Évi 50 jó meccs a Realban, az már valamipheco írta:Benzema is ezt csinalja, csak az a baj, hogy o evi 50 meccsel a Realban

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 11., szerda 11:30
Évi 50 jó meccs a Realban, az már valamipheco írta:Benzema is ezt csinalja, csak az a baj, hogy o evi 50 meccsel a Realban
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 11., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 11., szerda 11:27
Benzema is ezt csinalja, csak az a baj, hogy o evi 50 meccsel a RealbanRealista24 írta:Na, jöhet az ő terepe akkor. Négyévente négy jó meccs. Így is lehet karriert építenipheco írta:Senki nem emliti a legfontosabbat, James kilotte Kolumbiat a VB-reAmit meg mindenkepp meg kell emliteni, hogy jobb labbal
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 11., szerda 11:08
Na, jöhet az ő terepe akkor. Négyévente négy jó meccs. Így is lehet karriert építenipheco írta:Senki nem emliti a legfontosabbat, James kilotte Kolumbiat a VB-reAmit meg mindenkepp meg kell emliteni, hogy jobb labbal
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. október 11., szerda 11:08
GOAT. Vitán felül áll, csak a haterek nem látják.pheco írta:Senki nem emliti a legfontosabbat, James kilotte Kolumbiat a VB-reAmit meg mindenkepp meg kell emliteni, hogy jobb labbal
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 11., szerda 11:00
írtam csak a bundes topicbapheco írta:Senki nem emliti a legfontosabbat, James kilotte Kolumbiat a VB-reAmit meg mindenkepp meg kell emliteni, hogy jobb labbal
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 11., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 11., szerda 10:52
Ha videóbíró lenne, akkor büntető lett volna az eset után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 11., szerda 10:07
Játszhatod az agyadat továbbra is, de ha tegnap másik sorba áll be, akkor kint marad.BBeno írta:
persze hogy nem nezik meg mindenkinek a szemelyijet... tobbszorosere novekedne a beengedesi ido. max random kivesznek par embert akitol elkerik. illetve a biztonsagiastol is fugg hogy erdekli e ki jon be. sokkal fontosabb hogy nevigyen be olyat amit nem szabad. igy inkabb azt ellenorzik de hat azt is sokszor sikertelenul.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. október 11., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 11., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 11., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 11., szerda 8:38
Hát látod, a terrorveszély közepén Fro-ban meg engedtek be minket simán, s nem csak tőlem nem kérték hanem a 3 havertól sem, pedig az egyik olyan részeg volt, hogy nem is emlékszik a belépésre.rashidm írta:
Ez kivételes eset lehet, mert nekem az eb meg vb selejtezőkön mindig kérték a személyit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 11., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 11., szerda 8:28
Ez kivételes eset lehet, mert nekem az eb meg vb selejtezőkön mindig kérték a személyit.peto.isti írta:Jó de ez mennyire életképtelen??? Nehogy azt hidd, hogy nem engednek be akkor, ha más név van a jegyen. Mikor az Eb-re történt a jegyrétékesítés ott is jött ismerősöm másik haverom nevével ellátott jeggyel. Oké nem kérték tőle, de ha kérik mi van???? Azért ellehet azt a jegyet adni másnak is, beteg is lehet valaki stb...besteve7 írta:
Minden hazai válogatott meccsen voltam, VB selejtezők elején én is csináltam, h az egyik haverom futball kártyájával vettem jegyet és egy másik haverommal mentünk meccsre, kutyát nem érdekelte. Viszont az utolsó két vagy 3 meccsen elkérték a személyit a bizti őrök és csekkolták is jegyen és az igazolványon szereplő nevet. Hogy ma mi lesz azt nem tudom, de lehet nem kockáztatnék.Ezer oka lehet.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 11., szerda 8:01
Jó de ez mennyire életképtelen??? Nehogy azt hidd, hogy nem engednek be akkor, ha más név van a jegyen. Mikor az Eb-re történt a jegyrétékesítés ott is jött ismerősöm másik haverom nevével ellátott jeggyel. Oké nem kérték tőle, de ha kérik mi van???? Azért ellehet azt a jegyet adni másnak is, beteg is lehet valaki stb...besteve7 írta:
Minden hazai válogatott meccsen voltam, VB selejtezők elején én is csináltam, h az egyik haverom futball kártyájával vettem jegyet és egy másik haverommal mentünk meccsre, kutyát nem érdekelte. Viszont az utolsó két vagy 3 meccsen elkérték a személyit a bizti őrök és csekkolták is jegyen és az igazolványon szereplő nevet. Hogy ma mi lesz azt nem tudom, de lehet nem kockáztatnék.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 11., szerda 7:58
Nálam soha nem kértek, még a terrorveszély közepette Franciaországban sem az EB-n, Münchenbe se kértek egyszer sem, illetve itthon még egyetlen hazai válogatott meccsen sem. (igaz az utóbbi időben elengedtem már a magyar focit, így kb 1,5 éve voltam hazai meccsen)Realista24 írta:
Máshol 40-50ezret is tudnak, saját tapasztalat, nem egy helyen. Tényleg nagyon vicces.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 11., szerda 7:41
Kerlon írta:17 meccs után csak volt 1 értelmes válogatott meccse Messinek is, hogy az egekbe magasztalják megint.Amerika meg.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 11., szerda 6:47
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 11., szerda 3:59
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem