Hát ezen besírtamSok sikert Villának. Én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy a Barca után újabb rendkívül szimpatikus csapatba igazolt...

Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 8., hétfő 19:41
Hát ezen besírtamSok sikert Villának. Én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy a Barca után újabb rendkívül szimpatikus csapatba igazolt...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 19:04
szerintem semmi, és akkor képzeld el, hogy én a trollfootballról értesültem erről.Buitre írta:erről egyébként én semmit nem hallottam pletykaszinten. volt ilyen?
a bojan biznisz egy kis kamatú hitel volt.Bojan üggyel amúgy mi a helyzet?
Nso szerint 13 milláért visszavette a barca...ez sem egy egetverő üzlet akkor.
nem hiszem ,hogy egy majdani 32-33-34 éves játékosért (még akkor is, ha nagy szezont fut) olyan ajánlat jönne be az atmának, aminek a felét hozzáadva ehhez a 2.1-5.1 millió euróig, meghaladnánk a 10 millert.Abban bízik Rosellbácsi hogy lesz egy jó szezonja (amire azért van esély) és jövőre bejelentkezik érte pl. a Mahacskala !
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 8., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 18:39
A barca hivatalos oldala szerint ebben az evben 2.1-et, jovore 2-t, utana pedig meg 1 milliot kaphat a klub. E mellett Villa jatekjoganak fele a katalanoknal maradt.F.C.B. írta:Egyébkét az újságok is össze vissza írják a vételárat. Olvastam már egy ilyen verziót is:
"Az Atlético Madrid 5.1 millió euróért veszi meg Villát, aki ha a 2013–2014-es szezon után marad a fővárosiaknál, további 2.1 millió euró üti a katalánok markát, újabb egy idény után kétmillió euró, három madridi szezon után pedig további egymillió eurót kap a Barcelona. Ráadásul a Barcelona megkapja Villa átigazolási díjának a felét, ha az Atlético továbbadja."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 8., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 8., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 8., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 8., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. július 8., hétfő 18:14
én viszont érzem az iróniát. főleg annak fényében, hogy állítólag a barca kevesellte a spurs 9 millás ajánlatát.czier írta:Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio?GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
Jobban járunk ezzel, mintha eladtuk volna 9 millió euróért a Spursnek.![]()
Az is csak abban az esetben 5 millio, ha 3 evig az Atletiben marad.
Ketlem, h kozben megvalnanak tole, szoval az az 50% semmit sem fog hozni a Barca konyhajara...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 18:12
Foleg, hogy Villa jelenleg 31 es fel eves.czier írta:Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio?GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá. Jobban járunk ezzel, mintha eladtuk volna 9 millió euróért a Spursnek.Az is csak abban az esetben 5 millio, ha 3 evig az Atletiben marad. Ketlem, h kozben megvalnanak tole, szoval az az 50% semmit sem fog hozni a Barca konyhajara...
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 8., hétfő 18:04
Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio?GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
Jobban járunk ezzel, mintha eladtuk volna 9 millió euróért a Spursnek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: kamcore » 2013. július 8., hétfő 17:11
Én Cesc-et nem tudom a jövő Xavi-ja ként elképzelni, inkább Iniesta, bár lehet bennem van a hiba'shutterisland írta:az még mindig inkább cesc.szerintem hozni kell a helyére a megfelelő középpályást, aki a szépen, lassan kiöregedő Xavi helyére tud megfelelő alternatíva lenni.
thiago helyére amúgy nem hiszem, hogy hoznának valakit, pedig ha jds is megy, akkor a kettő helyett azért kellene egy ember.
ha feljön rafinha vagy roberto, akkor oké.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 8., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 14:30
az még mindig inkább cesc.szerintem hozni kell a helyére a megfelelő középpályást, aki a szépen, lassan kiöregedő Xavi helyére tud megfelelő alternatíva lenni.
HozzászólásSzerző: kamcore » 2013. július 8., hétfő 13:56
Ez egyértelmű, énis Thiago-t választanám, de pótolni kell az űrt, szerintem hozni kell a helyére a megfelelő középpályást, aki a szépen, lassan kiöregedő Xavi helyére tud megfelelő alternatíva lenni. Egy-két veszélyesebb gondolatmenetemben személy szerint már elképzeltem, hogy Busquets is lehetne a pótlására, de akkor is lesz egy tátongó lyuk a középpályán, amit be kell tömni.GT37 írta:Ha választanom kellene Thiago és Rooney között, akkor a mi fiunkra voksolnék, ez egyértelmű, ha viszont Thiago megy, akkor az érte kapott pénzből szerintem inkább egy középhátvédet kéne igazolni, mint egy újabb támadót.
Annak ellenére gondolom így, hogy különben kifejezetten kedvelem és kiemelkedő játékosnak tartom Wayne-t.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 13:22
Ez a legvalószínűbb az egészben, a Spurs és a Barça azon vitatkozik, hogy 9, 10 vagy éppen 12 millió legyen-e Villa ára, a United viszont habozás nélkül letesz érte 25-öt az asztalra.Press írta:Villa pedig menne oda 25 millióért.
Látom, neked is jó napod van ma.Press írta:mindenem-eltöröm Cuenca, kopaszon-sem-keményebb Tello és Deloflőő
Illarramendi a "spanyol Verratti"
Értem a célzást.Demes írta:Azért ebbe ne képzelje bele magát mindenki![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem