Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ha EZEK UTÁN mégis valami csoda folytán madridba menne, egy cseppet sem lennék csalódott miatta. :-)
hiszen akkor biztos, hogy anyagilag kedvezőbb a madridi ajánlat, és csak a pénzre megy.
de szerintem nem így lesz, holnap még santos és barca meccs is van, szerintem aztán jön a hivatalos bejelentés.
anyagilag hosszú távon biztosan jövedelmező házasság szerintem, sportszakmailag még azért kérdéses. :-)
hiszen akkor biztos, hogy anyagilag kedvezőbb a madridi ajánlat, és csak a pénzre megy.
de szerintem nem így lesz, holnap még santos és barca meccs is van, szerintem aztán jön a hivatalos bejelentés.
anyagilag hosszú távon biztosan jövedelmező házasság szerintem, sportszakmailag még azért kérdéses. :-)
- Galacticos
olvasd el a neymar topikban lévő hsz-eket.Demes írta:Értem én hogy lehozta a Marca, hogy Neymar->Barca de nem kellett volna már egy hivatalos bejelentésnek jönnie?
istenem mekkorát nevetnék ha minket választana. még egy regisztrációt is megfontolnék

Értem én hogy lehozta a Marca, hogy Neymar->Barca de nem kellett volna már egy hivatalos bejelentésnek jönnie?
kit érdekel a két lúzer csapat topikja meg nímand a bl döntő idején?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azt sem tudom, hol áll a fejem, de mindenhol azt látom, hogy 99.9% neymar, órák kérdése az official bejelentés.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mármint 2014. augusztus 31.?hehe írta:augusztus 31.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
augusztus 31.Szerintem minket fog választani, de azért várjuk ki a végét. Jó lenne, ha lezárulna már ez a szappanopera.![]()

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem minket fog választani, de azért várjuk ki a végét. Jó lenne, ha lezárulna már ez a szappanopera.

Tudtommal van, Joan Laportának hívják.Tarsi88 írta:Amúgy ezt nem is értem, hogy miért nincs kihívója Pereznek.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azért az érdekes, hogy Zidane szerint Bale a célpont, akkor Neymar nem?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az ördög a részletekben lakozik, mégpedig, hogy a barca nem tartana igényt állítólag a reklámbevételekre, míg mi a felét kérjük el.lesliejr írta:Én erre gondoltam, vmint a 7 milliós vételi különbségre.A Real Madrid 11, a Barcelona 7 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.
innentől meg a barca nagyságrendekkel jobb opció neki, ha a pénz oldalát nézzük.
a gyerek köré brutális marketinget lehet pakolni, pláne hogy ki van éhezve a világ egy újabb brazil gigasztárra.

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én erre gondoltam, vmint a 7 milliós vételi különbségre.A Real Madrid 11, a Barcelona 7 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez nem biztos......a barca évek óta komolyabb pénzeket fizet ki a játékosainak mint a madrid, már alapból is....ezen felül jó a prémium is,mert sok trófeát nyernek.......a madridnál meg tejelni kell a marketing bevételedből is,ami nem kevés lé......Ha csak a pénz számít, egyértelmű, hogy a Real-t válassza.
Anyagilag lehet a barca jobb ajánló levél.

Mondjuk ilyen hír is van:
Hivatalos: A Santos elfogadta két klub (minden bizonnyal a Barcelona 28 milliós és a Real Madrid 35 milliós) ajánlatát Neymarért, és a döntést a játékos kezébe helyezte. Neymar és édesapja időt kért a döntés meghozására. A Real Madrid 11, a Barcelona 7 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Nincs semmiféle ferdítés. A Santosnak 25 v 35 millio megy, attól függően Neymar mit választ. A másik két befektetési csoporttal nem muszáj megegyezni. Ezzel az 55%-kal ott játszik, ahol akar. De akkor a bevételeken is osztozni kellene.
Ez nem Perez v Rosell bukása lesz, de egy biztos, ilyen régen volt, hogy mindkét klub csak egy igenre várt ugyanattól a játékostól.
Ha csak a pénz számít, egyértelmű, hogy a Real-t válassza.
Ez nem Perez v Rosell bukása lesz, de egy biztos, ilyen régen volt, hogy mindkét klub csak egy igenre várt ugyanattól a játékostól.
Ha csak a pénz számít, egyértelmű, hogy a Real-t válassza.
-
Casso írta:Az egyik Barcelonával foglalkozó oldalon hihetetlen h*lyeségeket halmoznak fel. Most éppen azt írták, hogy amennyiben a Barcáé lesz Neymar azzal Perez megbukik és semmi esélye nem lesz az elnökválasztáson. Istenem...........................![]()

Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
Az egyik Barcelonával foglalkozó oldalon hihetetlen h*lyeségeket halmoznak fel. Most éppen azt írták, hogy amennyiben a Barcáé lesz Neymar azzal Perez megbukik és semmi esélye nem lesz az elnökválasztáson. Istenem...........................

-
Csak akkor kell megegyezni, ha meg akarják szerezni a teljes tulajdonrészt, az átigazoláshoz elég a Santos 55 százaléka, mivel azzal már többségi tulajdonban vannak.Jester írta: A Santos 28 milliót kap.
Viszont azt tudni kell, hogy Neymar játékjoga csak 55%-ban a Santosé.
A többin két befektetési cég osztozkodik akikkel ki kell egyezni. Én eddig mindenhol ezt olvastam
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A Santos 28 milliót kap.azt megint elmondanám,hogy mindehol csak 25 milláról irnak.
azt az csak a fele lesz megint.megy a ferdités...megint.
Viszont azt tudni kell, hogy Neymar játékjoga csak 55%-ban a Santosé.
A többin két befektetési cég osztozkodik akikkel ki kell egyezni. Én eddig mindenhol ezt olvastam
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Én egy szóval sem említettem azt, hogy te divatszurkoló lennél.1998ban nem foglalkoztam semmilyen szinten a focival,azt sem tudtam ki nyerte meg a blt. A real 1999ben pedig a bajnokság féltávjánál 17 volt.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy te is az iránt a csapat felé orientálódtál aki aktuálisan a reflektorfényben volt.
Szerinted ha a Malaga van a 17. helyen az érdekel bárkit is? Szerintem nem.
Viszont ha az aktuális BL címvédő van a 17. helyen a bajnokság féltávjánál az szerintem komoly hírverést kap, erre te pedig felfigyeltél, pontosabban nem a hírverésre, hanem a kárörvendő hangnemekre amelyek röhögtek a csapaton.
Nagy hiba lenne tőlük az, hogyha Neymart is csak egy csicskásnak vásárolnák meg.a Barcába nagyon könnyen besülhet, mert ha nem dolgozik úgy Messi alá akkor byebye.
Évek óta tudják már, hogy Messi nélkül olyan a csapat mint egy lándzsa hegy nélkül.
Ami miatt Neymar is becsicskulna az nem az, hogy Messi alá kell játszania, hanem a Barca lendületet nélkülöző játéka.
Neymar-nak kell az, hogy lendületből vigye rá az ellenfélre. Ha ez nem történik meg akkor ő is csak kényszerítőből tudna előre jutni mint Pedro. Alexis is ezért csicskult be...
szerk: amúgy átnéztem a másik oldalra, tulajdonképpen már csak Neymaron múlik, hogy hova megy.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... oert/14965
- flori
azt megint elmondanám,hogy mindehol csak 25 milláról irnak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ibra szituból indulok ki. Ugye Neymar sem tűnik szürke figurának. Bár nem teljesen ugyanaz az eset, de szerintem Neymar sem akar majd "kisiskolás" lenni. Szerintem már nyílt titok, hogy Ancelotti jön, nagyjából lehet rá számítani mit fog játszatni. Lucas is megtalálta a helyét Carlo csapatában. Szerintem több érv szól a Real mellett, de úgy is Neymar dönt. Majd meglátjuk. Aztán lehet az a csapat jár jobban, amelyiknek nem sikerül leigazolnia, ki tudja.