Pengesapkásokat nézted-e már pubikám?ziro4vr írta:Stranger Things második évad
Csalódás, minden szinten elmaradt az első évadtól.

Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Stranger Things második évad
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
pheco írta:Na mondjuk a legyes resz utan majdnem kaszaltam az egeszetziro4vr írta:De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.Alapbol egy rohadt lassu sorozat es beraknak egy ilyen reszt, ki voltam teljesen akadva
Hát az nekem is sok volt akkor.
Érdekes, hogy a Strangerben engem ez a rész, amit ekéznek nem zökkentetett ki, nálam belefért teljesen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az epizódra gondoltam egomanziro4vr írta:Nem szégyen a fejlettebb életformára hallgatni.![]()
![]()

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
A múltkori beszélgetésetek alapján elkezdtem én is a "The Shield"-et. Első évaddal végeztem, nagyon bejön, és ahogy olvasgattam a hozzászólásaitokat ez még jobb lesz.
Nem tökéletes, megvannak a maga hibái, de a karakterek olyan erősek, hogy nem tudnak zavarni apróságok.

- ikarus93
ziro4vr írta:De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.
A jó kis Narutot annak idején azért kaszáltam, mert beraktak 30 filler részt.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na mondjuk a legyes resz utan majdnem kaszaltam az egeszetziro4vr írta:De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.

Nekem nem volt vele akkora nagy gond. Nem passzolt azért persze teljesen ebbe az egész évadba, de bőven voltak olyan dolgok amikről el lehetett vagy éppen el kell gondolkozni a résznek hála. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a kis félresiklott akció miatt most újra üldözni fogják majd őket a "rossz emberek". Meg azért valamit mutatni kellett még a csajról, azon az első részes öt percen kivül. Spinoffot remélhetőleg nem kap, annyira nem volt érdekfeszítő az új csaj, meg valahogy a szinészlány sincs a közelében sem a többieknek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amikor Kai Greene szerepet kap...ateeemadrid írta:Ilyen szar színészeket nem tudom honnan szedtek össze, mondjuk a karakterek is eléggé vállalhatatlanok voltak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Azt a 7. részt én is gyorsan végigpörgettem inkább ilyen 10 perc alatt, nagyon gyenge volt. Ilyen szar színészeket nem tudom honnan szedtek össze, mondjuk a karakterek is eléggé vállalhatatlanok voltak.
Azt a részt leszámítva egyébként szerintem jó volt ez a 2. évad is, habár az 1. nekem jobban bejött.
Azt a részt leszámítva egyébként szerintem jó volt ez a 2. évad is, habár az 1. nekem jobban bejött.
- ziro4vr
Nem szégyen a fejlettebb életformára hallgatni.ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden ilyen story második felvonása arról szól, hogy a hős kekeckedik a sötét oldallal. Millió példa van erre. Itt a készítők nem akartak ennek egy egész évadot szentelni, ennek az eredménye ez a... furcsa rész.ziro4vr írta:De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.
Nekem is idegen volt. Viszont különös, hogy eszembe se jutott mostanáig, amíg meg nem említetted.

Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden ilyen story második felvonása arról szól, hogy a hős kekeckedik a sötét oldallal. Millió példa van erre. Itt a készítők nem akartak ennek egy egész évadot szentelni, ennek az eredménye ez a... furcsa rész.ziro4vr írta:De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.
Nekem is idegen volt. Viszont különös, hogy eszembe se jutott mostanáig, amíg meg nem említetted.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudom mennyire befolyásolta az efféle tölteléket ebben az évadban az, hogy 2 évad lett berendelve még. A sorozatot 4 évadra tervezik, gondolom már itt agyaltak a folytatás lehetséges útvonalain.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
De vágod, lehet úgy is tölteléket csinálni mint mondjuk a breaking badben a legyes vagy még más példa...leftoversben részek...de ez? Jézusom.

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem kis toltelek volt, le is van pontozva imdb-n. Fel is hoztak, hogy esetleg egy spin off lesz belole. Nem kene eroltetni szerintem.ziro4vr írta:Stranger things 2x7
Ez valami rettenet volt.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
pumpedék 2. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lófasz, nem tudok semmit, csak gondoltam beírom
amúgy 10/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lófasz, nem tudok semmit, csak gondoltam beírom

amúgy 10/10

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Mr.Robot x05
Hát ez
masterpiece.
Hát ez

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pilot megvett kilóra. MaradokDemes írta:Jelen, szerintem jó lett. Egy erős 8as.Tádám írta:Ozark című sorozat megvolt már valakinek?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem újra megfogott a sorozat. Az első évad 3-4. részéhez hasonlítanám az építkezést. Csak az ottani tudatlanság helyett, amíg felvezették a skizofrén dolgot, itt most válaszokat kapunk töbnyire.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy a 9. rész környékére megint terveznek egy nagyobb twistet, már nagyon kéri a sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem újra megfogott a sorozat. Az első évad 3-4. részéhez hasonlítanám az építkezést. Csak az ottani tudatlanság helyett, amíg felvezették a skizofrén dolgot, itt most válaszokat kapunk töbnyire.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy a 9. rész környékére megint terveznek egy nagyobb twistet, már nagyon kéri a sorozat.