pontosan.hát akkor a mai fociból senki sem túl extra tudású..
nincsenek már zsenik, nincsenek már új cselek, új dolgok, van viszont metroszexuális szimuláló kényeskedő ficsúrok gyülekezete.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 13:53
pontosan.hát akkor a mai fociból senki sem túl extra tudású..

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 22., szombat 13:49
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 22., szombat 13:45
én ebben sajnos nem lennék olyan biztos. Nagyon fel lettek sztárolva az elmúlt években. Nemcsoda h Xavit sokan már Zidanehoz mérik, sőt.hehe írta:xavi és iniesta pont a szürkeegérségük miatt fognak feledésbe merülni pár évtized múlva.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 22., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 22., szombat 13:35
Ne is mondd... 11 évesen néztem a döntőt és olyan gyűlölet volt bennem iránta, hogy nem igaz...gyűlöltem zidane-t, amikor verte a braziljaimat
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 13:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 22., szombat 13:22
A nyilvánvalót azért nem kell magyarázni. Xavi 26 éves volt, amikor Zidane visszavonult, így játszottak egy időben is, de akkoriban Xavi hol volt? Sehol... Zidane az utolsó évében is olyat alkotott a VB-n, amire Xavi soha az életben nem lesz képes.F.C.B. írta:
Szerinted van szerintem nincs ez sem egy mérhető képesség.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 13:20
hát akkor a mai fociból senki sem túl extra tudású..összességében nem túl extra tudású iniesta
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 13:16

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 22., szombat 13:15
Szerinted van szerintem nincs ez sem egy mérhető képesség. Mind a kettő tökéletes barátságban van a labdával eszméletlen megoldásokra képesek.... Számomra pont annyira eldöntetetlen mint ahogy Xavi és Iniesta közt sem tudnék különbséget tenni. D.Villa nyilatkozta egyszer hogy a Spanyol válogatott legtechnikásabb játékosa Xavi mindent tud a labdával korszakos zseni. Mi meg vitatkozhatunk ezen évekig miközben olyan emberek sem tudnak egyetérteni akik adott esetben a csapattársaik és test közelből látják őket. Még egy idézet ami a legjobban bizonyítja milyen meddő vitát folytatunk.... “Semmi kétség, Marcelo a legjobb védő a világon" – mondta Roberto Carlos. Szerintem meg nem. De biztos közületek IS akad olyan aki másként látja!? Ugyanakkor hogy szállhatnánk vitába egy R.Carlossal aki egy kicsikét azért többet tud erről a sportágról mint mi és talán közelebbről is látja..... Na részemről ennyi a "ki a jobb" témakörben lehet savazni mekkora fasz vagyok nem zavar de úgy sem tudunk közös nevezőre jutni meggyőzhetetlen vagyok ahogyan ti is de így van ez jól!!!hehe írta:azért olyat ideírni, hogy zidane és xavi közt nincs különbség technikailag?![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 22., szombat 13:08
De figyelj, mi elismerjük, hogy Xavi jobb, mint Khedira.francois írta:az a legnagyobb baj ezekkel a rangsorolgatásokkal, h abszolut szubjektívek. felesleges győzködni egymást, mert egy reál szurkoló szemében soha nem lesz olyan jó egy barca játékos mint a sajátja (még akkor sem, ha 100 semleges közül 99 épp a barcásat látja jobbnak)
mosolyogtam itt pár hsz-en, de jol van ez igy
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 22., szombat 13:07
Ronaldinhot megnéztem volna a Realba,bármikor...úgyhogy a tézis meg is dőlt egyből...francois írta:az a legnagyobb baj ezekkel a rangsorolgatásokkal, h abszolut szubjektívek. felesleges győzködni egymást, mert egy reál szurkoló szemében soha nem lesz olyan jó egy barca játékos mint a sajátja (még akkor sem, ha 100 semleges közül 99 épp a barcásat látja jobbnak)
mosolyogtam itt pár hsz-en, de jol van ez igy

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 22., szombat 13:06
mondjuk azért ezen is lehet mosolyogni.francois írta:mert egy reál szurkoló szemében soha nem lesz olyan jó egy barca játékos mint a sajátja (még akkor sem, ha 100 semleges közül 99 épp a barcásat látja jobbnak)
HozzászólásSzerző: francois » 2013. június 22., szombat 13:04

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 22., szombat 12:54
Akkor nem sokat láttad Zidanet...jelenleg nem nagyon akad olyan játékos aki technikailag eléri a szintjét...ugye itt elő lehet hozakodni Messivel, CR-el...jelenünk legjobbjaival...oké, erről lehet elmélkedni, azért ők nagyon pengék, ha valakinek akik a mai focin szocializálódtak egyik a legjobb abszolút érthető ...de ettől a Zidane XAvi összehasonlítástól a falnak megyek...fölösleges az összehasonlítás, annyira egyértelmű a francia előnye minden téren.nem technikailag nem nagyon tudnék különbséget tenni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 12:47
iniesta sincs sehol, túl szürke zidane-hoz képest.'shutterisland írta:én iniestát szoktam mérni zidanehoz, és lehet, hogy nála is jönnek a szokásos "a kulacsát sem vihetné" meg "ha nem látod, hogy ég és föld, vak vagy" (persze ezek 3-4 röhögős szmájlival) gúnyolódások, de én ezt akkor is tartanám.
technikailag,játékintelligenciában, úgy en bloc futballtudásban én úgy látom, nem vallana szégyent egy összehasonlításban.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 22., szombat 11:58
Azért ezek a meccsek fenn vannak már a neten,meglehet nézni őket,és relative el lehet dönteni,hogy ki mennyire emelkedett ki az akkori mezőnyből...Sosem tudtam komolyan venni az ilyet aki olyanat rangsorol akiket nem is látott 90 percen át egy meccsen sem. Mert ebben a felsorolásban tuti van olyan neked (is)

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 11:54
Semmivel, sőt, ki az a Zidane?F.C.B. írta:pl. mitől jobb Zidane mint Xavi H. ?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 11:53

Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem