Tehát hardvereket.soadroli írta:hello.
milyen oldalról érdemes számítógépet rendelni? nem komplettet, alkatrészenként szeretném.

Aqua, ipon, PCX.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 20., szerda 15:27
Tehát hardvereket.soadroli írta:hello.
milyen oldalról érdemes számítógépet rendelni? nem komplettet, alkatrészenként szeretném.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. július 20., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 18., hétfő 13:29
És ezek nem melegednek túl vagy ilyesmi?pheco írta:Rákeresel, hogy wifi erősítő és kidob egy csomót az árukereső. Simán elég ezeket a konnektorba dugni.rashidm írta:Sziasztok!
Otthon van wifi-s routerünk, a földszinten. A probléma az, hogy az emeletre már nem nagyon jut el a jel (néha elmegy) illetve gyenge. Ezt egy valamilyen jelerősítővel lehetne orvosolni? Ha igen, hova érdemes elhelyezni? Illetve egy buta kérdés: a routerbe vagy a modembe kell bedugni ezt a jelerősítőt?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 18., hétfő 13:27
Rákeresel, hogy wifi erősítő és kidob egy csomót az árukereső. Simán elég ezeket a konnektorba dugni.rashidm írta:Sziasztok!
Otthon van wifi-s routerünk, a földszinten. A probléma az, hogy az emeletre már nem nagyon jut el a jel (néha elmegy) illetve gyenge. Ezt egy valamilyen jelerősítővel lehetne orvosolni? Ha igen, hova érdemes elhelyezni? Illetve egy buta kérdés: a routerbe vagy a modembe kell bedugni ezt a jelerősítőt?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 18., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 11., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 10., vasárnap 0:44
HozzászólásSzerző: defender3 » 2016. július 8., péntek 17:45
Xiaomi Redmi 1S-t használok már 1,5 éve és sima használatra nekem nagyon megfelel. Játék nincs rajta de nem is játékra használom a telefonom. Lefagyni nem nagyon fagyott le még. Meg a dual SIM is hasznos tud lenni. Ez volt a belépő még anno 50000-ért.nmate írta:Válaszolni erre nem tudok, inkább kérdés:___Samy___ írta:Nagyon szemezek a Xiaomi Redmi Note 3 Proval. Viszont a teszteken mindenki a b20 miatt sipakol. Ugyanakkor a mostani telefonom (coolpad f1) a leirasok szerint szinten nem tudja a 800 mhz-t, megis tudok neztezni, telefonalni, meg minden.
Valaki segitsen mar, hogy most akkor mi is ez az egesz.
Ezek közül a Xiaomi és társai közül, melyikek azok, amik egy olyan felhasználónak már megérik, aki ezeket használja: facebook, e-mail, spotify, twitter, waze (vagy egyéb navi)?
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 8., péntek 17:42
nmate írta:Válaszolni erre nem tudok, inkább kérdés:___Samy___ írta:Nagyon szemezek a Xiaomi Redmi Note 3 Proval. Viszont a teszteken mindenki a b20 miatt sipakol. Ugyanakkor a mostani telefonom (coolpad f1) a leirasok szerint szinten nem tudja a 800 mhz-t, megis tudok neztezni, telefonalni, meg minden.
Ezek közül a Xiaomi és társai közül, melyikek azok, amik egy olyan felhasználónak már megérik, aki ezeket használja: facebook, e-mail, spotify, twitter, waze (vagy egyéb navi)?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 8., péntek 17:29
Válaszolni erre nem tudok, inkább kérdés:___Samy___ írta:Nagyon szemezek a Xiaomi Redmi Note 3 Proval. Viszont a teszteken mindenki a b20 miatt sipakol. Ugyanakkor a mostani telefonom (coolpad f1) a leirasok szerint szinten nem tudja a 800 mhz-t, megis tudok neztezni, telefonalni, meg minden.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 27., hétfő 22:03
Július 22-től megszűnik a Dropbox automatikus kép- és videófeltöltése okostelefonról a felhőbe: ha ezt a funkciót továbbra is élvezni szeretnénk, fizethetünk elő a Pro változatra. (évi 99 dollár)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 21., kedd 23:52
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 16., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 13., hétfő 11:41
Király, akkor nem kell nagyobb költségekbe verjem magam.donor írta:A legáltalánosabb 3d, az egymás mellett/alatt elhelyezkedő 2, szemre ugyan az a kép. Az, hogy miről kapja a TV a képet, az nem számít, az átalakítást a TV végzi.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 10., péntek 12:31
A legáltalánosabb 3d, az egymás mellett/alatt elhelyezkedő 2, szemre ugyan az a kép. Az, hogy miről kapja a TV a képet, az nem számít, az átalakítást a TV végzi.M1Ö írta:Köszi az infót, így utólag én is rájöttem, hogy fasság ez az online 3d filmezés, mert nem volt barátom a google...Norbii írta:online nézni szerintem esélytelen, mert elég nagy mérete van a 3d filmeknek, így nem igazán érné meg tárhelyre feltölteni. Letölteni pedig tudsz bármelyik torrent oldalon, csak írd be hogy 3D kategóriában pedig Blue rayt v 1080p.Tölteni viszont lehet, igen. De lenne még egy kérdésem. Ha simán gépen indítom el pl KMPlayer-rel, akkor hdmi kábelen ugyanúgy 3D-ben fogja lejátszani a tv?
Vagy kell hozzá külön blu ray lejátszó, vagy esetleg külső winchester?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 7., kedd 14:58
Köszi az infót, így utólag én is rájöttem, hogy fasság ez az online 3d filmezés, mert nem volt barátom a google...Norbii írta:online nézni szerintem esélytelen, mert elég nagy mérete van a 3d filmeknek, így nem igazán érné meg tárhelyre feltölteni. Letölteni pedig tudsz bármelyik torrent oldalon, csak írd be hogy 3D kategóriában pedig Blue rayt v 1080p.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. június 5., vasárnap 11:27
online nézni szerintem esélytelen, mert elég nagy mérete van a 3d filmeknek, így nem igazán érné meg tárhelyre feltölteni. Letölteni pedig tudsz bármelyik torrent oldalon, csak írd be hogy 3D kategóriában pedig Blue rayt v 1080p.M1Ö írta:Nem tudjátok, hogy lehet-e online 3d filmeket nézni?Ha nem, akkor esetleg letölteni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 5., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 5., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. június 4., szombat 20:05
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem