Valakinek pia sem kell hozzáVeidt írta:Egyebkent ez az egyik legnagyobb elterjesztett hulyeseg hogy az alkohol elpusztitja az agysejteket. Vagyis nem hulyeseg, csak eppen 40 évnyi masszív alkoholizmus kell hozza.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 3., péntek 13:35
Valakinek pia sem kell hozzáVeidt írta:Egyebkent ez az egyik legnagyobb elterjesztett hulyeseg hogy az alkohol elpusztitja az agysejteket. Vagyis nem hulyeseg, csak eppen 40 évnyi masszív alkoholizmus kell hozza.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 3., péntek 13:31
Ettől függetlenül mind a 2 karos nagy mennyiségben, hollandok is felismerték, hogy a könnyű drogok semmivel nem rosszabbak mint az alkohol és az se mindegy, hogy az állam mennyi adót nyer belőle, mintha az a pénzt ezeknek a felkutatására kene költeni.Veidt írta:Egyebkent ez az egyik legnagyobb elterjesztett hulyeseg hogy az alkohol oli az agysejteket. Vagyis nem hulyeseg, csak eppen 40 évnyi masszív alkoholizmus kell hozza, nem nehany este.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 3., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 3., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 3., péntek 13:19
Ja, de nála az, amit látunk, nem támasztja alá a statisztikátRealista24 írta:Statisztika szerint Cé is parádés![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 3., péntek 13:17
Statisztika szerint Cé is parádésericco írta:Azt nem tudom, nem is a kóláról volt szó. De részeg embert vagy csoportot láttam már magából kikelve randarílozni, befüvezetett pedig soha. És a statisztikák is ezt mutatják.Realista24 írta:Jah, van aki azt mondja a kólától sincs semmi baja, ha orron át fogyasztja. Attól még nem igaz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 3., péntek 13:16
Azt nem tudom, nem is a kóláról volt szó. De részeg embert vagy csoportot láttam már magából kikelve randarílozni, befüvezetett pedig soha. És a statisztikák is ezt mutatják.Realista24 írta:Jah, van aki azt mondja a kólától sincs semmi baja, ha orron át fogyasztja. Attól még nem igaz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 3., péntek 13:08
Jah, van aki azt mondja a kólától sincs semmi baja, ha orron át fogyasztja. Attól még nem igaz.ericco írta:Csak feltűnt a spanyoloknak, hogy a társadalomra és a közrendre sokkal negatívabb hatásai vannak az alkoholnak, mint a fűnek. Egy részeg banda egész komoly károkat tud okozni, de egy betépett aligha...Realista24 írta:Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.
Jó, a spanyoloknál tök normális a füvezés, de ha az utcán megiszol egy sört akkor olyan szemekkel néznek rád, hogy botrány...rendőr mellett is füvezhetsz nagyjából, de inni nem ihatsz? Logikus ez?
Amikor megnyertük a bl-t és a Cibelesen vártunk úgy 7 órát, mellettünk mindenki non-stop szívott, nekünk rá sem kellett durrantani, de így is megbuktunk volna egy teszten.
Egyikkel sem élek, hoppá.Ezen nincs sok értelme vitázni. Mindeki amellett fog kiállni, amit többnyire fogyaszt. A spanyolok kicsit szabadabb szelleműek, igaz. Szerintem egyiket sem kéne ilyen drasztikusan bűntetni.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 3., péntek 13:05
Jó csak ez elég nagy túlzás, attól h megiszok egy két sört, még nem fogok kukákat gyújtogatni, meg embereket molesztálni stb.Berti írta:Szimpatikus, hogy jobban bűntetik az alkoholos dolgot, mint ha valaki elszív egy cigit. Kétlem, hogy az utána menne hőbörögni a biztonságiaknak vagy dobigálna az emberek közé cuccokat. BIGUP
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 3., péntek 13:02
Csak feltűnt a spanyoloknak, hogy a társadalomra és a közrendre sokkal negatívabb hatásai vannak az alkoholnak, mint a fűnek. Egy részeg banda egész komoly károkat tud okozni, de egy betépett aligha...Realista24 írta:Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.
Jó, a spanyoloknál tök normális a füvezés, de ha az utcán megiszol egy sört akkor olyan szemekkel néznek rád, hogy botrány...rendőr mellett is füvezhetsz nagyjából, de inni nem ihatsz? Logikus ez?
Amikor megnyertük a bl-t és a Cibelesen vártunk úgy 7 órát, mellettünk mindenki non-stop szívott, nekünk rá sem kellett durrantani, de így is megbuktunk volna egy teszten.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 3., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 3., péntek 12:58
Nem mondtam, hogy nem, csak nevetségesnek tartom az arányokat. Van egy tízszeres szorzó közte, plusz kitiltás.csabi* írta:mondjuk az alkohol legalább annyira drog, mint a fűRealista24 írta:Nagyon jó üzenet, hogy inkább drogozz, mint igyál.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 3., péntek 12:52
mondjuk az alkohol legalább annyira drog, mint a fűRealista24 írta:Nagyon jó üzenet, hogy inkább drogozz, mint igyál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 3., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 3., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 3., péntek 12:35
mondjuk ha csak füvet szívott én megértem, hogy kevesebbet szabnak ki rá, mint aki alkoholt visz berealistahuni írta:Én mikor voltam kicsit meglepődtem mikor a tag full lazán szívta a jointot a stadion mellett űlve.Egy harmadik szurkolót drogfogyasztáson kaptak, ezért HÁROMSZÁZ (!!) eurós büntit kapott, kitiltásról nem szól a történet. Ejnye-bejnye!![]()
De akkor úgy látom ott ez nem nagy szám.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 3., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 3., péntek 12:13
Én mikor voltam kicsit meglepődtem mikor a tag full lazán szívta a jointot a stadion mellett űlve.Egy harmadik szurkolót drogfogyasztáson kaptak, ezért HÁROMSZÁZ (!!) eurós büntit kapott, kitiltásról nem szól a történet. Ejnye-bejnye!
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 3., péntek 11:14
Botrány: Háromezer euróba került a sörözés a Santiago Bernabéuban
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 2., csütörtök 19:12
Szerintem már a nyáron kell egy b balhatved.R.M.C.F írta:1 év mulva sandro a juvébòl?Kerlon írta:Elvileg amúgy figyeljük az Espanyol 19 éves balhátvédjét Caricolt. Rájöttek, hogy nincs balhátvéd cserénk?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem