Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. november 30., csütörtök 11:41

gunner írta:Babylon Berlin S1

Talán a múlt héten már bedobtam a nevét ide, most értem a végére.
Lenyűgöző a sorozat, nem hiába a német tévétörténet legdrágább projektje. Körülbelül hasonló katarzist éltem át nézése közben, mint anno a True Detectivnél: megszűnik a világ, és csak a sorozatnak szenteled azt az x órát, és közben gondolkozol az élet értelmén.

Nagyon eltalálták a készítők a sorozatot, minden parádés, gyakorlatilag nincs gyenge pontja szerintem. Az eleje kicsit kuszának tűnhet, de higgyétek el, megéri :)

Sima tízes ez eddig, csont nélkül.
Teljesen sorozat nélkül vagyok, Mr. Robot és eme sorozat között vacillálok, az előbbiből amikor még friss volt láttam 2 részt feliratosan, de valahogy abbamaradt teljesen azóta is.
A Babylon Berlinből ugye egy évad készült még el, idei darab, biztosan nem lesz egy GoT, ST, vagy egy Banshee, ami a darálást illeti, majd kiderül délután, hátha. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. november 26., vasárnap 12:35

sonic írta:Felfedeztem hogy van better call saul s3 ugyhogy megneztem. Nagyon ott van ez a sorozat. Nezitek? :)
Az egyik legjobb szerintem. The shield 4. evad elég döcögősen indult, kezdtem mar félni, de az 5.resztől mar brutal. Aceveda exszázados lejtője igen érdekes, aki latta tudja miről beszelek :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 26., vasárnap 11:11

Felfedeztem hogy van better call saul s3 ugyhogy megneztem. Nagyon ott van ez a sorozat. Nezitek? :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 25., szombat 14:17

lordgabi írta:Stranger Things - Remyhez hasonlóan, engem is "szíven talált". 3 nap alatt sikerült csak ledarálnom, a mai (elmúlt) napra szándékosan hagytam meg az utolsó 3 részt, hogy még jusson egy kevés a jóból. :mrgreen: :sziv:
Színészek, zenék, hangulat, képi világ - zseniálisan össze van pattintva a mű, mindig előbukkan egy kis easter egg is, hiányozni fog most egy ideig, már bánom, hogy nem kezdtem el hónapokkal ezelőtt, és anno a The Night Of-ot erőltettem, az leült valahogy a közepén, vagy csak lehet nem volt meg a megfelelő hangulat...
Egy nagyon erős 9 ponton mozog jelenleg, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a jövő, nálam is erősebb volt a második évad
En tavaly lattam az elso evadot, es most a masodikkal egybe megneztem megint. Azota uresnek erzem magam belul,annyira hianyzik :lol: a masodik evad probalt nagyobb lenni,es ez sikerult is, kibovitettek az elso evad sztorijat rendesen. Viszont nekem hianyzott kicsit a gyerekek kozti bandazas. Nagyon szetvoltak szorva a karakterek, es Mike is nagyon hatterben volt. A gyerekek kalandjainak a bája kicsit kevesebb lett, de amugy tenyleg rendben volt minden a masodikban is. Es mivel elvileg 4-5 evre terveznek, lesz ido a karakterekkel foglalkozni. Meg a forgatokonyvirok is otletelnek, de azt mondtak, hogy a szineszek ugye elkezdtek kamaszodni, meg mutalni szoval ez is erdekes szalakat hozhat a sztoriban. Ki mennyire valtozik majd meg. Szoval kivancsian varom en is hogy milyen lesz a 3.evad. Tuti jon par nagyobb valtozas, mert ez a ket evad kicsit kerek lett ugy ahogy van. Remelem foszereplok azert megmaradnak majd mind. 3.evadig tuti ujranezos lesz majd

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. november 25., szombat 4:13

Stranger Things - Remyhez hasonlóan, engem is "szíven talált". 3 nap alatt sikerült csak ledarálnom, a mai (elmúlt) napra szándékosan hagytam meg az utolsó 3 részt, hogy még jusson egy kevés a jóból. :mrgreen: :sziv:
Színészek, zenék, hangulat, képi világ - zseniálisan össze van pattintva a mű, mindig előbukkan egy kis easter egg is, hiányozni fog most egy ideig, már bánom, hogy nem kezdtem el hónapokkal ezelőtt, és anno a The Night Of-ot erőltettem, az leült valahogy a közepén, vagy csak lehet nem volt meg a megfelelő hangulat...
Egy nagyon erős 9 ponton mozog jelenleg, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a jövő, nálam is erősebb volt a második évad (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!éreztem, hogy elfogják húzni A nagy találkozást, de minden rész elején vártam, hogy hátha majd most ), érdemes volt elolvasni az összes hozzászólást is mindkét évadról így utólag.

Az ördögűző milyen minőséget képvisel, kezdhetem is?
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 21., kedd 15:35

Remy írta:
P. Krisz írta:The Punisher pilot
7
Hát, ez nem valami meggyőző. :kivagyhe:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kurva sok flashbacktől eltekintve teljesen rendben volt ez első résznek. remélem ebből visszavesznek mert elég idegesítő volt 5 perc alatt a 3.at végig nézni
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 20., hétfő 18:27

Remy írta:
7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nyitány az elképesztő volt, Frank levadászta a maradék embert aki felelős a családja haláláért.
Usaból lelő sniperrel egy arcot Mehikóban. A vége is pörgős volt, megmutatja, hogy nem megy a szomszédba egy kis erőszakért. A köztes rész a főszálat készítí elő, és Frank mindennapjait mutatja be, ahogy próbál túlélni úgy, hogy a múltja kísérti. Elég drámai de egy kicsivel lassabb az ideálisnál.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. november 20., hétfő 18:18

donor írta:Lassan végére érünk asszonnyal a Narcos-nak. Van valami hasonló sorozat, amit érdemes lehet megpróbáltatni vele? Én nem vagyok válogatós, de ő nem nagyon szokott sorozatokat/filmeket nézni a Szulejmánon kívül (nem röhög! .... dehogynem :lol: :lol: :lol: ) viszont ez bejött neki :D

Ezekkel nem igen mondok újat, de sztm egész jó szériák, bár a hasonlóság....

The Wire
Breaking Bad
The Shield
The Sopranos

Lehet nem pont ilyenekre gondoltál, de nem baj.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 20., hétfő 17:58

7
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 20., hétfő 17:57

The Punisher pilot
7
Hogy híjják?
Bill.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 20., hétfő 10:48

Lassan végére érünk asszonnyal a Narcos-nak. Van valami hasonló sorozat, amit érdemes lehet megpróbáltatni vele? Én nem vagyok válogatós, de ő nem nagyon szokott sorozatokat/filmeket nézni a Szulejmánon kívül (nem röhög! .... dehogynem :lol: :lol: :lol: ) viszont ez bejött neki :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 20., hétfő 9:31

Kinek mi. Ha úgy nézzük az első évad se hozott semmi újat. Tömény nosztalgiafaktor, remek hangulat, és nagyon jó casting meg rendezés, meg zenék. Újat semmiből se mutat. De akit beránt a hangulat , meg ez az egész nosztalgiafaktor, annak 10/10 az egész ahogy van.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2017. november 20., hétfő 2:07

Továbbra sem értem a Stranger things-t övező hisztériát, a második évad pár kiemelkedő pillanattól eltekintve alig jobb a közepesnél.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 17., péntek 19:47

Mr.Robot 3x06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad nagyon a csúcson van, azt se tudtam mire figyeljek mikor néztem. :D A végén a csattanó se volt semmi. Elliot visszatartotta 71 helyen az adatokat, hogy New Yorkba érkezzenek, a Dark Army felrobbantotta azt a 71 helyet. Nem szaroznak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. november 17., péntek 13:02

Punisher a boltokban :D
Kép

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. november 14., kedd 9:56

Realista24 írta:
Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.
Kasza... :roll: olyan a sorozat számomra (három rész után), mintha lett volna 100 forintja a Netflixnek a Narcosra, de csak 90et költöttek el rá, és gondolták, hogy csinálnak a maradék tízből is valamit. Amatőr színészek, borzalmas akciójelenetek, ide-oda ugráló sztori, és értelmetlen párbeszédek.

Most láttam csak, hogy elkezdted.. én is a Narcos után kezdtem el korábban, első rész után offoltam.
Mintha Narcos "B" lenne, vagy a Narcos készítőinek gyerekei csinálták volna. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 14., kedd 7:09

Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.
Kasza... :roll: olyan a sorozat számomra (három rész után), mintha lett volna 100 forintja a Netflixnek a Narcosra, de csak 90et költöttek el rá, és gondolták, hogy csinálnak a maradék tízből is valamit. Amatőr színészek, borzalmas akciójelenetek, ide-oda ugráló sztori, és értelmetlen párbeszédek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 13., hétfő 22:23

P. Krisz írta:Az Amazonnál landolt a Gyűrűk Ura sorozat.
Több évados lesz és előzmény.
Szép erőfitogtatás az Amazon részéről. :lol:
Komolyan kepesek voltak 250 millioert megvenni a jogokat? :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 13., hétfő 21:22

Az Amazonnál landolt a Gyűrűk Ura sorozat.
Több évados lesz és előzmény.
Szép erőfitogtatás az Amazon részéről. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 6:18

El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: