Mondom hogy az, nem hiszitek el. Ilyen ferde szemmel nem lehet nézni a focit
Aranylabda
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Aranylabda - 2014
Please don't feed trolls.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A tegnap estéről:
- CR maximálisan megérdemelten nyerte. Nem érdemelte más.
- Messi már megint öltözködési tanácsokat vett alvestől...
- Henry megmutatta, hogyan kell egy ilyen gálán a lehető legundorítóbb módon átadni a díjat a győztesnek. Gratulálok neki
- CR maximálisan megérdemelten nyerte. Nem érdemelte más.
- Messi már megint öltözködési tanácsokat vett alvestől...
- Henry megmutatta, hogyan kell egy ilyen gálán a lehető legundorítóbb módon átadni a díjat a győztesnek. Gratulálok neki
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, csak ha annyira beszűkült és kizáró, mint a tied, ráadásul egy madridos oldalon, akkor... ide nem is írok semmit.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, ha érvelnél, és nem csak annyit írnál, hogy szerintem, pont.
Az Arsenal csak a te kedvedért volt.
Az Arsenal csak a te kedvedért volt.
hogy Hazard mivel tett le többet az asztalra, mint mondjuk Sanchez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tudom, hogy a legjobb védekezés a támadás, de az Arsenalt ne keverd ide! Pogbáról beszéltem, nem az Arsenalról. Különben meg szerintem is ejtsük a sorrendet, annyira nem lényeg, de attól függetlenül még lehet az embernek véleménye.Realista24 írta:Na figyelj. Lehet, hogy a kis beszűkült világodban, ahol az Arsenalon kívül minden más fos, ez az értékrendszer, ezzel nincs is gond. Viszont azzal volt/van problémád, hogy miért van mondjuk Pogba Bale mögött.Engem annyira nem hoz lázba, hogy ki hány gólt lő, meg, hogy milyen jók a csapattársai, ezáltal pedig, hogy mennyi trófeát nyer. Szóval a kérdésedre a válasz Pogba jobban játszott, mint Bale.
Utoljára írom le, aztán ejtem a témát. Bale nyert három kupát, abból kettőn gólt lőtt. A BBC volt Európa második legjobb támadóhármasa az Arsenal csodatriója mögött, és a BBC-ben Bale is ott bujkál, bármilyen furcsa. BL-t nyert, ez az a kupa, amiben egy kis szerencsével talán jövőre is indulhattok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na figyelj. Lehet, hogy a kis beszűkült világodban, ahol az Arsenalon kívül minden más fos, ez az értékrendszer, ezzel nincs is gond. Viszont azzal volt/van problémád, hogy miért van mondjuk Pogba Bale mögött.Engem annyira nem hoz lázba, hogy ki hány gólt lő, meg, hogy milyen jók a csapattársai, ezáltal pedig, hogy mennyi trófeát nyer. Szóval a kérdésedre a válasz Pogba jobban játszott, mint Bale.
Utoljára írom le, aztán ejtem a témát. Bale nyert három kupát, abból kettőn gólt lőtt. A BBC volt Európa második legjobb támadóhármasa az Arsenal csodatriója mögött, és a BBC-ben Bale is ott bujkál, bármilyen furcsa. BL-t nyert, ez az a kupa, amiben egy kis szerencsével talán jövőre is indulhattok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Engem annyira nem hoz lázba, hogy ki hány gólt lő, meg, hogy milyen jók a csapattársai, ezáltal pedig, hogy mennyi trófeát nyer. Szóval a kérdésedre a válasz Pogba jobban játszott, mint Bale.Realista24 írta:Visszakérdezek, miben volt jobb? Mit nyert? Mivel ért el többet, mint Bale? Jól gondold meg a választ, mert vékony jégre tévedtél.alexoxladjackoxi írta:Realista: Poszttól függetlenül kérdezem. Ha mondjuk Pogba nem volt jobb, mint Bale, akkor miért látná a Real szurkolótábor 2/3-a szívesebben a franciát a csapatban, mint a wales-it?
Amúgy meg, micsoda hülye kérdés ez?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszakérdezek, miben volt jobb? Mit nyert? Mivel ért el többet, mint Bale? Jól gondold meg a választ, mert vékony jégre tévedtél.alexoxladjackoxi írta:Realista: Poszttól függetlenül kérdezem. Ha mondjuk Pogba nem volt jobb, mint Bale, akkor miért látná a Real szurkolótábor 2/3-a szívesebben a franciát a csapatban, mint a wales-it?
Amúgy meg, micsoda hülye kérdés ez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem hiszem el, hogy nem troll vagy.alexoxladjackoxi írta:Realista: Poszttól függetlenül kérdezem. Ha mondjuk Pogba nem volt jobb, mint Bale, akkor miért látná a Real szurkolótábor 2/3-a szívesebben a franciát a csapatban, mint a wales-it?
Ezek apróságok, lényegtelen dolgok, nem létezik olyan lista, amibe senki ne kötne bele.alexoxladjackoxi írta:Azért a 12. hely erős szerintem. Akik mögötte végeztek a 23-as listán, szinte - 1-2 kivételtől eltekintve persze - mind jobban játszottak, mint ő. Jamesnek volt egy jó VB-je és aztán csönd. Iniesta meg... pff!Számomra az is elgondolkodtató, hogy Hazard mivel tett le többet az asztalra, mint mondjuk Sanchez.
Ott van mindenki aki a tavalyi évben igazán komoly dolgot tett le akár a Bl-ben, akár a vb-n, innentől kezdve hogy most valaki 8. 1,47 százalékkal, vagy 16. 0,75-el, totál mindegy.
A lényeg hogy a legjobb kapta, ráadásul nagy fölénnyel, itt azért látszik hogy ti is kicsit felfújtátok ezt a 'hype'-ot, nyilván az újságok cikkeztek a top3 másik két tagjáról is, és jött pár homer nyilatkozat, de valójában nem volt kérdés a végeredmény.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- alexoxladjackoxi
Realista: Poszttól függetlenül kérdezem. Ha mondjuk Pogba nem volt jobb, mint Bale, akkor miért látná a Real szurkolótábor 2/3-a szívesebben a franciát a csapatban, mint a wales-it?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nem büntetik :Đ(bocsi a piramisért)
"Muszáj" volt.Suarez még jelölve sem volt, botrány ide-vagy oda, de a PL gólkirálya lett...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gunner
(bocsi a piramisért)Realista24 írta:(El sem hiszem, hogy ezt teszem, de...) mi a bajod Bale-lel, hogy 12. lett? Két döntőben gólt szerzett, három kupát nyert a szavazás megkezdéséig, ráadásul tavaly elég termelékeny volt, még akkor is, ha a játék döcögött, és nem egy latinos focit tolt. Vagy ez csak frusztráció?James, Bale, Iniesta...Szimpátiaszavazás!
Suarez még jelölve sem volt, botrány ide-vagy oda, de a PL gólkirálya lett...
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondom én hogy frusztráció.Azért a 12. hely erős szerintem. Akik mögötte végeztek a 23-as listán, szinte - 1-2 kivételtől eltekintve persze - mind jobban játszottak, mint ő. Jamesnek volt egy jó VB-je és aztán csönd. Iniesta meg... pff!Számomra az is elgondolkodtató, hogy Hazard mivel tett le többet az asztalra, mint mondjuk Sanchez.
Akik Bale mögött vannak, talán csak Ramos és Courtois lenne nálam előrébb, persze Karim mellett.
Amúgy meg szerintem pont mindegy, hogy az első után mi a sorrend.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha meg nem volt eddig.
Robert Lewandowski:
Szerintem ez a barati viszony meg a Dortmund vs Schalke(csatar vs kapus) korszakbol adodik.....most meg probalja mosni a kezeit, vagy csak Muller befenyitette 
Robert Lewandowski:
„Hiba volt Cristiano Ronaldót Manuel Neuer elé tennem. Ha újra kitölthetném a szavazócédulát, biztos, hogy Neuer neve szerepelne az első helyen” – idézte a Welt a bánatos Lewandowskit, aki egy év múlva már átgondoltabban szavazhat, feltéve, ha ő marad a lengyelek csapatkapitánya.
Kerdezem toled, mert latom te jobban tudod....szerinted mivel?hogy Hazard mivel tett le többet az asztalra, mint mondjuk Sanchez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. január 13., kedd 16:30-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- alexoxladjackoxi
Azért a 12. hely erős szerintem. Akik mögötte végeztek a 23-as listán, szinte - 1-2 kivételtől eltekintve persze - mind jobban játszottak, mint ő. Jamesnek volt egy jó VB-je és aztán csönd. Iniesta meg... pff!Realista24 írta:(El sem hiszem, hogy ezt teszem, de...) mi a bajod Bale-lel, hogy 12. lett? Két döntőben gólt szerzett, három kupát nyert a szavazás megkezdéséig, ráadásul tavaly elég termelékeny volt, még akkor is, ha a játék döcögött, és nem egy latinos focit tolt. Vagy ez csak frusztráció?James, Bale, Iniesta...Szimpátiaszavazás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
(El sem hiszem, hogy ezt teszem, de...) mi a bajod Bale-lel, hogy 12. lett? Két döntőben gólt szerzett, három kupát nyert a szavazás megkezdéséig, ráadásul tavaly elég termelékeny volt, még akkor is, ha a játék döcögött, és nem egy latinos focit tolt. Vagy ez csak frusztráció?James, Bale, Iniesta...Szimpátiaszavazás!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
James, Bale, Iniesta...András93 írta:Azért az szomorú, hogy Ramos "utolsó" lett.Kód:
További sorrend: 4 Arjen Robben 5 Thomas Müller 6 Philipp Lahm 7 Neymar 8 James Rodríguez 9 Toni Kroos 10 Ángel Di María 11 Diego Costa 12 Gareth Bale 13 Zlatan Ibrahimović 14 Yaya Touré 15 Mario Götze 16 Karim Benzema 17 Andrés Iniesta 18 Bastian Schweinsteiger 19 Javier Mascherano 20 Thibaut Courtois 21 Eden Hazard 22 Paul Pogba 23 Sergio Ramos![]()
Itt van az összesített lista. Edzői és női is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Götzeziro4vr írta:Ott fogok átmenni egy másik sportágra, mondjuk a kő-papír-ollóra..dzsi91 írta:Neuer és Ribery ment a levesbe kiváncsi leszek jövőre kivel próbálkoznak be bayernékVárom a napot amikor a fél világ Müller mellett kampányol az aranylabdáért
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi szavazatain látszik mennyire szétbarmolják az egészet a kapitányok...h3x0r írta:Csapatkapitanyoknal: CR 99, Neuer 22, Messi 31Realista24 írta:Cristiano Ronaldo első helyek száma 283
Manuel Neuer, 85
Lionel Messi, 55.
Szov. kapitanyoknal: CR 89, Neuer 32, Messi 20
Media szavazatok: CR 95, Neuer 31, Messi 4
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams