kit érdekel, hogy hányadikok a bajnokságban..
ott a játékosok egyéni képzésének kéne lenni az elsődlegesnek, hogy a legtehetségesebbek felkerülhessenek az első csapathoz
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 29., szombat 14:43
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 29., szombat 14:29
Ha jòl rèmlik ZZ kifejezetten rossz volt a kicsiknèl..BlancoMark írta:Hát ha mondjuk Contét kirakják télig, akkor az valami olyan gyalázatos teljesítmény után lesz, amit Raúlnak úgyis nehéz lenne alulmúlnia.Kerlon írta:
Jó ez a logika, de ha Raúl is nímand, akkor miért vagyunk előrébb?![]()
![]()
Egyébként Castillás eredmények alapján nem tűnik rossznak, évek óta ő járt a legközelebb a csapattal a feljutáshoz. Persze ez nem referencia egy 13szoros BL-győztesnél, de ZZ se kezdett ettől jobban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 29., szombat 13:58
Hát ha mondjuk Contét kirakják télig, akkor az valami olyan gyalázatos teljesítmény után lesz, amit Raúlnak úgyis nehéz lenne alulmúlnia.Kerlon írta:Jó ez a logika, de ha Raúl is nímand, akkor miért vagyunk előrébb?BlancoMark írta: Én nem örülnék Conténak, de lassan az egyetlen elérhető opció marad. Még az szól mellette, hogy ha égés van, akkor szezon közben be lehet rakni Raúlt. Viszont ha Raúllal kezdünk és ő ég be, akkor ki tudja csak hogy milyen nímand edzők lesznek csak elérhetőek a szezon közepén.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 29., szombat 13:49
Kerlon írta: Inkább egy halvérű Raúl legyen az edzők, aki ismeri legalább azt, amit képviselni kell. Ha meg nem megy, akkor vissza mehet a Castillába.
Szerintem Xabi motiválni is tud majd. Liverpoolnál is komoly tradícióból vehette ki a részét meg itt is. Sőt... milyen BL döntőket nyert, mégha a 14-ben nem is játszhatott?Jim írta: van rá esély, egyetemet végzett értelmes ember Xabi
taktikailag szerintem nem lesz vele baj, motivátornak pedig egy jó másodedző is megteszi![]()
pár év múlva tényleg érdemes lehet kipróbálni![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. május 29., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 29., szombat 13:28
Jó ez a logika, de ha Raúl is nímand, akkor miért vagyunk előrébb?BlancoMark írta: Én nem örülnék Conténak, de lassan az egyetlen elérhető opció marad. Még az szól mellette, hogy ha égés van, akkor szezon közben be lehet rakni Raúlt. Viszont ha Raúllal kezdünk és ő ég be, akkor ki tudja csak hogy milyen nímand edzők lesznek csak elérhetőek a szezon közepén.
Szerintem Xabi motiválni is tud majd. Liverpoolnál is komoly tradícióból vehette ki a részét meg itt is. Sőt... milyen BL döntőket nyert, mégha a 14-ben nem is játszhatott?Jim írta:van rá esély, egyetemet végzett értelmes ember XabiSwineherd írta: Hatalmas lenne, ha befutna edzőként és egyszer leülne a padunkra.
Az az ember a játékosmúltjával, a stílusával, a tekintélyével, a megjelenésével sugározza magából az arisztokratikusságot, ami szerintem nagyon illene a Madridhoz.
taktikailag szerintem nem lesz vele baj, motivátornak pedig egy jó másodedző is megteszi![]()
pár év múlva tényleg érdemes lehet kipróbálni![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 29., szombat 13:27
van rá esély, egyetemet végzett értelmes ember XabiSwineherd írta: Hatalmas lenne, ha befutna edzőként és egyszer leülne a padunkra.
Az az ember a játékosmúltjával, a stílusával, a tekintélyével, a megjelenésével sugározza magából az arisztokratikusságot, ami szerintem nagyon illene a Madridhoz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 29., szombat 13:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 29., szombat 13:19
Mi az, hogy csúnyán tud bukni? Én nem vagyok egy nagy Conte fan, de azért nézzük már meg az eddigi munkásságát.raul 4 ever írta:Nem lenne az, ha nem azt próbálnátok meg kiolvasni, amit nem is írtam le..kiserik írta:
Visszajöttek a B-ből, küzdöttek, 5 évig, mint malac a jégen, az utolsó 2 évben rendre hetedik hely, majd jött Conte és egycsapatos lett az olasz bajnokság. Persze ehhez neki sok köze nem volt, ez nem nagy kunszt. Bezzeg átvenni az egycsapatos bajnokság bajnok csapatát, és ott tartani (Allegri), az hatalmas teljesítményHagyd! Ismét értelmetlen vita...
Noch1mal:
-szerintem (és ettől szubjektív, ebbe lehet belekötni) nem egy zseni
-elismerem a címeit (mert meg kell azokat is nyerni valahogy, ha az ellenfélnek 11 fél lábú játékosa van, akkor is)
-viszont szerintem ha vannak jó dolgai, amellett csúnyán tud bukni, nagyon (és nekem igazából ez a nagyon nagy bajom vele)
A 11-12-es, (Juve 7. hely után bajnoki cím) szezonra is elköltött 80milliót (100 ki, 20ért adott a csapat), nem az volt, h 10 újszülöttel húzta be a Scudettot. (ezt se írtátok, tudom)
Igen, az első cím am. elég szoros volt, de addigra az inter már szét volt esve, a Milan onnan indult arccal lefelé a lejtőn/szakadékba. Azután a szezon után nem is volt ellenfelük aztán a serie-a-ban...
De mind1, a zsenije nekem nem akkor a zseni, meg inkább amiatt nem gondolom, hogy nekünk való, mert amiket leírtam. Nekem ez vele a bajom.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 29., szombat 13:10
Szerintem a kettő nagyon közel van egymáshoz..Galacticos írta: A nem tartom jo edzonek es a nem egy zseni szerintem kozel se ugyanaz.
Nagynak nem mondanám, hiszen semmi meglepő nincs benne. Bocsi..Galacticos írta: Vagy maskepp kerdezem. Ha az iden 7.roma elkolt 80milliot(inflacio miatt szamoljunk azert tobbet) szoval elkoltenek kb 140-150et es jovore behuzzak a seria at akkor az nem nagy eredmeny mert koltottek?
Es ezzel nem contet vedem, de ezek az ervek..
Na igen, Xabiról ömlik a karizma.. Remélem jönnek majd nála a sikerek és tényleg jön egyszer a padra..Swineherd írta:Nagyon adom.reeed_ati írta: Aki szerintem megfelel az ilyesfajta kritériumnak, az Xabi Alonso, megjelenne az öltönyébe, sugározná a magabiztosságot, ez ragadna a csapatra is, jól nézne ki ott a pad mellett na..![]()
Hatalmas lenne, ha befutna edzőként és egyszer leülne a padunkra.
Bárcsak egyszer...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 29., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 29., szombat 12:54
Nagyon adom.reeed_ati írta: Aki szerintem megfelel az ilyesfajta kritériumnak, az Xabi Alonso, megjelenne az öltönyébe, sugározná a magabiztosságot, ez ragadna a csapatra is, jól nézne ki ott a pad mellett na..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 29., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 29., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 29., szombat 12:31
Mi azt olvassuk amit irsz. Ami ez volt:raul 4 ever írta: Nem lenne az, ha nem azt próbálnátok meg kiolvasni, amit nem is írtam le..
Noch1mal:
-szerintem (és ettől szubjektív, ebbe lehet belekötni) nem egy zseni
A nem tartom jo edzonek es a nem egy zseni szerintem kozel se ugyanaz.raul 4 ever írta: A mérleg egyik serpenyőjében nálam az van, hogy:
-nem tartom jó edzőnek Contét
Elkoltott 80 milliot? Most azert se nagy eredmeny megnyerni a seria at 7.hely utan mert elkoltott 80at? Hanyan koltottek el ennyit vagy ennel tobbet eredmeny nelkul?raul 4 ever írta: A 11-12-es, (Juve 7. hely után bajnoki cím) szezonra is elköltött 80milliót (100 ki, 20ért adott a csapat), nem az volt, h 10 újszülöttel húzta be a Scudettot. (ezt se írtátok, tudom)
Igen, az első cím am. elég szoros volt,
Az elobb meg egycsapatos szar volt a seria a azert nem nagy eredmeny, utana meg azert mert nyaron alakitott a csapaton ahol matrik jatszottakraul 4 ever írta: a Juvéval meg az egycsapatos bajnokságokat nyerte, sztem nem nagy kunszt,
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 29., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 29., szombat 10:38
Csak Zidane egy legjobb korban lévő keretet vett át, ami másfél éve BL-t nyert, egy éve még Európában a legszebb focit játszották, csak a padról hiányzott egy minőségi csere (Xabi), ami miatt a kezdő játékosok elfáradtak, lesérültek, stb. Pénz nélkül egyik edzőnek se leányálom a mostani kerettel dolgozni.dzsi91 írta: Dehogynem akarsz elszomorítani
Amúgy Zidane se volt kész még a melóra. A pincér után szezon közbe nemvolt semmi más opció,gondolom győzködni kellett de ilyen alkalom egyszer jön el az életben. Raúlnak is most van itt a lehetőség, a Real Madrid ilyen és a játékosokkal is ugyanez van. Ödegaar ceballos meg tökömtudja kik. Akkor kell bizonyítani amikor ott a lehetőség, elkerülsz kölcsönbe azt elkallódsz mint a szar.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 29., szombat 10:18
Nem lenne az, ha nem azt próbálnátok meg kiolvasni, amit nem is írtam le..kiserik írta:Visszajöttek a B-ből, küzdöttek, 5 évig, mint malac a jégen, az utolsó 2 évben rendre hetedik hely, majd jött Conte és egycsapatos lett az olasz bajnokság. Persze ehhez neki sok köze nem volt, ez nem nagy kunszt. Bezzeg átvenni az egycsapatos bajnokság bajnok csapatát, és ott tartani (Allegri), az hatalmas teljesítményGalacticos írta:
A juveval ugy nyert bajnoksagot hogy elotte a juve 7. Lett a szezonba, akkor sehol nem volt az egycsapatos vagy juve dominancia. Az ott nala indult el.Hagyd! Ismét értelmetlen vita...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 29., szombat 9:44
Visszajöttek a B-ből, küzdöttek, 5 évig, mint malac a jégen, az utolsó 2 évben rendre hetedik hely, majd jött Conte és egycsapatos lett az olasz bajnokság. Persze ehhez neki sok köze nem volt, ez nem nagy kunszt. Bezzeg átvenni az egycsapatos bajnokság bajnok csapatát, és ott tartani (Allegri), az hatalmas teljesítményGalacticos írta:A juveval ugy nyert bajnoksagot hogy elotte a juve 7. Lett a szezonba, akkor sehol nem volt az egycsapatos vagy juve dominancia. Az ott nala indult el.raul 4 ever írta: a Juvéval meg az egycsapatos bajnokságokat nyerte, sztem nem nagy kunszt, persze meg kell nyerni, de nem alélok el ettől az edzői teljesítménytől
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 29., szombat 9:20
A juveval ugy nyert bajnoksagot hogy elotte a juve 7. Lett a szezonba, akkor sehol nem volt az egycsapatos vagy juve dominancia. Az ott nala indult el.raul 4 ever írta: a Juvéval meg az egycsapatos bajnokságokat nyerte, sztem nem nagy kunszt, persze meg kell nyerni, de nem alélok el ettől az edzői teljesítménytől
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem