Real Madrid vs. Barcelona
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azért ez a guardiola tudta hova kell igazolni... Minden idők legjobb barcája után talán minden idők legjobb bayernjéhez ment. Majd az idő eldönti. De h nem az ő érdeme lesz ha nyernek vmit az biztos

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
El is felejtettem, hogy még egy disznójuk is van.
Túl erősek, jövőre ne is találkozzunk velük.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gusti, Robben out Schweini, Müller (kell valaki akiről bepattan minden) in sztemEl Maestro írta:Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
Stílusosan csatár nélkül megy majd a móka.
Nem illik.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Pep azt is mondta,hogy Ribery-nek Messi szerepet szán,szóval ha ezt a felállást nézzük,nem jó.. de lehet,hogy igen.. ez majd csak szezon közben fog kirajzolódni. Javi Martinezt meg nem értem miért kell hátravonni védőnek,mikor igazából nem az a posztja. Van Buyten,Dante,Badstuber nem elég neki oda?(vagy Van Buytennek már reszeltek?)Press írta:Azt mondta Guardiola, hogy lesz neki hely a kp-n, mert Javi Martínezt visszatolja hátvédnek. Mondjuk ezt megint nem értem, nem követem a Bayern életét és a játékosait, de akkor VKP nélkül játszanak majd? Robben-Ribery adott, szerintem, Götzét sem padozni vették, most Thiago kb. ugyanarra a posztra, hmm. Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg![]()
amúgy azt is mondta Pep, hogy 4-1-4-1 lesz a taktika. Intereszting.
------------Neuer--------------
Lahm-- xy --- Martinez---xy
-------------VKP---------------
Robben-Thiago-Götze-Ribery
-----------csatár---------------
?
És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
Szóval érdekes lesz ez a csapat is.. kiváncsi leszek rájuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Gondolom megegyeztek, mert a 18 milliós árat magának Thiagonak kellett volna kifizetnie, aminek elég rossz visszhangja lett volna és a jó viszonyt nem akarta megrontani.És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
Stílusosan csatár nélkül megy majd a móka.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem meg müller lesz az egyik kiskedvenc, a helyi pedro..bár így hogy robben is hajlandó csapatembert játszani, érdekes a helyzet. hogy mandzukic nem lesz sok komoly meccsen kezdő arra fogadnék, bár tulajdonságait nézve ő is jól illeszkedik a csapatba.
variáld túl pep, kérlek.

Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt nem értem, ha van egy kivásárlási ár akkor minek van egy sörmeccs is a szerződésben?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Azt mondta Guardiola, hogy lesz neki hely a kp-n, mert Javi Martínezt visszatolja hátvédnek. Mondjuk ezt megint nem értem, nem követem a Bayern életét és a játékosait, de akkor VKP nélkül játszanak majd? Robben-Ribery adott, szerintem, Götzét sem padozni vették, most Thiago kb. ugyanarra a posztra, hmm. Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
?
És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?

?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Press 2013. július 14., vasárnap 20:43-kor.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
EnzoZidane89 írta:Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalosKár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
Eladni eggyiket sem fogják szrintem sem DE Müllernél simán jobb szrintem robben,ribéry,götze hármas alapból elől fognak játszani...szrintem Thiago a csatársor mögött lesz mint tavaly volr Kroos vagy Müller...de ugye Müllernél egyértelműen technikásabb Thiago..Pep pedig szereti az ilyen fazonokat! szóval szrintem Krossal kell majd igazán megküzdenie...sok sikert hozzá

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is ettől félek, csak a "Ne fessük az ördögöt a falra" elv alapján nem mertem leírni.Demes írta:Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.

Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.GT37 írta:Remélem, visszavásároljuk majd
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Fuu na ettől tudok a falnak menni. Tegyetek már be egy nem Katalán sportos linket ahol beszél arról hogy IDE AKAR JÖNNI.realistahuni írta:Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.![]()
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
Nem tudom ti ez kitől vettétek? Mert mindenki szerette-e volna ha itt köt ki stb... de az hogy most mennyibe került az meg Barca-Bayern dolga. Örüljetek neki hogy nem a MU-t erősiti hanem elment a Bayernbe ahol amúgy is tele vannak klasszisokkal szóval ez a Bayernen is elsülhet visszafelé később,persze egyenlőre a nagyon-nagy haszna van.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk bayernnél is elég sokan vannak a kp-n: Bastian, Gustavo, JaviM, Götze, Kroos, Thiago ,Shaqiri, Robben, Müller, Ribery...
Azt hiszem lesz ott egy kis belharc. :Đ
Azt hiszem lesz ott egy kis belharc. :Đ
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.![]()
Hiába fizettünk volna értük csak 25 vagy 37 misit, ha ők nemet mondanak. Nem nagyon volt más alternatíva már számunkra.

Bayernből igazolni egy esetlegesen kulcsemberré váló játékost? Sok sikert hozzá.

- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalosKár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor jöhet valbuena.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azért az a barátságos mérkőzés egy átigazolási szerződésünkből sem maradhat ki.Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalosKár érte.

Végtelenül sajnálom, meggyőződésem, hogy pár éven belül top10-top5 középpályás lesz.
Remélem, visszavásároljuk majd. (Nem érdekel, hogy a fél világ megint rajtunk fog röhögni.)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.