HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. február 24., péntek 18:13
Sáncheznek szerintem pont az volt a baja, hogy volt előtte egy Messi a sorban, és ezt nem tudta kezelni. Utolsó évére sikerült fejben összeraknia magát úgy ahogy, de játékban még akkor se volt olyan jó, mint utána a VB-n, vagy most az Arsenalban, csak villanásai voltak inkább. Sokkal kevesebbet vállalt nálunk, a válogatottban is azért jó, és az Arsenalban is, mert ott ő lehet a vezérbika, és neki ez fekszik. Nem az, hogy másodhegedűs, vagy valaki alá kell dolgoznia, azt nálunk nagyon nem tudta kezelni.
Top formájában meg nem volt azért jobb Neymar top formájánál, max amikor egy szezonban játszottak, mert akkor még Neymar nem mutatott annyit. De azóta bőven játszott olyan szinten már a kis brazil, ahogy Alexis nálunk soha. Akit amúgy én mindig is bírtam, nagyon szimpatikus gyerek, örültem is, amikor a VB után eligazolt, kár lett volna nálunk "elpazarolnia" magát. Neki tényleg olyan csapatban kell tolnia, ahol rá épül a támadóalakzat, és szinte azt csinál amit akar, akkor tudja megmutatni, hogy milyen játékos is valójában.