Hát azért nézz csak vissza az elmúlt évekre. Ibrat padra rakták, pedig top 3 csatár mai napig. Villa is top 5 csatár volt akkoriban erre csináltak belőle egy fásult szélsőt. Alexis is úgy ment oda, hogy mekkora császár lesz, erre látjuk mi lett belőle. Nem elképzelhetetlen, hogy Neymar is hasonló sorsra jut. Persze be is válhat és szétszedhetik egész Európát, de nem hiszem, hogy ez valósul meg.Matt009 írta:Aha, mert majd pont Neymarnak nem engedik meg, hogy rálője a labdát...Di María is rálőtte egy meccsen 3-szor távolról, meg belement cselekbe többször. Ezt Neymar is megtehette volna. Ott viszont ha párszor elveszíti a labdát, főleg olyan helyzetben ahol leadhatta volna Messinek, akkor kíváncsi leszek a reakciókra.

Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aha, mert majd pont Neymarnak nem engedik meg, hogy rálője a labdát...Di María is rálőtte egy meccsen 3-szor távolról, meg belement cselekbe többször. Ezt Neymar is megtehette volna. Ott viszont ha párszor elveszíti a labdát, főleg olyan helyzetben ahol leadhatta volna Messinek, akkor kíváncsi leszek a reakciókra.
+1 Csak azt lehet leigazolni, aki hozzánk akar jönni. A Real sajnos sokat vesztett a presztizséből. Régebben mindenki részese akart lenni a csillogó-villogó világhódító projektnek, de ez már 2-jára bukni látszik. Az emberek is tanulnak a múltból. A Real jelenleg másodhegedűs klub Spanyolországban és EU-ban is. Ahhoz, hogy Vidalok meg Neymarok, azaz a legszűkebb elit itt akarjon játszani, meggyőzőbb eredmények kellenek.hagyta hogy mourinho igazoljon. ennyi miatt tényleg nem a régi ezért lemaradtunk lucasról, götzéről meg hazardról. neymar meg nem akart idejönni. ez nem perez hibája volt. lehet szépen megköszönni mourinhonak hogy mi dimarit hoztuk.
Nem a kiöregedett kp a baj. Csak Xavi öregedet meg, Iniesta és Busquets jó erőben vannak. Xavit meg ki lehetne váltani Fabregasszal. Ami miatt nem működik az a tény, hogy Messi idén nem vett részt a letámadásban, és a teljes támadótrió sem vett részt olyan komolyan a védekezésben. Ha Messi, Neymar és Pedro úgy védekeznének, mint a mérgezett egerek, ahogy tette azt anno a Pedro-Messi-Villa trió, akkor mindjárt megoldódna a probléma.nem tudjak mivel a kp-juk joval oregebb mint anno voltak, es Alves sem lesz mar olyan mint regen. Ennkul tamadhatnak le, ha nem lesz erejuk hozza.
Nem a védelmükkel van baj, ezt leírtam korábban.Ugy vagyok ezzel, h ha csak Gundogan es Bale erkezik akkor sem fogom erezni azt, h gyengebbek leszunk ellenuk. Ahhoz nekik igazolniuk kellene meg Thiago Silvat es Yayat visszahozniuk.
Busquets meg szépen kinőtte magát, lassan top vkp lesz/lett. Minőségben megvannak. Taktikailag gyengültek le.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
viszont a kep az alairasodban az tetszik. Jo lenne ha tenyleg habfeherbe oltoznenek.Galacticos írta: persze. én sem azt mondom hogy mostantól simán vernek minket. csak azzal nem értek egyet hogy majd varane leszedi messit meg neymart a pályáról.
amíg ott lesz xavi a kezdőben meg két ilyen támadó szélső hátvéd addig hátul lehet akár két thiago silva is nem fgnak tudni mit csinálni. valdesről nem is beszélve.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Galacticos
persze. én sem azt mondom hogy mostantól simán vernek minket. csak azzal nem értek egyet hogy majd varane leszedi messit meg neymart a pályáról.numberone1 írta:Ugy vagyok ezzel, h ha csak Gundogan es Bale erkezik akkor sem fogom erezni azt, h gyengebbek leszunk ellenuk. Ahhoz nekik igazolniuk kellene meg Thiago Silvat es Yayat visszahozniuk.Galacticos írta: ramos meg védekezés messin?hány gólt kaptunk már így róla. ott volt a legutóbbi mikor b csapattal nyomtuk. hat méterről nézte ahogy messi vezeti a labdát és kísérte.
neymart meg egyszer állítja majd meg, utána meg vigyáznia kell nehogy kiállítsák.
amíg ott lesz xavi a kezdőben meg két ilyen támadó szélső hátvéd addig hátul lehet akár két thiago silva is nem fgnak tudni mit csinálni. valdesről nem is beszélve.
- numberone1
Ugy vagyok ezzel, h ha csak Gundogan es Bale erkezik akkor sem fogom erezni azt, h gyengebbek leszunk ellenuk. Ahhoz nekik igazolniuk kellene meg Thiago Silvat es Yayat visszahozniuk.Galacticos írta: ramos meg védekezés messin?hány gólt kaptunk már így róla. ott volt a legutóbbi mikor b csapattal nyomtuk. hat méterről nézte ahogy messi vezeti a labdát és kísérte.
neymart meg egyszer állítja majd meg, utána meg vigyáznia kell nehogy kiállítsák.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- L.Miki
Azért ő sem Isten. Maradjunk annyiban, hogy részese lesz annak, hogy leszedjék őket. De Varane mellé kell még egy védő, plusz egy középpálya...Casso írta:A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves. :-)
Mondjuk arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják egymást megérteni a pályán... persze, hogy a Neymar- Messi duóra gondolok.
- Galacticos
ramos meg védekezés messin?numberone1 írta:Az avaddal egyutt, neki is legalabb akkora szerepe lesz ebben. Remelhetoleg a kp is sokat tesz ezert. Csak igy lehet.Galacticos írta:
meséld már el hogy egy védő hogy szed le egyedül két támadót? .

Majd meglátod barátom, majd meglátod. :-)Galacticos írta:meséld már el hogy egy védő hogy szed le egyedül két támadót?
- numberone1
Az avaddal egyutt, neki is legalabb akkora szerepe lesz ebben. Remelhetoleg a kp is sokat tesz ezert. Csak igy lehet.Galacticos írta:
meséld már el hogy egy védő hogy szed le egyedül két támadót? .
nem tudjak mivel a kp-juk joval oregebb mint anno voltak, es Alves sem lesz mar olyan mint regen. Ennkul tamadhatnak le, ha nem lesz erejuk hozza.Amiért aggódhat a Barca az tényleg az, hogy vissza kellene hozni azt a letámadó stílust ami Pep alatt volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 26., vasárnap 10:54-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Szerintem Neymar igazolásával pont ezen akarnak változtatni. Szerintem tudják, hogy nem kellene egy csicska szárnysegédet csinálni a gyerekből. Ha az kellene nekik akkor Nani-t vagy Park Ji Sung-ot veszik megEzzel nem teljesen értek egyet. Persze itt is Cé lenne a nagyobb név, viszont azért nálunk valamilyen szinten meg van engedve egy kis önzőség. Di María is rálőtte egy meccsen 3-szor távolról, meg belement cselekbe többször.

Amiért aggódhat a Barca az tényleg az, hogy vissza kellene hozni azt a letámadó stílust ami Pep alatt volt.
Vagy ha ez nem megy akkor hagyni kellene ezt a két kreatív középpályás játékos és nekik is átállni egy stabilabb 4-2-3-1-re, ahol Messi a csatár. Természetesen a korábbi kp-ra visszajövős szerepköre maradhat.
- Galacticos
meséld már el hogy egy védő hogy szed le egyedül két támadót?Casso írta:A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves.
mert?pheco írta:Perez sem a régi
hagyta hogy mourinho igazoljon. ennyi miatt tényleg nem a régi ezért lemaradtunk lucasról, götzéről meg hazardról. neymar meg nem akart idejönni. ez nem perez hibája volt. lehet szépen megköszönni mourinhonak hogy mi dimarit hoztuk.
Hát szeretnék gratulálni. Most már legalább nem lesznek a fórumon sem Neymaros avák hiszen átigazolt a katalán bagázshoz. Egyelőre nem bocsátkozok jóslatokba, de arra kíváncsi leszek, hogy lesz majd ez a Messi-Neymar dolog. És, hogy ennek ki issza meg a levét. Alexis is inkább jött volna hozzánk...
A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves. :-)
A Classicók miatt nem aggódók mert van egy ember aki hintába teszi Neymar-Messi párost... Raphael Varanenak hívják és még csak 20 éves. :-)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Ezzel nem teljesen értek egyet. Persze itt is Cé lenne a nagyobb név, viszont azért nálunk valamilyen szinten meg van engedve egy kis önzőség. Di María is rálőtte egy meccsen 3-szor távolról, meg belement cselekbe többször. Ezt Neymar is megtehette volna. Ott viszont ha párszor elveszíti a labdát, főleg olyan helyzetben ahol leadhatta volna Messinek, akkor kíváncsi leszek a reakciókra. De egyébként nagyon sajnálom, hogy nem minket választott. Perez sem a régi, bár ebben Mounak volt inkább benne a keze, hogy a Lucas, Hazard, Götze, Neymar négyes közül egy sem nálunk kötött ki. Viszont ha a Bale, Reus páros közül sem jön valamelyik akkor tökön szúrom magam.Matt009 írta:Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
- RealMadridFanatic
Eleinte mocsok jó védőnek tűnt, valamelyik világversenyen figyeltem fel rá, de azóta nem vagyok megőrülve tőle. Sok a bizonytalansága. Nem is eléggé gyors.hoznám én Hummelset
Ő is előrelépés lenne a Barcának szerintem, de nem vagyok már biztos benne, hogy a lehető legjobb opció. Aztán ki tudja...
Igen, amúgy ez benne van. A Real is egy játékosra van kihegyezve, viszont nálunk szerintem nincs annyira kötött szerepe az embereknek pl. labdavesztés után, vagy általánosságban, támadásépítés során. Erről mindig Özil jut eszembe, Ő eléggé kötetlenül játszik sokszor szerintem, ezt a szerepet átvehette volna a brazil nálunk. A Barcában nem látom ezt a posztot.Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.
Én úgy érzem, ott sokkal korlátozottabb játékot KELL majd játszania, mint amit itt kellett volna. Aztán lehet, hogy nem, akkor viszont jön az, amit a kommentáld... topicban írtam, és Te is fejtegetted az előbb:
csak nincs meg az a masszív kp--s letámadás, és tartok tőle, hogy Neymar sem fog becsatlakozni a letámadásba, úgyhogy lesz 2 malaca elől a Barcának, akik nem fognak védekezni, és úgy már Xavival, Iniestával nem fog működni a kp-s védekezés.
Egyszóval tényleg nincs olyan kh jelenleg, aki a Barcának megoldaná minden problémáját. A szerkezeti váltás megoldás lehet, de kérdés, hogy abba hogyan fog beleférni Messi és Neymar egyszerre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
lehet, h megkovezel, de..... nalunk ez a Xabi-Khedira kettos mar evek ota a csapat elggyengebb resze. nalatok Meg a Xavi-Buszkec-Ini mondhatjuk, h a legerosebb volt. Durvan hangzik, a kp-t lefejlodott a mi szintunkre. Ini meg mindig jo, de Modriccal a mienk erosodott. Nalatok nem lesz erdemi valtozas ott nalunk lesz. Ebben van a lenyeg, ha eladjatok meg Alcantarat akkor nagyot fogtok vissza esni, hiba lesz ott elol egy Neymar-Messi kettos. Persze Zaragozagat azert igy is alazhattok.Ha Hummelst nem tudjatok leigazolni(pedig hol van egy T Silvahoz kepest) akkor ez hatvanyozottan igaz lesz. Kerdes, h a vezetoseg megelekszik Neymarral be lesz tomve e a szurkolok szaja, vagy hoznak a vedelembe es a kp-ra is egy nagy nevet. Amit ketlek mivel anyagilag annyira nem vagytok eleresztve. Olyan Csingirszkij fele felmagoldasok nektek nem hasznalna nekunk viszont annal jobban. Balenek(remelem jonni fog) szerintem nagyon is fekszne a nou-camp, amekkora terulete lenne ott.Ini6 írta: egyenlőre azért ti se áltok olyan fényesen de sok van még vissza..
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
őőő, igen, abban igazad van, ha idejön, akkor is ugyanez a helyzet állna fenn, de mivel nem itt van, így őket tudtam csak elővenni. Persze, itt is fura lenne, hogy akkor mi lesz CR vs Neymar párharcból, de most az ottani dolgokat kell nézni.Matt009 írta:Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
amúgy remélem kapusból és középhátvédből sem tudnak minőségben sokat ugrani, mert akkor már tényleg veszélyesek lennének. Hummels maradjon csak a seggén... ha meg ter Stegen megy hozzájuk, hááát akkor azt a posztot is betölti egy normális ember náluk.

vegyék meg, vegyék megJester írta:meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Úgy tudom, hogy Hummels már kikerült a Barca célkeresztjéből. Ezért sajnálom a Dortmundot meg minden egyéb feljövő csapatot: végre van egy jó kis generációjuk, erre jönnek a nagyok akik széthordják az egészet.
Jelenleg Thiago Silva, meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák. Úgy hallom, hogy Mourinho nem nagyon tart igényt a hajasbabára. David Luiz hosszú távra jobb alternatíva lenne, meg vkp-t is tud játszani. Mondjuk az elmúlt szezonban olyan sokat hibázott, hogy sokan már temetik, pedig nem volna szabad...
Kétség sem fér ahhoz, hogy Neymarral talán részben megoldódik a már lassan két éve tartó Messifüggőség. Mondjuk, szerintem még mindig rá lesznek kijátszva a dolgok, de mostanra már észre kellett venniük, hogy ezért kapták a pofonokat a BL-ben, meg a bajnokságban a Real-tól.
Eddig minden egyes nagyobb rangadón, mindig ez a hiba jött ki. Messire ráálltak hárman, és ott már vége is volt a meccsnek. A többiek meg egyszerűen túl töketlenek, hogy egyáltalán kapura lőjenek. Most végre lesz valakijük aki, még ha nem is válik be, de a nimbuszával talán eltereli a védők figyelmét, és így Messi is fellélegezhet.
Jelenleg Thiago Silva, meg talán David Luiz a lehetséges alternatívák. Úgy hallom, hogy Mourinho nem nagyon tart igényt a hajasbabára. David Luiz hosszú távra jobb alternatíva lenne, meg vkp-t is tud játszani. Mondjuk az elmúlt szezonban olyan sokat hibázott, hogy sokan már temetik, pedig nem volna szabad...
Kétség sem fér ahhoz, hogy Neymarral talán részben megoldódik a már lassan két éve tartó Messifüggőség. Mondjuk, szerintem még mindig rá lesznek kijátszva a dolgok, de mostanra már észre kellett venniük, hogy ezért kapták a pofonokat a BL-ben, meg a bajnokságban a Real-tól.
Eddig minden egyes nagyobb rangadón, mindig ez a hiba jött ki. Messire ráálltak hárman, és ott már vége is volt a meccsnek. A többiek meg egyszerűen túl töketlenek, hogy egyáltalán kapura lőjenek. Most végre lesz valakijük aki, még ha nem is válik be, de a nimbuszával talán eltereli a védők figyelmét, és így Messi is fellélegezhet.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi is ezt csináltuk volna, ment volna a bohócozás, majmozás stb, szóval fölösleges lereagálni is.
"And my heart will leave you never."
az biztos hogy a barca féle parasztvakítás még mindig él
ki fogja megunni hogy neymart a nyakára hozták? villa? tello? alexis? parádés lesz.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
Lehet, hogy haszontalan lesz, de lehet, hogy csak simán elfogadható teljesítményt nyújt, de az is lehet, hogy bombasztikus párost fog alkotni Messivel. Ha Tito marad az edző, akkor sanszosan nem lesz jobb a Barca, mint idén, de a bajnoki címre Neymarral esélyesebbek lesznek.Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.
Nálam sajnos nem. Nem rossz játékos Bale, de egy lebutított CR. Na most nekem CR játéka túl egyszerű a jelenlegi Realhoz, ha ennek még leegyszerűsítettebb, még inkább gyorsaságra épülő verzióját hozzuk, akkor megint nem fogunk tudni mit kezdeni a betömörülő védelmek ellen.Nálam Bale legalább annyit ér, ő legalább egy ideje tűzben forog...
Nem a Barca kh-saival van gond. Mehet oda bárki, amíg nem áll vissza a Pep-féle letámadás, addig bárki lehet a kh, fog annyit hibázni, mint a mostaniak. Pique nem lett rosszabb védő, se Alves, sem senki más, csak nincs meg az a masszív kp--s letámadás, és tartok tőle, hogy Neymar sem fog becsatlakozni a letámadásba, úgyhogy lesz 2 malaca elől a Barcának, akik nem fognak védekezni, és úgy már Xavival, Iniestával nem fog működni a kp-s védekezés.Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.
Orultem volna Neymarnak es nem mondom, h nem fog bevalni, de nem latok arra eselyt, h a tobbi reszbe is tudtuk ekkora jatekost igazolni.
Egyszóval tényleg nincs olyan kh jelenleg, aki a Barcának megoldaná minden problémáját. A szerkezeti váltás megoldás lehet, de kérdés, hogy abba hogyan fog beleférni Messi és Neymar egyszerre.