'shutterisland írta:messi adózásától eljutottunk gyorsba' odáig, hogy R.M.C.F. igazából tibi atya, máriakálnoki (humbukfalvi?) pap.![]()
a mundo szerint egyébként 3 név marad hátvédposztra a kalapban.
mathieu,inigo martinez,agger.
a franciát nem értem, őt tudtommal balhátvéd, meg balszélső kp-t is láttam már játszani, a balhátvéd posztunk pedig teljesen rendben van.
ha ő jönne, akkor sajnos beigazolódna az a pletyka, hogy állítólag ha nem lesz középhátvéd igazolás, akkor adriano fog többet ott játszani.
ami azért nem jó, mert azon kívül, hogy gyors, kb minden paraméterében más játékos, mint ami középhátvédnek kell.
inigo martinez nagy jövő előtt áll, őt támogatnám, puyol úgyis kimegy max 2 éven belül, ő lehetne a jövő embere.
viszont az ő esetében így az lenne a legjobb, ha egy évre maradna még, vagy kölcsön lenne adva, viszont nekünk most kell valaki hátra.
aggert idén nem láttam sokszor, de a korábbi emlékeim szerint azért szívesen látnám.
jelenleg szerintem erősítést jelentene a keretnek.
mondjuk a viking temetős tattoo-ját le kéne koppintani, az 'szabott jó.![]()
Ha engem kérdezel,akkor valami nagy sunyiság van a dologban,és szerintem valahogy elfogjátok hozni Thiago Silvát. De ha tévedek,akkor Aggerrel nem sokra mentek,én nem csípem a játékát,teljesen középszerű védő. Inigo pedig a jövő,vagy beválik vagy nem,de ne felejtsd el,hogy van egy Bartra-tok,aki annyira nem vészes szerintem,csak a lehetőséget kéne megkapnia