Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 4., szombat 15:42

Faust írta: Talan jonnek en is, de a jelentkezok fuggvenyeben meg atgondolom. :mrgreen:
Akkor új szabály: Faust csak akkor jöhet ha elsőként jelentkezik :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 4., szombat 15:31

Talan jonnek en is, de a jelentkezok fuggvenyeben meg atgondolom. :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. szeptember 4., szombat 14:00

holnap szerintem jövök a 2 elmaradt albummal, és én is benne lennék egy új körben. :agree:
Kép

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. szeptember 4., szombat 13:39

Erdekel az uj kor, es en is szerdaig hozom a maradek 2 albumom. :agree:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 4., szombat 13:13

Érdekelne a következő kör, és szerdáig legkésőbb hozom a maradék kettő elmaradásom. :salute:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 4., szombat 12:46

Részemről mehet majd egy új kör. :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 4., szombat 12:38

akik még nem értékelték minden albumot azoktól kérünk egy visszajelzést, hogy mikor tudják pótolni azt az 1-2-3-4 (van akinél 8) albumot amivel még adós, ha nagyvonalúak akarunk lenni akkor a szeptembert még megadjuk a pótlásra, persze kérdés van-e igény új körre, mert ha van, akkor októberben indulhatna
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. szeptember 4., szombat 12:17

The Weeknd - House of Balloon

Én őt nagyon szeretném szeretni, de valahogy sose sikerült. Itt is meg más platformokon is már olvastam, hogy egy zseni, sokan Michael Jacksonhoz is hasonlították (nem feltétlen a stílus miatt), ilyenkor mindig belehallgattam egy-egy zenéjébe vagy albumba, de sose tudott megfogni. A Blinding Lights című számát nagyon szeretem, rajta is van a listámon, ami meló közben pörög. Viszont én nem látom benne a zsenialitást. Se a szövegekben, se a zenében vagy a hangjában. Jól énekel, igényesek az alapok, de nekem az egész kicsit langyi, közömbös, lapos. Aztán persze simán benne van az is, hogy nekem ez nagyon nem a stílusom, számomra nincs egyszerűen energia a zenéiben. Kivéve már az említett szám.

Az albumról nekem a House of Balloons és a Wicked Games jött be a legjobban, viszont a többi számról ugyanazokat tudnám leírni, mint amit fentebb. Jó ének, egész jó alapok, de sokszor lapos, unalomba fulladt dalok. Nekem sok szám nagyon hosszú és vontatott volt, teljesen elvesztette a figyelmem a végére.

Maga az album igényes, látszik, hogy tehetséges a srác, de nekem ez kicsit altató album lett.

6/10

Köszi az ajánlásokat, jó, változatos kör volt. :)

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 1., szerda 17:09

Meglepett az album, mert teljesen másra számítottam. Az előadótól 1-2 számot ismertem csak és persze a Superbowl félidei showját. Ezek alapján egy sokkal pörgősebb és pop-osabb (kommerszebb, mainstreamebb?) albumot vártam, és nem azt kaptam.

Hangzásában nagyon rendben van viszont helyenként kicsit laposnak éreztem, és gyakran háttérbe szorult. Ezen az sem segített, hogy viszonylag hosszúak a számok ezért gyakran egyhangúak.

A hangja is tetszik, és érződik, hogy tehetséges - a frissebb munkái kicsit más irányba mentek el, gondolom erre van igény, kérdés később visszatér-e e ehhez a stílushoz.

Összességében 7/10 - nem rossz, de a kimagaslótól számomra messze van.

Ezzel én végeztem ha jól látom. Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. :agree: Adott esetben egy következő körben is benne lennék :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. szeptember 1., szerda 15:37

Disclosure - Settle

Hát, azt ugye már sokszor leírtam, hogy nálam egy zene igazán akkor értékelhető, ha van benne szöveg, ének. Itt bajban voltam, mert bár voltak számok, ahol volt ének, de ott sem igazán dobta fel nekem. Az első 6 szám, egyébként egész könnyen lement. Innen is van talán a két leginkább kedvelt szám a Latch és a When a Fire Starts to Burn (annak ellenére, hogy itt nem volt túl sok szöveg).

Viszont az album második felét már nagyon untam, sőt néha már idegesített is kicsit ez a "pattogós" alap. Én leszögezem egyáltalán nem értek az elektronikus zenéhez, főleg feldolgozásokat szoktam hallgatni, de nekem ez nagyon tucat volt. Legalábbis nem volt egy olyan elem se, amire ezt tudtam volna mondani, hogy, na, erről felismerhetőek. Itt volt például ebben a körben a Bakermat album. Ott sokkal jobban éreztem, hogy az egy kicsit különleges.

Szóval nehéz, lehet ez a stíluson belül, egy tök jó darab, de én ezt maximum valamilyen bárban iszogatva, halkan háttérzenének (vagy atomrészegen :mrgreen: ) hallgatnám meg.

10/5

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 30., hétfő 17:00

sebydani írta: The Weeknd - House of Balloon

Nekem valahogy teljesen egyedi az egész hangzásvilága annak amit csinál - vagy csak nem tudom máshoz hasonlítani mert épp nem ismerem :kalapos: -
Magam sem fogalmazhattam volna jobban.
Te vagy az èn emberem. Keblemre :agree:

Orulok hogy ennyire tetszett B-)
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 30., hétfő 14:36

Fú, ez de jó zárás volt. :agree:

Én alapvetően már elfogult vagyok vele, szerintem konkrétan egy zseni a csávó. Így egyben nagyon rég hallottam az albumot úgyhogy köszi, hogy bedobtad. Plusz azért is jó ajánlás szerintem, mert az utóbbi években nagyon előtérbe került de valószínűleg a régebbi munkáit kevesebben ismerik mint ahogy pl. El Sie7e is írta. :)

High for this, House of Balloons és Wicked Games talán nálam amik a leginkább kiemelkednek de szerintem az egész album nagyon erős, nem is igazán tudnék kiemelni gyenge számot. Anno én pont a High for this számával ismertem meg és azóta is rongyosra hallgatom mindenét. Nekem valahogy teljesen egyedi az egész hangzásvilága annak amit csinál - vagy csak nem tudom máshoz hasonlítani mert épp nem ismerem :kalapos: - úgyhogy én is csak ajánlani tudom mindenkinek, menjen és pörgesse le szépen az összes albumát B-)

Pontokat tekintve 10/9, köszi az ajánlást! :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2021. augusztus 30., hétfő 12:50

A héten hozok mindent, bocsi a sok késésért! :|
.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 29., vasárnap 18:00

davi10 írta: Na erre kiváncsi leszek, sokszor szembejött már velem a csávó, de még nem igazán tudtam beleásni magam a munkásságába.
Legutóbb pont pár napja találkoztam a nevével, mert talán valami instaposztban megemlítette a Deftones-t, mint hatást a zenéjére.
Na erre elfelejtettem reagalni.
Jo kezdes akkor ez az album mert ez a legelso amit kiadott karrierjeben.
Es pont a Trilogy osszefoglalo albumra mondta hogy hatassal volt ra a Deftones :D

Kivancsi leszek hogy talalsz e hasonlosagot en a magam reszerol futolag hallgattam csak Deftonest.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 29., vasárnap 17:46

The Weeknd - House of Balloons

köszi az ajánlást, weeknd korábbi munkásságával eddig egyáltalán nem találkoztam mostanáig
pár számon éreztem egy kis bruno mars beütést, ahhoz mérten azért még gyerekcipőben járt
az album címadó dalát, a House Of Balloons-t és a Coming Down-t tudnám kiemelni, viszont volt 1-2 olyan szám is amit totál semmilyennek éreztem és ehhez képest hosszabbak is voltak a kellténél, de ez azért nem húzta le annyira a pontszámot mind amit a jobb számok hozzáadtak
összességében azért jó volt megismerni a korai weeknd-et is, ráadásul mostanában jön/jött ki egy új albuma, így még friss összehasonlítási alapnak is alkalmas lehet az ajánlás

7,5/10

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 26., csütörtök 11:31

Ja, erre elfelejtettem reagalni. Megyek en is, ott tali. :mrgreen: Mire beerek mar nem leszek szomjas, ezzel a 7 orasi kezdessel gyorsan be kell tolteni elotte. :lol: Jo szorakozast! :agree:
Viszont ha már Dzsúdló és Beton Hofi, aki jön a Parkba csápolni pénteken szólítson le és hozzon majd egy sört :mrgreen:

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 26., csütörtök 9:07

Megjöttem.

SP - Kölyök

Nem volt ez rossz. En ismertem ezt az oldalat is, hogy a trash szamai elott o tenylegesen egy rap tehetseg volt itthon. Valoszinuleg a szakma is annak tartotta, ha kb az elso albumara ilyen neveket tudott featre hivni. Amugy par eve bejelentette, hogy kiad egy rap albumot, olyan nevekkel mint Aza, Phat stb, de vegul ugynezki megse lett belole semmi. Kar erte, pedig biztos erdekes lett volna, hogy felnott fejjel hogy reppel. Vagyis egy szama van, egy hot16challenge, ha erdekelne valakit :mrgreen: : https://www.youtube.com/watch?v=fYDpmYKIl5M

Ami negativum az nehol az alapok, plusz a rappelesi skilljei azert meg nem voltak ennyi idosen tokeletesek. Viszont szerintem mondott tok erdekes dolgokat, plusz beszelt olyan dolgokrol, amikrol egy atlag 18 evesnek fingja sincs. Azert vicces azt latni, hogy ennyi ido utan is meg mindig ugyanazok a temak mennek (pl Orban-Gyurcsany szovegresz).

Regen kurvasok savat kapott itthon, pedig emlekszek en, ahogy 13 evesen az altalanos iskolas sulidiszkoba verettuk ra. :lol: Szerencsere a fotozasba megtalalta onmagat, jobb ez igy neki is. Koszi az ajanlast, kellemes moka volt, erre egy 6,5/10-et tudok adni. :agree:

Måneskin - Il ballo della vita

Rohadt jo volt. En is az Eurovizios performanszuk utan ismertem meg oket. Elsore nem fogott meg az a szam, de miutan belefutottam meg parszor Spotyba, utana megtetszett. Aztan meghallottam a Beginnt es az I wanna be your slavet, es utana be is szippantottak. Azota az uj albumuk tobbszor is lement, szoval tok jo, hogy ezt a regebbit ajanlottad, mert ezt meg nem hallottam.

Hasonloak az erzeseim ezzel kapcsolatban is, mint az elozo albumukkal. Dinamikus, eroteljes, nehol kicsit katyvasz de megis megfog es erovel teli. Elottuk sose hallgattam ilyen porgos-rockos olasz szamokat, csak mas stilusuakat(pl Bocelli). Hat igy is nagyon jol hangzik ez a nyelv, meg kene lassan tanulni. :D

A The Score utan szamomra ez volt a legjobb ajanlas. Azert kap fel ponttal kevesebbet, mert ezt az egyuttest mar ismertem. Viszont sose gondoltam volna, hogy az ilyesfajta tipusu zenek is ennyire fognak nekem tetszeni. Koszi az ajanlast, ez 8,5/10 lesz.

A Disclosurenek is lement mar a fele, szoval lassan azt is hozom. :)

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. augusztus 24., kedd 11:08

Na erre kiváncsi leszek, sokszor szembejött már velem a csávó, de még nem igazán tudtam beleásni magam a munkásságába.
Legutóbb pont pár napja találkoztam a nevével, mert talán valami instaposztban megemlítette a Deftones-t, mint hatást a zenéjére.

Viszont nem ígérem, hogy a héten hozom, mert szabin vagyok.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 23., hétfő 21:24

Na itt is vagyok. Gondolkodtam női előadón de majd a legközelebbiben.
Most inkabb egy szemelyes nagy kedvencet valasztottam bemutatkozasnak :D

The Weeknd-House of Balloons

Rövid story az albumhoz. Én 2011-12 körül találtam rá yt-n mikor Chris Isaak-Wicked Games dalát kerestem.

Életem legjobb döntése volt a furcsa boritásu videóra kattintani.
Utána végig mentem az egész albumon és Weeknd minden zenéjén. Akkoriban még nem lehetett tudni ki ő vagy hogy együttes-e. (Én sokáig együttesnek képzeltem a fejemben.) :lol:

19-21 éves volt mikor felvette meg irta a zenéket. Szóval lesz benne szex drog szerelem és még több drog.

Tavalyi évben a csapbol is ő folyt tudom.
De szerintem érdekes lehet egy két embernek aki nem ismeri, hogy honnan jött vagy milyen sokrétegű előadó amugy. És érdekes látni is mekkora utat járt be az Underground zenétől indulva.

Nálam nyilvan az egész album top. De ami igazan kiemelkedoek nekem is az a High For this, Wicked Games, The Knowing.
És a House of Balloons (nem veletlen ez az album cime is.)

Link:
https://youtu.be/R_XW_CIwbB8

https://open.spotify.com/album/7zCODUHk ... l_branch=1

Ui: ha valaki nagyon rá kapna ajánlom az összefoglalo albumot a Trilogyt. 2óra gyönyör. :D
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 23., hétfő 20:56

Måneskin-Il ballo della vita

Na hat ez nagyon bejött.
Az elmult honapban sokat hallgattam az uj zeneket toluk. Beggin' vagy az I Wanna Be your Slave. Szóval nem voltak teljesen ismeretlenek.
De régebbi albumokat nem hallgattam tőlük.

Itt mar az első zenével megfogják az embert. És végig hoz egy kellemes jó szintet.
Igen lehet kicsit katyvaszos vagy kisérletezős album de kellemes es könnyen csúszik. Plusz látszik hogy jó úton haladnak azóta. Fejlődnek na.

Neke az olasz resz is bejött. Direkt nem neztem meg mirol enekelnek. Nem akartam elrontani.

New Song, Fear Nobody,Le parole lontane,
Are you ready?

Ezek bejottek nagyon.

Nálam 7,5/10 mert sok az "ismeros" dallam.

Köszi az ajánlást! :agree:

Disclosure - Settle

Na errol mar kicsit nehezebb irni.

Latch es You and Me-t ismertem tetszettek anno.
Uj kedvencem nem lett.
Nehezkesen ment le masodjara.
Akkor is felig mar csak hatterben mert egyszeruen nem kotott le es nemtudtam elvezni.

Az ajanlasnak orulok mert megint csak olyan stilust hallgattam amit magamol sosem de tenyleg nemtudok tobbet irni rola sajnos. :/

Nalam 4/10 az a ket szam amit ismertem elotte felhuztak ennyire.

Mindjart hozom az ajanlasom csak összefoglalom rendesen nektek :D
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: