A köcsögCsabi írta:így van, karim mindenkinek, hogy vigyék már.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 16:14
A köcsögCsabi írta:így van, karim mindenkinek, hogy vigyék már.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 7., szerda 16:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 7., szerda 14:54
karim is három nyelven írja kirevolver írta:De miből tartana spanyolul is kiírnia? Varane meg Kroos csinálja ezeket mindig jól. Anyanyelv, angol, spanyol...
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 7., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 6., kedd 20:18
Bale miatt váltottunk vissza. Ebben biztos vagyok.schranzer írta:Hasonloan gondolom én is. Azt a 442-t kell nyomatni, amivel kezdtunk paradesan jatszani, de Carlo vmi oknal fogva hagyta a fenebe az egeszet. ...
Ha CR van a jobboson, Bale meg a baloson, akkor Bale lehet, hogy valamivel jobban játszik. De nem annyival, amennyivel CR rosszabbul. Vajh melyikkel járunk jobban?schranzer írta:Most nemtudom eldonteni, de lehet hogy Karim helyett Bale-t tenném, de a bal oldalra, CR-t pedig a jobbosra.
Victor írta:+1. Khedirának szerintem kezdenie kéne holnap, Kroos-szal úgyis jól megértik egymást. ...Egyébként, most lehet kapok a pofámra, de Kroos mellé betolnám Khedirát. Atma ellen megteszi, futni talán még tud, néhány faltra jó lesz ott a pálya közepén.
Inkább Illarramendi. Többet is játszott a szezonban, és Neki meg lehet mondani, hogy inkább védekezzen. Khedirának megmondhatod, de Ő akkor is az ellenél 16-osánál lesz. Nem ér vissza, nem ér oda. Én nem kezdetném.schranzer írta:De csakis szigorúan Khedira visszavont szerepével. Azaza nem mehet feljebb a felpalyanal :Đ
Az Atléticonál akkor sem lesz lényeges terület a támadásra, ha már vége a meccsnek és kiürült a stadion. Támadni majd minden szögletnél és rögzített szituációnál akarnak csak. Nekik teljesen jó a 0-0, de talán még 0-1 is. Arról nem beszélve, hogy rendszeresen szereznek 1-1 gólt beívelésekből. Ami nálunk kapustól függetlenül általában bejön.Kerlon írta:Amúgy tényleg, szerintem az Atletico támadni akar majd és ezért jó lesz, ha a két fürgébb lesz elöl.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. január 6., kedd 19:22
Hasonloan gondolom én is. Azt a 442-t kell nyomatni, amivel kezdtunk paradesan jatszani, de Carlo vmi oknal fogva hagyta a fenebe az egeszet. Sokkal biztosabb volt a KP, most egy atjarohaz ezzel a 433al. Most nemtudom eldonteni, de lehet hogy Karim helyett Bale-t tenném, de a bal oldalra, CR-t pedig a jobbosra.Géci írta: James---Khedira-----Kroos-----Isco
----------Karim------Cé--------------
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 18:34
Mondja az, aki Khedirát akarja a kezdőben rakni.Realista24 írta:Big joke, nagy vicci és egy az egyben a walesi az erősebb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 18:26
Big joke, nagy vicci és egy az egyben a walesi az erősebb.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 6., kedd 18:17
+1. Khedirának szerintem kezdenie kéne holnap, Kroos-szal úgyis jól megértik egymást. Ha nem Khedira, akkor Illarramendi kell, mert ha megint ugyanazzal a kezdővel állunk ki, mint a Valencia ellen, még csúnyábban is járhatunk...Egyébként, most lehet kapok a pofámra, de Kroos mellé betolnám Khedirát. Atma ellen megteszi, futni talán még tud, néhány faltra jó lesz ott a pálya közepén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 17:18
James---Khedira-----Kroos-----IscoRealista24 írta:Kit tennél be egyébként?Mike írta:azzal nincs bajom h megvédi a kamerák előtt, de mééért kell ismét kezdőbe tenni?
James sem jobb, Jesé még bőven kevés.
Egyébként, most lehet kapok a pofámra, de Kroos mellé betolnám Khedirát. Atma ellen megteszi, futni talán még tud, néhány faltra jó lesz ott a pálya közepén.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 15:31
Simán jó lenne. Már többször is említettem, hogy miért ne? Válogatottban is tolták együtt, és mi még nem nagyon próbáltuk meg azt a felállást. Valamire csak jó lesz.Realista24 írta: Egyébként, most lehet kapok a pofámra, de Kroos mellé betolnám Khedirát. Atma ellen megteszi, futni talán még tud, néhány faltra jó lesz ott a pálya közepén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 15:28
ha azt vesszük, hogy Isco középen se támadni se védekezni nem tud annyira, akkor simán, de még Illarramendit is be lehetne dobniRealista24 írta:Kit tennél be egyébként?Mike írta:azzal nincs bajom h megvédi a kamerák előtt, de mééért kell ismét kezdőbe tenni?
James sem jobb, Jesé még bőven kevés.
Egyébként, most lehet kapok a pofámra, de Kroos mellé betolnám Khedirát. Atma ellen megteszi, futni talán még tud, néhány faltra jó lesz ott a pálya közepén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 15:20
Kit tennél be egyébként?Mike írta:azzal nincs bajom h megvédi a kamerák előtt, de mééért kell ismét kezdőbe tenni?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem