Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. június 15., szombat 11:00

Thiago11 írta:Azon a poszton, ahová szánjátok nem biztos, hogy képes lesz olyan teljesítményre amit elvártok tőle
Miért is ? A támadó középpálya jobb oldalára szánjuk alap helyzetben (ahol a Spursben is nyomta ősszel), de ez nem fifa hogy oda raknak ott maradsz. Bale, CR, Özil támadásban simán nyomhatnák a helycseréket.

Thiago11 írta: illetve Cr mellett csak másodhegedűs lehet,
Ha szerinted ez hiba akkor mit gondolsz Neymar + messi kettősről ? Mert Neymarnak legalább háromszor akkora egója van + benne brazil vér folyik, kíváncsian várom mi lesz amikor majd elmegy edzésre és ezt fogja hallani: passz-passz-passz-Messi-Messi-Messi. :D

Thiagora úgy rárepülnék ahogy kell. Akkor mehetne a 3 kp.

Verratti
Thiago-Modric
Bale/Özil-CR
Suarez/Benz
Modric - Kroos

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 15., szombat 10:53

pheco írta:Egyébként nem vagyok abban biztos, hogy nálunk Thiago alapember lenne. Nagyon tehetséges srác, de még bőven van mit fejlődnie, ahhoz, hogy egy nagy csapatban meghatározó legyen. Szerintem jót tenne neki 2-3 év egy másik csapatban, szóval szerintem eligazol aztán valamilyen úton-módon visszatér a katalánokhoz.
Vegyük meg, aztán alázzuk meg, mert katalán brazil. Küldjük le az RMC-be és padoztassuk meccseken át. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 15., szombat 10:29

Egyébként nem vagyok abban biztos, hogy nálunk Thiago alapember lenne. Nagyon tehetséges srác, de még bőven van mit fejlődnie, ahhoz, hogy egy nagy csapatban meghatározó legyen. Szerintem jót tenne neki 2-3 év egy másik csapatban, szóval szerintem eligazol aztán valamilyen úton-módon visszatér a katalánokhoz.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 10:18

Thiago cuesta 21,7 millones
Nos tehát akkor Thiagon múlik minden, ha menni akar a Barca tótágast is állhat; csütörtökön Rosell is elismerte, hogy a 60%-os limitet nem sikerült elérni, így a spanyol-brazil középpályás ára 18 (kivásárlási ár) +3,7 (adó) = 21,7 milla minden spanyol és külföldi csapat számára egyaránt! A katalánok biztosak abban, hogy Perez csupán Ancelotti kérésre, jóváhagyására vár, amennyiben ez megtörténik a Real Madrid megindítja az offenzíváját a játékosért! Valaki baromi jól jár majd vele!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. június 15., szombat 9:36

Sok poszton kipróbálták ez igaz, de én úgy értettem, hogy ebben a Real-ban Cé helyén kellene játszania. Persze meg kell várni az új edzőt, milyen taktikával küldi fel a csapatot, bár ha drasztikus keretcsere nem lesz, akkor azért olyan sok variációs lehetősége nem lesz. Mou ezt a csapatot az elmúlt 3 évben látott játékra találta ki. Bale ebben a rendszerben Cé helyén szerepelne, mert a mostani rendszerben ott érvényesülne a legjobban. Értem ezalatt a gyorsaságát, a szélről befelé játékot, egyszóval mindazt amit most Ronaldo játszik. Át lehet tenni a másik oldalra, de véleményem szerint két ilyen játékost nem bírna el a taktika. Az egész kontrajáték Ronaldo-ra van kihegyezve (nagyon okosan teszem hozzá), Bale nem fér a képbe.
Persze ha Ancelotti v vki más átrendezi a sorokat akkor biztos meglesz a helye, ehhez ők értenek, én csak az eddig látottak alapján tudok véleményt formálni. De az átrendezéssel borulhat sok minden. Lehet tévedek, de ha én lennék az elnök vagy az edző nálatok, nem merném leigazolni 60-70, pláne nem 90 millióért. Eszetlenül sok érte, hol van ő Ronaldo-hoz képest. Oké, a PL-ben nagy király, de azért ne kerüljön már annyiba mint a világ legjobbja (Messi-vel holtversenyben :) ).

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 21:04

de akkor is Cé helyén kéne játszania.
5 poszton játszott az elmúlt 3 évben,és akármerre,bármilyen posztra toszogatták,egyre csak jobb lett....de mint mondtam is már,kapus még nem volt......
Aki megveszi,az nagyon nagyon jól jár vele.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. június 14., péntek 15:04

Tavaly nyáron is ugyanezt mondták az ellenzői. Én csak azért nem vagyok érte oda, mert ő legjobban a Mourinho által kitalált "taktikába" illene bele, ami remélem el akarnak felejteni Madridban.
Tavaly messze nem volt ilyen kiugró szezonja. A többit adom. A jelenlegi Real-ba inkább passzol, de akkor is Cé helyén kéne játszania.
A két eset messze nem ugyanaz, mégha értem is, hogy te azt szeretnéd, hogy az legyen.
Nézd. Én amit írtam, azt nem azért írtam, mert T.Silva-t a csapatomban akarom látni. Jó is lenne, ha olyan egyszerűen meg lehetne oldani a védelmi gondjainkat, hogy vegyünk egy klasszis védőt és tegyük be Piqué mellé. Sajnos nem csak ezen múlik. Tito alapjaiban rombolta szét a védekezésünket azzal, hogy a letámadásokat elhanyagolta. Ezzel olyan területet nyitott a saját középpályájára és védelmére, aminek láttuk az eredményét tavasszal. Ezen a gondod egy T.Silva nem fog segíteni. Ő is csak egy szaladgáló senki lesz, ha 2-3-as létszámfölényben futnak rá az ellenfél csatárai. Én még azt is el tudom képzelni, hogy ha Tito vmi csoda folytán megvilágosodna, akkor igazolnunk se kéne hátra, mert Pep-nél működött a védelem még a tavalyi évben gyakorlatilag ugyanezekkel a játékosokkal.
Jöhet ide Hummels, Kompany vagy akárki, nem lesznek jobbak mint a mostaniak ha hagyjuk, hogy lendületből rohanjanak ránk a középpályáról. Esetleg pontrúgásoknál, szögleteknél a magasságot növelhetjük velük, de hiába vagyunk alacsonyak, nem itt buktuk a meccseinket.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 14., péntek 14:45

Thiago11 írta:ez a "gyerekkori álom" viszont mindenkinél humbukk
Nem az. Simán meglehet, hogy a kamasz 15 éves Ronaldo arról álmodozott Zidanékat nézve 2002-ben, hogy a Real Madridban fog egyszer játszani. És ez érvényes más játékosra és klubokra is. Igen, gyakran ez csak marketingmaszlag, de konkrétan Ronaldonál a család is ezt nyilatkozta, még 2008-ban, mikor ő már friss BL győztesként szivesen jött volna, csak SAF nem engedte őt.
Bale-ről én is tartom, hogy annyit azért ő még nem bizonyított Európában, hogy nincs benne a flop lehetősége főleg nem 80-90 milliós áron.
Nem azt írtam, hogy nincs benne a flop lehetősége.
Merci Zizou!

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. június 14., péntek 14:28

A Calderon féle előszerződés az tényleg előrevetítette a szinte biztos távozást, ez a "gyerekkori álom" viszont mindenkinél humbukk. Ez nem ellenetek szól, tényleg nem titeket akarlak ezzel lehúzni, ez bármely csapatnál így van. Ha a Bayern fizetett volna 110 milliót érte és orbitális fizetést, akkor a németek lettek volna az álma, ha a Barca akkor ők, ha a Milan akkor az olaszok. Ez minden játékosnál így van. Bale-ről én is tartom, hogy annyit azért ő még nem bizonyított Európában, hogy nincs benne a flop lehetősége főleg nem 80-90 milliós áron. Neki a Premier Liga fekszik leginkább, a Spurs pedig kimondva-kimondatlanul rá épül, így minden szempontból könnyebb volt kitűnni. Az, hogy nem ez volt az első jó szezonja eléggé sántít, elég csak abból kiindulni, hogy tavaly menniért lehetett volna megszerezni, minket is komolyan összeboronáltak vele és nem ilyen horror összegért, ráadásul a statok is inkább ezt támasztják alá. nekem amúgy teljesen mind1, hogy hozzátok-e vagy sem. Azon a poszton, ahová szánjátok nem biztos, hogy képes lesz olyan teljesítményre amit elvártok tőle, illetve Cr mellett csak másodhegedűs lehet, amit a Tottenhamben nem igazán szokott meg, a játékstílus pedig vagy bejön, vagy nem.
Perez nincs könnyű helyzetben, mivel a walesi úgy tűnik nem nagyon veri magát a földhöz, hogy Madridba költözhessen, a Spursnek nincsenek igazán anyagi gondjai, ez a PL-arca dolog meg megint nem tesz túl jót az üzletnek. Ha reálisan nézzük 80 alatt nem igazán tűnik hozhatónak, az angolok ráadásul tudják, hogy Pereznek kell egy bombaigazolás, ami megint csak az ő helyzetüket erősíti. Egyszóval, ha akarjátok nem lesz egy könnyű menet.
Emellett akkor nem marad annyi pénz, hogy a többi csapatrészt kellően megerősítsétek, az idő pedig ellenetek dolgozik. (ahogy minden csapatnál az átigazolási időszakban)

Silvával kapcsolatban azért nem olyan egyszerűek a dolgok. ha nem emelik meg a fizetését az új adótörvényeknek köszönhetően csökkenni fog a gázsija, ő pedig, ha a hírek egy része igaz, nem zárkózik el a hozzánk való igazolástól. Szerintem megy már a sus-mus a háttérben, mert az átigazolásokra fordított összegből még mindig van bőven. Rosell korábban 50 milliót említett, ebből elment 10, de tavalyról maradt 7, így még mindig 50 millió euro körül mozgunk és ebben még nincs benne az eladásokból befolyó összeg. Szvsz most a kiárusítással foglalkoznak a vezetők, aztán meglátjuk mi lesz.

Bartra-ra egy rossz szavunk sem lehet. Fél szezonban sérült volt, aztán bedobták a Mariana-árokba és ott sem vallott szégyent, bírta a nyomást ahogy a későbbi meccseken is nagyon jól felvette a ritmust. Nagy lehetőség van benne, csak nem szabad elherdálni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 14., péntek 10:50

lesliejr írta:pedig nekik sem volt szükség pénzre. Minden lehetséges.
Dehogynem. Akkor derült ki, hogy a karvalyok óriási kölcsönöket vettek fel az MU terhére.
Ráadásul Ronaldo gyermekkori álma volt a Real, és Calderon előszerződése is ott volt a játékossal. A két eset messze nem ugyanaz, mégha értem is, hogy te azt szeretnéd, hogy az legyen.
ha Cé úgy dönt, hogy nyáron lelép, akkor le fog lépni.
Bár csak így lenne ebből a szempontból, de Ronaldo kb. ingyen akar váltani két év múlva. Ok, lehet az alatt a két esztendő alatt hülyére nyerjük magunkat vele, de ingyen elengedni egy 90 millióért vett játékost... :kivagyhe: Én bizony inkább afelé hajlok, hogy akkor adjuk el idén drágán, és az alternatívjátát (nem feltétlen kell annak játékosnak lennie, lehet az új rendszer is több új játékossal) már most kezdük el keresni, mert jövőre úgy is ezzel kell kezdeni, csak már nem számíthatunk az érte kapott pénzre, vagy csak a töredékére.
Volt egy igencsak jó szezonja egy walesinek
Tavaly nyáron is ugyanezt mondták az ellenzői. Én csak azért nem vagyok érte oda, mert ő legjobban a Mourinho által kitalált "taktikába" illene bele, ami remélem el akarnak felejteni Madridban. Többek között ezért sem ragaszkodnék minden áron Ronaldohoz sem, bár rohadtul sajnálnám, ha nem hosszabbítana.
legalábbis ahhoz képest, amekkora összegekről itt szó van lassan
Ez viszont tény. Egyszerűen túl sok. Hiába vagyok oda a HTC One-ért, nem vagyok hajlandó érte kiadni 650€-t, inkább megveszem majd a mini verziót, vagy várok, amíg leül kicsit a hype.
Véleményem szerint a Neymar buktánál akár 2x nagyobbat is szólhat a "walesi csoda"
Ez relatív. Ha mindkettő bukta lenne valamilyen oknál fogva, Bale pont az Európában már bizonyított hangok miatt még mindig piacképes játékos lenne szerintem, Neymar pedig csak egy újabb brazil tehetség, akinek nem feküdt Európa. Egyáltalán nem biztos, hogy a walesi nagyobb bukta lenne, bár azt is értem, hogy te miért inkább ezt szeretnéd.
Merci Zizou!

komutnemukod

HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2013. június 14., péntek 10:43

R.M.C.F írta:
Nem 17 éves vagyok,kicsivel több...... :D és pap sem vagyok. :lol:

Az nem Szja, hanem Áfa,
A 17 éves nem neked szólt, az csak egy félreérthető általánosítás volt.
Igazából semmi közöm a megélhetésedhez, csak kicsit elgondolkodtam a dolgon és abból, hogy azt írtad téged büntettek arra következtettem, hogy szja...

Kitfisto. írta:Illetve, hogy ő akár vezethetné a magyar válogattat is, csak egyszerűen nem volt hozzá kedve. :ike:
A Magyar válogatott edzője lehetne "bárki". Jó focisták nélkül még nekünk sem megy.
Amúgy pedig minden kocsmában találsz pár embert aki ezt állítja magáról és ezen nem is kell csodálkozni, hiszen ebben az országban mindenki ért a focihoz.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 14., péntek 10:27

lesliejr írta:T.Silva-n annyi múlik, hogy akar e hozzánk igazolni vagy nem. Ha akar, akkor nincs az az arab vagy katari nagymenő, aki megtartja, ha csak egy kicsit is hezitál, akkor pénzzel meg fogják győzni.
Nem teljesen így van. Ott van példának pár évvel ezelőttről Ribery. Jönni akart, nem ment edzésre, kiverte a hisztit, mi is hozni akartuk, nem lett deal.
Az a baj hogy napjainkban főleg az újgazdag klubok őrült költezekései miatt egyesek azt hiszik, hogy bármit meg lehet tenni, mindenk és mindenki megvehető bármilyen helyzetben, pedig ez nem éppen így van. Minden helyzet más.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. június 14., péntek 10:16

Thiago Silva a PSG legjobbja, nagyon nem arusitanak ki, majd pont a legjobbat adjak el. Se klubnak se a jatekosnak nem tudnanak annyit fizetni.
Ronaldo-t is eladta a United, pedig nekik sem volt szükség pénzre. Minden lehetséges. Egyébként a mai világban egy szerződés már nem ér semmit. Illetve a játékos szempontjából igen. A határidőig biztosítva van neki a megélhetése, játsszon akármilyen rosszul, de ha közben megunja a dolgot behisztizik és a klub belátja előbb vagy utóbb, hogy el kell adni. T.Silva-n annyi múlik, hogy akar e hozzánk igazolni vagy nem. Ha akar, akkor nincs az az arab vagy katari nagymenő, aki megtartja, ha csak egy kicsit is hezitál, akkor pénzzel meg fogják győzni. Ennyin múlik ma egy igazolás. Ha pedig Silva úgy bejelenti a klubnak, hogy távozni akar és fog is akkor ott lesz megegyezés.
Nálatok ugyanez lenne Ronaldo-val. Perez fejre állhatna, felvehetne hitelt 20 banktól is Roni új szerződésének finanszírozására, ha Cé úgy dönt, hogy nyáron lelép, akkor le fog lépni. Egy darabig próbálják győzködni ezeket a játékosokat, de aztán feladják és belátják, mindenkinek az a legjobb, ha elengedik az elvágyódó játékost.

Bale szintén. Azon kívül, hogy nem értem mi szükségetek van rá. Illetve értem, Perez Neymar miatt igazolni fog egy nagy durranást, mármint szerinte egy nagy durranást. Volt egy igencsak jó szezonja egy walesinek, aztán ki tudja mi lesz, ha átjön a spanyol fociba. Nagyot szoktak bukni a brittek. Szerintem egyáltalán nem idevaló, ráadásul Cé posztján kéne játszania. Érthetetlen számomra, hogy Perez hajlandó lenne rá hatalmas összegeket is költeni. Pont oda, ahol a legerősebb az együttes. Véleményem szerint fel van fújva ez a gyerek, legalábbis ahhoz képest, amekkora összegekről itt szó van lassan. Az meg már egy másik dolog, hogy ha az új edző nem kontracsapatot épít, hanem egy Real Madrid-hoz méltó, igazi focit játszó gárdát (Ancelotti mondjuk nem ilyet fog), akkor Bale csak keresni fogja magát a pályán.
Véleményem szerint a Neymar buktánál akár 2x nagyobbat is szólhat a "walesi csoda".

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 14., péntek 9:26

ő akár vezethetné a magyar válogattat is, csak egyszerűen nem volt hozzá kedve.
ahhoz nekem sem lenne túl sok. :mrgreen:

most már 100%, hogy valdes marad, hát nem feltétlen örülök neki, de ha ez azért van, mert most tényleg egy jó középhátvéddel szeretnének erősíteni, és az a prioritás, a kapuskérdés pedig jövőre lesz letudva, nem dőlnék a kardomba.
az valóban egy picit fontosabb.
valdessel nincs különösebb bajom akkor, mikor jó védelem van előtte, teszi a dolgát bravúrok és potyák tengerében.
viszont amikor konstans ilyen ratyi a védelmünk, akkor kijön az, hogy nem világklasszis, nem tudja megteremteni a különbséget. (nem elfeledve a többszázból azt a köbö 10-20 meccset, ahol ez sikerült neki)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 13., csütörtök 20:51

megtalált az NAV(mint messit)
na egy közös pont. :mrgreen:
viszont udvarácznak ő még nem talált be. :[

egyébként most így berémlett, hogy eto'o-nak is volt valami hasonló bulija,csak valami magyar kötődéssel.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 13., csütörtök 20:31

Hejj ember,16% szja-val számolva és a NAV büntetési elveit ismerve ez egy laza évi 20 milkás fizut sejtet. Még a végén kiderül, hogy top menedzserek eszme futtatásait olvasgatom egy olyan fórumon, ahol 15-re saccoltam az átlag élet kort(najó 17) :hmmm: :lol:
Nem 17 éves vagyok,kicsivel több...... :D és pap sem vagyok. :lol:

Az nem Szja, hanem Áfa, van egy cégem,amit megtalált az NAV(mint messit), és beletudtak kapaszkodni egy törvényi kitételbe.......elmondták,hogy tudják,hogy nem tehetek róla,de nem tudok megfeleli a 3 pontból egynek,és ezért ezt rám verték.....de rendesek és segítőkészek voltak,és kaptam 12 havi részlet fizetési lehetőség,októberben jár le.
Megvárom..... :D
Havi 450.000 Ft ajándék nekik...... :roll:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 20:29

Sastre írta:Bartra szerintem egyáltalán nem volt rossz. Amikor Pique-vel volt hátul nem ő tűnt gyengébbnek... Szerintem bevállalhatná a Barcelona, ha már annyira a saját nevelések a menők.
Sok hibával játszott,az az igazság...de az akarat az megvolt az igaz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. június 13., csütörtök 19:40

Bartra szerintem egyáltalán nem volt rossz. Amikor Pique-vel volt hátul nem ő tűnt gyengébbnek... Szerintem bevállalhatná a Barcelona, ha már annyira a saját nevelések a menők.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 13., csütörtök 19:29

EnzoZidane89 írta:

Ha engem kérdezel,akkor valami nagy sunyiság van a dologban,és szerintem valahogy elfogjátok hozni Thiago Silvát. De ha tévedek,akkor Aggerrel nem sokra mentek,én nem csípem a játékát,teljesen középszerű védő. Inigo pedig a jövő,vagy beválik vagy nem,de ne felejtsd el,hogy van egy Bartra-tok,aki annyira nem vészes szerintem,csak a lehetőséget kéne megkapnia :)
Thiago Silva a PSG legjobbja, nagyon nem arusitanak ki, majd pont a legjobbat adjak el. Se klubnak se a jatekosnak nem tudnanak annyit fizetni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 17:55

Bartra...
Megkapta a lehetőséget a srác,de mély volt neki a víz,jól elbohóckodtak Piquevel a BM ellen...nem az a szint.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: