö focista
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Nem szeretem, suta, béna, nagy at arca, igen hajtani tud, lőtt egy fontos gólt a Depor meg a Sporting ellen. Chicharito mindezt sírás nélkül lehozta volna szerényebben. Sőt Mariano. Benzemahoz meg úgy sem fog felérni még így is jobb néha nézni. Legalább ő nem belebotlik, hanem beleun. Bár nem tudom, hogy megint legjobb védekezés a támadás alapon reagáltatok. Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema, de pl. jobban lő távolról és lendületesebb, viszont a fejjátéka korántsem olyan jó. Valamint a pozíciós játéka.
Morata szerintem úgy gondolhatta, hogy beszállt párszor és bizonyított, hogy helye van a kezdőben. Úgy tűnik nincsen senki aki elmagyarázná neki a frankót, én szívesen megtenném. Tudnia kellene, hogy benzema játéka , mozgásai és gondolkodása mennyire lételeme a támadásépítéseknek, az a csalóka és az téveszti meg az embert, hogy benzema a 9 es poszton kevés meccsen dönt el és kevés gólt szerez....ez oké, csakhogy közben odakerült mellé két eléggé gólképes, az ellenfeleket védekezésre kényszerítő alak, akik helyet változtatva, sebességükkel ,lövőképésségükkel, fejjátékukkal olyan potenciális veszélyforrás, hogy az ellenfelek kifejezetten koncentrálnak a védekező vonalakra és területekre, melyet benzema szépen kimozdít egy egy visszalépéssel és kombinációval, nem tudok jobb támadóstílust elképzelni bale és Ronaldo mellé, legalábbis még nem láttam, majd az élet megváltoztatja ezt, de jelenleg benzema tökéletesen alakítja ki a szabad réseket, a védekező vonalakból kilépteti a középső védőket, a széleken lévő területet védőket is elmozdítja a pozíciójukból, okos, megfontolt és higgadt......szerintem akkor kell benzemához nyúlni ha megváltoztatjuk a szélső támadókat, Ronaldo és vagy bale elmegy, helyettük olyan támadó jön aki visszazár, nem a gyors elfutásokra blazírozik, hanem mondjuk teljesen beleáll a kombinatívba, összhangban él a kpásokkal, a támadások felépítésében benne van, míg Ronaldo és bale nem feltétlenül, hanem sokszor ku**t és kokót hajhászva elől mocorognak és lesiben vannak.....de ez eléggé jól működik eddig. Majd biztos változni fog hiszen minden mindig változik....akkor majd benzema is változik vagy elmegy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Jó a játékhoz való hozzáállása, viszont arrogáns és öntelt. Ugyanazokat tudom leírni neked: nézd meg, hogy mennyire vehemensen reklamál meg pofázik, vagy az a gyönyörű nyilatkozat. Higuaínt ugyanezekért szokták szétszedni, pedig jóval jobb csatár. És ami a legjobb, hogy Moratanak semmi komoly szezonja nem volt még.koax írta:Igen,bocs,utana mar elkezdtem szerkeszteni is hogy leesett..Az ember estere elfarad.Realista24 írta:
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.
Viszont nem ertem Kerlont,mi a baj Morata oszevel..
Most nem a feltetelezesekre vagyok kivancsi,mint a mexikoi aki mar masfel eve nemetoszagba jatszik, vagy hogy mit hozott volna le Mariano.
Bekepzelt,de jo a hozzallas?Kerlon írta:Szerintem van annyira beképzelt, mint Jesé, de legalább neki jó a hozzáállása.
Igy ez mar szimpatia alapjan van itelve,szoval nem is erdemes vitatkozni veled rola.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én értem Kerlont és logikus amit ír. Jó a hozzáállása, jött pár fontosabb gól és nőtt az arc. Nagyjából ennyi.
Karim legalább fixen nagyarc
Karim legalább fixen nagyarc

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Igen,bocs,utana mar elkezdtem szerkeszteni is hogy leesett..Az ember estere elfarad.Realista24 írta:
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.
Viszont nem ertem Kerlont,mi a baj Morata oszevel..
Most nem a feltetelezesekre vagyok kivancsi,mint a mexikoi aki mar masfel eve nemetoszagba jatszik, vagy hogy mit hozott volna le Mariano.
Bekepzelt,de jo a hozzallas?Kerlon írta:Szerintem van annyira beképzelt, mint Jesé, de legalább neki jó a hozzáállása.
Igy ez mar szimpatia alapjan van itelve,szoval nem is erdemes vitatkozni veled rola.
Szerintem van annyira beképzelt, mint Jesé, de legalább neki jó a hozzáállása.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasd már el amit írtam. Meg hogy miért írtam.koax írta:Benzemat lehetett bantani,a vilagkupan jol ment,majd most jon a bajnoksag,remeljuk athozza azt a hozzaallast es akkor megint jo lesz.Realista24 írta: Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.
Mondjuk igaz, ahogy Morata mondta, neki már nem kell bizonyítania semmit...![]()
Nem kell ot sem bantani,ebben igazad van.
Volt egy gyenge osze,de mostjanuar,pihentek kicsit,feltoltodtek,kezdodik a szezon nagybetus resze. Jol fog menni.
Moratat viszont miert kellene vedeni,ezt nem ertem?
Mi volt a problema az oszi szezonjaval?
Kerlon,Dybalarol a velemenyedet osztom,szerintem is ezert lenne nalunk jo.
Moratarol meg senki nem mondta h egy technikai zseni,tudjuk hogy suta,de "le jesezni" eleg eros.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morata hatékony, de becsapós, mivel a fáradt védelemre érkezik rendre. Mariano is hozta a gólveszélyes, látványos játékot csereként, csak ő nem rinyál.
Mikor kezdett, nem sokat tett hozzá, ezért felesleges benzemázni. De nyilván ő a gonosz, elüldözte el grande pocakpitát.
Mikor kezdett, nem sokat tett hozzá, ezért felesleges benzemázni. De nyilván ő a gonosz, elüldözte el grande pocakpitát.

Nem illik.
- koax
Benzemat lehetett bantani,a vilagkupan jol ment,majd most jon a bajnoksag,remeljuk athozza azt a hozzaallast es akkor megint jo lesz.Realista24 írta: Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.
Mondjuk igaz, ahogy Morata mondta, neki már nem kell bizonyítania semmit...![]()
Nem kell ot sem bantani,ebben igazad van.
Volt egy gyenge osze,de mostjanuar,pihentek kicsit,feltoltodtek,kezdodik a szezon nagybetus resze. Jol fog menni.
Moratat viszont miert kellene vedeni,ezt nem ertem?
Mi volt a problema az oszi szezonjaval?
Kerlon,Dybalarol a velemenyedet osztom,szerintem is ezert lenne nalunk jo.
Moratarol meg senki nem mondta h egy technikai zseni,tudjuk hogy suta,de "le jesezni" eleg eros.
Nem szeretem, suta, béna, nagy at arca, igen hajtani tud, lőtt egy fontos gólt a Depor meg a Sporting ellen. Chicharito mindezt sírás nélkül lehozta volna szerényebben. Sőt Mariano. Benzemahoz meg úgy sem fog felérni még így is jobb néha nézni. Legalább ő nem belebotlik, hanem beleun. Bár nem tudom, hogy megint legjobb védekezés a támadás alapon reagáltatok. Btw. Dybala meg illene a két vadló közé. Tudja a visszamozgós lekészítős bugit, amit Benzema, de pl. jobban lő távolról és lendületesebb, viszont a fejjátéka korántsem olyan jó. Valamint a pozíciós játéka.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Benzema milyennel? Alázzuk meg a franciát, amikor Morataról van szó. Mint a régi szép Higuaínos időkben, amikor már nem volt mivel védeni, akkor lehetett gyalázni a franciát.Pipita írta:Akkor inkább azt nézzük meg hogy ő milyen hozzáállással fut ki a pályára a Habfehér mezben, meg mondjuk Benzema milyennel, aztán akkor beszélgessünk nagyképűségről, meg arroganciáról. Hagyjuk már ezt a Morata gyalázást, nevetséges. Inkább köszönjük meg neki hogy vezetük a Ligát, mert elég nagy szerepet vállalt benne.
Mondjuk igaz, ahogy Morata mondta, neki már nem kell bizonyítania semmit...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Az elso mondatod igaz,dobalja magat,es mutogat.Kerlon írta: Nézd meg, hogy pofázik minden kamuszar színészkedés után meg, hogy milyen arroganciával áll a dolgokhoz. Plusz a régebbi nyilatkozata, hogy neki nem kell semmit se bizonyítania.
Mint rengeteg jatekos. Plussz lenyilatkozott egy ilyet nyaron.
Aztan nezzuk mit csinal meg a palyan.
Hajt,fut,megy mint az allat,amikor tud porog,golt akar rugni,eldontott 1-2 meccset,golokat lott,neha jol jatszott,megtesz mindent amit tud.
Allitolag nem tetszik neki a szerepe? Allitolag? Az milyen erteku hir?
A fel ev alapjan tobb jo meccse volt mint benzemanak szerintem.
Kerlon,ird le hogy azert mert nem szereted,egyszerubb lenne ugy gondolom.
En se szeretem,es jobban orulnek Dybalanak,de azert na..
Pipita,+1..

- RealMadridFanatic
Nekem is nagyon pozitív csalódás amit mutat, mert mindig is gyenge képességű játékosnak tartottam - illetve ez nem teljesen igaz, van amiben nagyon erős, de amiben Ő erős, azt én nem szeretném egy Real támadótól látni folyamatosan.
Ennek ellenére nagyon hasznos valóban, amennyiben képes lenne elfogadni a mostani szerepét, örülnék a maradásának hosszabb távon is. Azonban ettől még továbbra is átlagos képességű, jó fizikummal, jó sebességgel és viszonylag jó helyzetkihasználással, gyenge technikai képzettséggel, nem túl koordinált mozgással.
A fentiekhez mérten pedig igenis nagy az arca, pedig nem bizonyított még komolyan, a néhány fontos gólja ellenére sem. A nagy erőssége paradox módon a túlzott önbizalmából fakad, annyira megy a pályán, hogy a mai mezőnyben képes eredményes lenni.
A nagyképűség persze a pályán is nagyon érződik rajta, ahogyan a nyilatkozatain keresztül is.
Ennek ellenére nagyon hasznos valóban, amennyiben képes lenne elfogadni a mostani szerepét, örülnék a maradásának hosszabb távon is. Azonban ettől még továbbra is átlagos képességű, jó fizikummal, jó sebességgel és viszonylag jó helyzetkihasználással, gyenge technikai képzettséggel, nem túl koordinált mozgással.
A fentiekhez mérten pedig igenis nagy az arca, pedig nem bizonyított még komolyan, a néhány fontos gólja ellenére sem. A nagy erőssége paradox módon a túlzott önbizalmából fakad, annyira megy a pályán, hogy a mai mezőnyben képes eredményes lenni.
A nagyképűség persze a pályán is nagyon érződik rajta, ahogyan a nyilatkozatain keresztül is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hogy-hogy mit befolyásol? Négy nappal hosszabb volt a szünet az első meccsig, így három nap helyett egy hetes edzőtábort tudott tartani. Sokat számít.Donát írta: Tudom, de ez mit befolyasol?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8