ziro4vr írta:Marketinget tanultatok ti? Jajj de én sem akarok belemenni...
Az átigazolási összegnek a teljesítmény egy része csak. Sőt, Nagynál a teljesítményem meg képességeken kívül szinte csak minuszos tényezők vannak, ha a végösszeget nézzük.
Ezt kifejtenéd bővebben? Én hallottam már olyan emberről, aki marketinget tanult középsuliban majd az egyetemen is hallott róla és még abban is helyezkedett el, de szerintem ő elég butus.
Persze ha jól tudja, hogy kevés a tehetséges labdabiztos elől hátul magabiztos irányító, 2018ig szerződéssel rendelkezik, és egy EB- csoportból továbbjutó csapat húzó embere.
Mondjuk inkább azt, hogy menjen innen a csába, országos szinten elfogadható ajánlatért, olyan csapatba ahol tud is fejlődni. Ha ezt leírjátok nem kötözködöm egy percig sem, ez a legjobb opció, viszont azt, hogy "egy komoly terméket áron alul értékesítünk azért, mert nálunk így szokás" az nálam nem igazán profi. És amíg a nagy csapataink ilyen alapvető balfaszságokat csinálnak addig nem is lesz fejlődés hazai szinten. Most arra kell gondolni, hogy egy jó darabig nem valószínű, hogy lesz ilyen tehetségünk.
Balogh és Besic jó áron mentek, Nagynak is meg kell kérni az árát.
Bár ez foci, ezt jobb ha csak nézem, rajtam kívül is van még 10 millió foci edző, menedzser és marketinges.