persze amikor az igaza mellől elfogy az érv mi más csinálna.realistahuni írta:Jajj, amikor a hungarokatalánok vádolnak mást pénzügyi ferdítésekkel...
gondolom most átmegy az eurobarcára és szétoltja a csapatunkat, aztán visszajön.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 14:16
persze amikor az igaza mellől elfogy az érv mi más csinálna.realistahuni írta:Jajj, amikor a hungarokatalánok vádolnak mást pénzügyi ferdítésekkel...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 14:13
a pénzügyi transzefereidet meg jobb ha átszámolod mert annyi ferdítés van benne, h ihaj.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. július 9., kedd 13:57
hja, majd ha jön bale, keresek új kifogásokat, megígérem. ha meg nem, akkor nekünk volt igazunk.Press írta:Pedig úgy néz ki Perez még egy kört ráver a Bale-üzletre, még akár össze is jöhet. Na, kéne lassan gondolkozni az új kifogásokon.francois írta:nincs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 13:54
yaya azért ment el, mert busquets volt pepnél az első számú opció xaviék mellé.hogy lehet ilyen elvakult a katalán vezetőség, hogy 1 mostani posztján sztár Yaya kevés volt oda, és most meg igazolnak 1 Songot
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 9., kedd 13:27
Nem azt mondtam, hogy rossz csak, hogy lehet ilyen elvakult a katalán vezetőség, hogy 1 mostani posztján sztár Yaya kevés volt oda, és most meg igazolnak 1 SongotKerlon írta:Amúgy én még mindig összetenném a kezem, ha Song nálunk lenne, mivel rohadtul kellene egy ilyen stílusú vkp a csapatba.
Ezt én is olvastam és ezzel biztosra is veszem, hogy marad a fenekén... Persze lesznek ilyen óriási ferdítések, hogy legyen miről cikkezni, de idén tuti nem jön. Következő szezonba meg meglátjuk, hogy fog e kelleni. Én nagyon szerettem volna, ha jön, de van 1 olyan érzésem, hogy jövőre sem biztos, hogy jön, mert, ha netalántán mehetnek a BL-re akkor meg azért, mert szeretne menni a Spurs-el...Kerlon írta:Tegnap dobták ki az új Spurs mezt és mindenhol kemény ott virít Gareth, szóval nem adok rá sokat, hogy nálunk köt ki még idén.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 13:25
Szoval 2009 nyaran a barca megvettet Ibra-t 46 (barca eves beszamoloja szerint 49) millioert es ingyen odaadtak az internek eto-t. Mivel Eto`o korulbelul 15-25 milliot ert (en szemely szerint 20 millioval szamoltam), ezert lehetett olvasni a legtobb helyen, hogy Ibra 65-75 millioba kerult. (49+20=69 millio. a transfermarkt is ezt az osszeget tartja szamon)cart írta:...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 13:20
nem mind.látom megint a barca drukkerek a szemetek.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 9., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 13:11
Mindig is azok voltatok. :Đ'shutterisland írta:látom megint a barca drukkerek a szemetek.![]()
Miért hol siklott ki? Mert rosszalkodott az egész válogatottal és ő vitte el a balhé nagy részét vagy mert e botrány miatt csak egy Kazanba tudott eligazolni, akik azért rendre európai porondra tudnak evickélni a messzi messzi keletről? Ha a Sahtarból valaki feltud jönni, akkor onnét se lehetetlen... Tehetsége nem veszett el.Remy írta:Én egy kisiklott játékosért már nem adnék pénzt. Az ő karrierje el lett cseszve. Sose lesz már olyan, hogy előrébb lépnénk vele.Kerlon írta:Ezért kár M'Vila is, aki, ha visszaverekszi magát a válogatottba, akkor még szóba jöhet később, mivel csak 23 éves.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 13:08
Én egy kisiklott játékosért már nem adnék pénzt. Az ő karrierje el lett cseszve. Sose lesz már olyan, hogy előrébb lépnénk vele.Kerlon írta:Ezért kár M'Vila is, aki, ha visszaverekszi magát a válogatottba, akkor még szóba jöhet később, mivel csak 23 éves.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 13:04
Tegnap dobták ki az új Spurs mezt és mindenhol kemény ott virít Gareth, szóval nem adok rá sokat, hogy nálunk köt ki még idén.Press írta:Pedig úgy néz ki Perez még egy kört ráver a Bale-üzletre, még akár össze is jöhet. Na, kéne lassan gondolkozni az új kifogásokon.francois írta:incs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 9., kedd 12:53
Pedig úgy néz ki Perez még egy kört ráver a Bale-üzletre, még akár össze is jöhet. Na, kéne lassan gondolkozni az új kifogásokon.francois írta:incs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 9., kedd 12:47
Teljesen igazad van! Tavaly pl Song esetében is ez volt. Megvették és már a fél fórum sírt, hogy végünk mert megesz mindenkit...Fenomen írta:Ha a Barca elvitte volna most Illaramendit, akkor most sokan a kardjukba dőltek volna, hogy vettek egy fiatal tehetséget.
De mivel mi vettük meg, most már az van, hogy minek hoztuk el.
A szomszéd fűje mindig zöldebb, ugye?
Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 9., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 9., kedd 12:41
gyebkent a barca 46 milliot fuzetett plusz Eto`o (20 millio), innen jott ki 65 millios ar.
Ez csak nálam ellentmondásos? Vagy nálatok a 46-24 az 50?25 millio minusz PLUSZ Samuel Eto`o akit legalabb 20 millioert ertekesiteni lehetett volna.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 12:40
Pont ezt akartam megjegyezni.más. Most hozta le a mundo deportivo, hogy a Barcelona játékosmegfigyelői és a vezetőség is hosszú évekig követte Isco-t és Illarramendi-t is, mert jó játékosnak tartják őket és le akarták igazolni, de sosem volt prioritás a középpálya megerősítése. Legalábbis tavaly és két éve egyáltalán nem fértek volna be Xavi, Iniesta, Busquets, Cesc, Keita, stb. mögé, padra meg felesleges lett volna. Ám láss csodát, most hogy a madrid megvette mindkettőt, 1. kik ők egyáltalán?, 2. ja megvan, noname egyszezonos játékosok, 3. Abszolút B terv, miután Pérez már nem képes nagy neveket igazolni. Hahahaha, azért ilyenkor nézzen magába az összes barcelona szurkoló.....
HozzászólásSzerző: francois » 2013. július 9., kedd 12:33
nincs ezzel semmi baj h B tervek voltak, attol beválhatnak. gondolom ha bale jött volna 100 millio euroért akkor nem veszitek meg egyiket sem.Press írta: 3. Abszolút B terv, miután Pérez már nem képes nagy neveket igazolni. Hahahaha, azért ilyenkor nézzen magába az összes barcelona szurkoló.....
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 9., kedd 12:28
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem