Lebuktam...ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 3., vasárnap 21:13
Lebuktam...ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 21:00
ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 20:51
Asszem a dezodor használati témát sikerült alulmúlni, vagy felül?ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:50
Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrt
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 3., vasárnap 20:48
Nekem ennek az elődje van https://www.arukereso.hu/hajvago-szakal ... 75930977/#. Lehet hálózatról is és aksiról is üzemeltetni. Maximálisan meg vagyok elégedve. Az elődje csak aksis volt, kb 10 évet bírt___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:42
Az lehetAzt még lehet én ajánlottam
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 20:41
Azt még lehet én ajánlottam___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 3., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 3., vasárnap 20:36
Én ilyen célra hajvágót vettem. Hajat is tudok vele vágni, meg ha borostásan akarom meghagyni, arra is tökéletes.___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 16:19
Menjé' má'!ziro4vr írta:Nem.
Ebben a témában nem vagyok egyszerű eset, mert nem értek a műszaki cuccokhoz. Csak simán bedugtam a kábelt, azt' jóccakát.nem lehet, hogy kiterjesztettre állítottad be és nem húztad át a TV-re?
Király, köszöntem a segítséget!Windows gomb + P, a felugró panelben pedig a képernyő megkettőzésére kell menni. A tünetek alapján az lehet a gond, hogy most kiterjesztett asztal van.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 3., vasárnap 16:15
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem