HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 8., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 8., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 8., hétfő 11:07
Jó lenne, de CR is csatár már, ha akarjuk, ha nem.Sierra írta:Én egy Benzema-Bappé szezonnak simán nekivágnék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 8., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 8., hétfő 10:49
Erre inkább ott van CR, tőle tanulja inkább a kitartást, játék iránti alázatot, edzés mortált stb, mint Benztől a hashtag-yolo pozer stilust.Remy írta:Morata lép, ez szinte 100%. Mariano is valószínűleg. 2 csatárt/támadót nem hiszem, hogy hozni fogunk.
HA idehozzuk Bappét, akkor kell mellé egy idősebb, tapasztaltabb csatár. Karim arra tökéletes lenne, pláne, hogy francia is, szóval az elején sokat tudna neki segíteni. Viszont át kell adni az elsőszámú szerepet, mert ez nem állapot.
Rendben, de azért a 8 ból 1 se vmi combos teljesítménySierra írta: Egyetlen egy ilyen szezonja volt, 2011-2012, akkor minden klappolt, gólok, játék, hozzáállás, forma, egyértelműen az volt a csúcsszezonja, Európa egyik legjobb csatára volt abban a szezonban.
LOL-ozhatsz nyugodtan. CR meg a MU ban remekelt, ami tényleg remeklés volt, hiszen egy Aranylasztit csak össze kapart, és vhogy nem emlékszem, h Benzema ott lett volna.kerlon írta:LOL. Igen és kivel tilitolizott volna, ha nincs Benzema? A francia meg a Lyonban is remekelt tinédzserként és mégsem volt mellette egy Ronaldo. Benzema tudta mindkét játékot, de itt CR volt a vezér bika, alájátszott világéletében.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 8., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 8., hétfő 10:40
LOL. Igen és kivel tilitolizott volna, ha nincs Benzema? A francia meg a Lyonban is remekelt tinédzserként és mégsem volt mellette egy Ronaldo. Benzema tudta mindkét játékot, de itt CR volt a vezér bika, alájátszott világéletében.besteve7 írta:Lassan kihozzátok, h CR Aranylabdái igazából csak Benznek köszöhetőek...Kerlon írta:Füst és ahhoz mit szólsz, hogy CR-re szabta Karim (is)? Mert ez az igazság. CR remekléséhez, céltudatos játékához kellett mellé egy ilyen csatár, mint Benzema. Beraktál volna mellé egy statikusabb arcot vagy gólra törőbb, önzőbb csatárt, abból CR is vesztett volna sokat.
Benzema játékintelligenciájával sok középpályás sem rendelkezik. Nagy kár, hogy hatalmas hangulatember. Sokkal több volt ebben a karrierben úgy, hogy még így sem panaszkodhat, de szerintem amennyire ő jótékony hatással volt CR játékára, addig CR mellett ő nem tudott kibontakozni.
Az idei éve meg borzalmas. Mintha nem is lenne fejben a pályán.
Én pedig pont fordítva látom, ahhoz h Benz remeklése feltűnjön, erényei kitűnjek kellett egy CR, aki hozta a veszélyt a gólt bármikor, bárhonnan, és így a szép tili-toli ból akár gólok is lehettek, illetve lekötötte a védők figyelmét is, így benznek helyet nyitva/hagyva a játékra.
Azért 8 éve itt van, de nem volt egy olyan szezonja, ahol folyamatosan számítani lehetett volna rá, mindig volt vmi probléma: eső, CR, napsütés, túlsúly, bortány...és sorolhatnám.
Amit pedig idén elénkrak az kifejezetten bortányos. Ideje lenne szépen megköszönni neki az elmúlt időszakot és megválni tőle, mert arra alapozni, h majd jövőre újra szárnyrakap hatalmas butaság lenne.
433 esetén Ronaldonak kell a csatárnak lennie. Akkor Mbappe elég helyettesnek. 442-nél Ronaldo, Benzema, Mbappe +Bale. Ne legyen belőle second jobbvédő.Remy írta:Morata lép, ez szinte 100%. Mariano is valószínűleg. 2 csatárt/támadót nem hiszem, hogy hozni fogunk.
HA idehozzuk Bappét, akkor kell mellé egy idősebb, tapasztaltabb csatár. Karim arra tökéletes lenne, pláne, hogy francia is, szóval az elején sokat tudna neki segíteni. Viszont át kell adni az elsőszámú szerepet, mert ez nem állapot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 8., hétfő 10:33
Egyetlen egy ilyen szezonja volt, 2011-2012, akkor minden klappolt, gólok, játék, hozzáállás, forma, egyértelműen az volt a csúcsszezonja, Európa egyik legjobb csatára volt abban a szezonban.besteve7 írta:Azért 8 éve itt van, de nem volt egy olyan szezonja, ahol folyamatosan számítani lehetett volna rá
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 8., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 8., hétfő 10:26
Lassan kihozzátok, h CR Aranylabdái igazából csak Benznek köszöhetőek...Kerlon írta:Füst és ahhoz mit szólsz, hogy CR-re szabta Karim (is)? Mert ez az igazság. CR remekléséhez, céltudatos játékához kellett mellé egy ilyen csatár, mint Benzema. Beraktál volna mellé egy statikusabb arcot vagy gólra törőbb, önzőbb csatárt, abból CR is vesztett volna sokat.
Benzema játékintelligenciájával sok középpályás sem rendelkezik. Nagy kár, hogy hatalmas hangulatember. Sokkal több volt ebben a karrierben úgy, hogy még így sem panaszkodhat, de szerintem amennyire ő jótékony hatással volt CR játékára, addig CR mellett ő nem tudott kibontakozni.
Az idei éve meg borzalmas. Mintha nem is lenne fejben a pályán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 8., hétfő 10:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 8., hétfő 9:52
Nagyon jó példa, de mondok jobbat: tedd be oda Moratat...M1Ö írta:Igazad van, de mégis csak féligazság. Egyértelmű, hogy CR-re lett szabva minden, meg Ő is az X. De egy jó Karim nélkül nem működött volna a rendszer. Az idei szezon a tökéletes példa. Igaz, hogy CR is öregszik és már nem olyan mint régen, de ha lenne mellette egy csúcs Benzema, akkor nem lenne ennyire statikus az első hármas és lenne látvány. Egy csúcs Karimmal CR is jobb lenne mezőnyben ennél. De mivel mindketten formán kívül vannak, marad a szenvedős győzelem. Meg még egy példa. Tedd be mondjuk Cavanit CR és Bale mellé. Hát az valami katasztrófa lenne.füst írta:Nem fogunk egyet érteni, mert én nem látom, hogy jelentésében mi különbség aközött hogy X-re volt szabva a taktika, illetve hogy X adott fazont a játéknak. Nálam ez a két kifejezés nemes egyszerűséggel ugyanazt jelenti. Nem tudom, nálad mi a különbség?![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 8., hétfő 9:39
Igazad van, de mégis csak féligazság. Egyértelmű, hogy CR-re lett szabva minden, meg Ő is az X. De egy jó Karim nélkül nem működött volna a rendszer. Az idei szezon a tökéletes példa. Igaz, hogy CR is öregszik és már nem olyan mint régen, de ha lenne mellette egy csúcs Benzema, akkor nem lenne ennyire statikus az első hármas és lenne látvány. Egy csúcs Karimmal CR is jobb lenne mezőnyben ennél. De mivel mindketten formán kívül vannak, marad a szenvedős győzelem. Meg még egy példa. Tedd be mondjuk Cavanit CR és Bale mellé. Hát az valami katasztrófa lenne.füst írta:Nem fogunk egyet érteni, mert én nem látom, hogy jelentésében mi különbség aközött hogy X-re volt szabva a taktika, illetve hogy X adott fazont a játéknak. Nálam ez a két kifejezés nemes egyszerűséggel ugyanazt jelenti. Nem tudom, nálad mi a különbség?
HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 8., hétfő 8:59
Nem fogunk egyet érteni, mert én nem látom, hogy jelentésében mi különbség aközött hogy X-re volt szabva a taktika, illetve hogy X adott fazont a játéknak. Nálam ez a két kifejezés nemes egyszerűséggel ugyanazt jelenti. Nem tudom, nálad mi a különbség?numberone1 írta:CR-re volt szabva a taktika..o volt aki befejezte, de a tamado sorban Benzema adott fazont...nem CR, nem Higu, nem Bale es nem Morata. Es ennek nem semmi koze a vezer alkathoz.füst írta: Pedig én elveszem mert közel sem hozzá alkalmazkodott a csapat hanem CR-hez, ő volt mozgató rugó, ha neki szarul ment a csapat szenvedett, ha jól akkor meg virágzott, ő határozta meg a csapat játékát, nem Benzema. Benzema illett a kébe, akkor volt jó amikor Cének jól ment. De abszolút nem vezéralkat, soha nem is volt, nem rajta múlt a csapat játéka. Itt volt pl. a szezon első fele, C rottyon volt, sérült volt, meg takarék lángon égett, át lehetett volna venni a stafétát erre Benzema meg alibizett, egy rövidke fellángolása volt csak... Pedig ideális korban van.
A szezon elso feleben Benzema is serulessel bajlodott, asszem hatproblemai voltak, szoval o sem volt szazas.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 8., hétfő 5:34
Ami nyilván összefüggésben áll azzal is, hogy jelentős súlyfelesleg volt rajta... ahogy leadta, egyből jobban ment neki a játék.numberone1 írta:A szezon elso feleben Benzema is serulessel bajlodott, asszem hatproblemai voltak, szoval o sem volt szazas.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 8., hétfő 5:13
CR-re volt szabva a taktika..o volt aki befejezte, de a tamado sorban Benzema adott fazont...nem CR, nem Higu, nem Bale es nem Morata. Es ennek nem semmi koze a vezer alkathoz.füst írta: Pedig én elveszem mert közel sem hozzá alkalmazkodott a csapat hanem CR-hez, ő volt mozgató rugó, ha neki szarul ment a csapat szenvedett, ha jól akkor meg virágzott, ő határozta meg a csapat játékát, nem Benzema. Benzema illett a kébe, akkor volt jó amikor Cének jól ment. De abszolút nem vezéralkat, soha nem is volt, nem rajta múlt a csapat játéka. Itt volt pl. a szezon első fele, C rottyon volt, sérült volt, meg takarék lángon égett, át lehetett volna venni a stafétát erre Benzema meg alibizett, egy rövidke fellángolása volt csak... Pedig ideális korban van.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 8., hétfő 2:34
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 7., vasárnap 14:02
Bennem az az időszak sejlik fel, amikor Benz hasonlóan maga alatt volt, és Zidane másodedző volt. Jöttek a hírek, hogy Zidane külön foglalkozik vele, és hogy mentálisan mennyit segít Benznek. Volt is utána egy erős fellendülés.Chris írta:Szerintem ez a személyiségéből fakadhat, alkati kérdés, nincs meg benne az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy úgy űzd az egészet, ahogy CR teszti 32 évesen. De pl. Modricot sem tudom elképzelni sétálgatni, egyszerűen amikor a pályára lép akar az elejétől a végéig. Az meg, hogy ez mennyire veleszületett, mennyire tudatosan építhető egy másik kérdés, nyilván komoly felelőssége van benne Benzemának is hogy eddig süllyedt benne.primrose írta:Mondjuk továbbra sem értem, hogy hogy lehet belefásulni olyan dologba ami elvileg az álmod, itt van a példaképed edzőként és a korábbi példaképed mezszámát viseled. Nyerési esélyeid minden évben igen magasok, illetve az egyik álmod az aranylabda, amire jobb helyszínt nagyítóval sem találnál, mint a Real Madrid. Azt még mondanom sem kell, hogy totális kiteljesülést sosem láttunk tőle, mert 1 olyan szezon sem volt, ahol minden meccsen kimagaslót nyújtott volna. Nyilván Ronaldo mellett nehéz, de egyelőre megközelíteni sem sikerült. Adva lenne tehát a motiváció, CR leáldozóban, az elnök és az edző is imád és kellene hajtani a válogatottságért. Hát tényleg megunta volna? Neki a Real Madrid a top, ha ezen dolgok miatt nem sikerül neki összeszednie magát, akkor miért fogja? Egy Arsenal ötödik helyért? Esetleg egy francia bajnoki címért? Vagy egy olasz góllövő első helyezésért? Ugye nem gondoljátok komolyan? Szerintem ha innen elkerül, akkor neki végleg lefőtt a kávé.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem