Mert De Geaban nincs meg? Ő már évek óta hozza a klasszis szintet, két különböző bajnokságban bizonyítva, míg az olasz 1 éve került be a köztudatba. Azért itt teljesen más lesz a hangulat, az elvárás, itt mondhatni heti 2 meccsen kell folyamatosan toppon lenni, ami azért teljesen más, mint heti egy olasz bajnokit lehozni.donor írta:Egyet értek. Benne megvan minden, hogy Ikerhez hasonlóan világlegjobbja legyen nagyon hosszú ideig. Az meg hogy fiatal és lenéznék egy akkora ökörség, hogy csak úgy rotyog. Most iszonyatosan jó az öltöző a képek alapján. Meg kell nézni, hogy valaki olyan lő gólt, aki nem szokott elég sűrűn, fülig ér mindenkinek a szája (igen, még CR-é isziro4vr írta:Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.) és úgy örülnek neki. Navast sem baszogatják, megteszi a sajtó, amit sajna nem bír el. Ebben szerintem az olasz profin helyt állna.
Emelett elég fontos tényező, h De Gea spanyol, így könnyen megérteti megát a többiekkel, valamint sokukat ismeri is, játszanak együtt, ellenben Donnaval, aki teljesen idegenként, idegen környezetbe kerülne elég fiatalon, talán Zizu tud vmicsét olaszul. Ki tudja, hogyan hatna ez a teljesítményére.