Tudom, tudom. Vannak, akiknek nehéz rendszerekben gondolkodni – de semmi baj, így is szeretünk.hehetheoriginal írta:lyuventusz vagy atletico forum, te vagy az?Az a baj, hogy végletegben gondolkodsz...Vagy a legjobb vagy senki...![]()

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lyuventusz vagy atletico forum, te vagy az?Az a baj, hogy végletegben gondolkodsz...Vagy a legjobb vagy senki...

thereisonly1ronaldo
- flori
JUST IN: Xabi Alonso plans to only use 3 out of the Real Madrid front 4 next season.
He believes that the front 4 makes the team unbalanced.
Rodrygo is VERY LIKELY to de DROPPED from the XI. @Carpio_Marca
He believes that the front 4 makes the team unbalanced.
Rodrygo is VERY LIKELY to de DROPPED from the XI. @Carpio_Marca
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na akkor remenykedek hogy nem ir ala... szerintem az elerheto vedok kozul kb a legszarabban vedekezik, mind a helyezkedese mind a hozzaallasa gyasz... poolban lehet hasznos volt mert raepult a jatekrendszer, de igy is mentek el meccsek a vedekezesen, felek ha idekerul tobb kart csinal mint hasznot...dortev írta:Nem írt alá.1madridista írta:
ja akk en vk lemaradva h mar alairt...en nem szeretem kulonosebben (es nem is tartom nagyra) a jatekat de meglatjuk mit hoz itt ossze...
Csak „ír” helyett „írt” szót eredményezett a swipe a billentyűzeten és nem tűnt fel.
De valószínűleg így fog aláírni, és ilyesmi szóbeli megállapodás lehetett a múltban is.
Van épkézlább kilences, lásd Haaland.hehetheoriginal írta:Leirom, hogy te is megértsd.mentamas írta:
Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.
Nincs epkezlab 9es jelenleg a vilagon.
De én nem rá gondoltam, mert nekünk nem a kezdőbe kell egy kilencest hozni, hanem padra, aki be tud ugrani, amikor ég a ház. A jelenlegi támadósorunkkal az a bajom, hogy nagyon egysíkú. Vini, Mbappé, Rodrygo, Endrick... Mindegyiknek hasonlóak az erősségei... Nem tudunk váltani, ha valami másra van szükségünk. Tavaly egy Joselu aranyat ért és nem a tudása miatt, hanem mert olyat tudott adni a csapatnak, amit senki más.
Jön Xabi, átállunk 3 védős felállásra. A labda folyamatosan nálunk lesz, feltolt védelemmel, 2 támadó szellemű szélső hátvéddel. Kiknek fognak ezek beadni, ha nem tudjuk feltörni a védelmet? Mbappénak? Vininek?
Mbappé képességeit elismerem, de nem kell elfelejteni, hogy a legjobb teljesítményeit egy tipikus kilences mellett, Giroud mellett tette le az asztalra.
Az a baj, hogy végletegben gondolkodsz...Vagy a legjobb vagy senki... Egy csapatsport ennél sokkal többől áll.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nem írt alá.1madridista írta:ja akk en vk lemaradva h mar alairt...dortev írta: Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.en nem szeretem kulonosebben (es nem is tartom nagyra) a jatekat de meglatjuk mit hoz itt ossze...

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
ja akk en vk lemaradva h mar alairt...dortev írta: Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Gyökeres egy kibaszott gép és kifejezetten sokoldalú.hehetheoriginal írta: Leirom, hogy te is megértsd.
Trent fixen úgy írt alá, hogy a meccsek többségén kezdő lesz.1madridista írta: a masik meg hogyha 3 belso vedot akar itt is akkor cama es fede siman lehetnenek szelsovedok amellett... cama nem eletbiztositas hatrafele de ha 5 vedo van akkor lehet eleg...
- hehetheoriginal
Leirom, hogy te is megértsd.mentamas írta:Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.hehetheoriginal írta: Hagyjad mar az agymenesed, hogy nincs normalis csatarunk.
Unalmas mar.
A vilag legjobb csatarja van nalunk.
thereisonly1ronaldo
-
lehet vinire gondoltMbappé top támadó

-
a masik meg hogyha 3 belso vedot akar itt is akkor cama es fede siman lehetnenek szelsovedok amellett... cama nem eletbiztositas hatrafele de ha 5 vedo van akkor lehet eleg...
Leírom úgy, hogy megértsd. Nincs kilencesünk. Mbappé top támadó, de nem kilences.hehetheoriginal írta: Hagyjad mar az agymenesed, hogy nincs normalis csatarunk.
Unalmas mar.
-
am fix h wirtz nem jon vele?A masik a Wirtz nelkuli elet. Elkepesztoen kreativ a nemet, rengeteg kulcspassz, rengeteg assist fuzodik hozza, nekunk Guleren kivul nincs meg egy ilyen jatekosunk. A torok meg nincs azon a szinten, mint o, ugyhogy ez lehet azert meg achilles sarok.
meg vitinhat lehetne beprobalni bar nem hiszem h olajosok elengedik...
- hehetheoriginal
Hagyjad mar az agymenesed, hogy nincs normalis csatarunk.
Unalmas mar.
Unalmas mar.
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
balhátvéd és középhátvéd érkezni fog nagy valószínűséggelmentamas írta: Szerinem nagyobb problémája lesz amiatt, hogy nincs balhátvédünk, elég középhátvédünk és egy normális csatárunk.
csatár nem nagyon...
Szerinem nagyobb problémája lesz amiatt, hogy nincs balhátvédünk, elég középhátvédünk és egy normális csatárunk.realmadrid95 írta:En nagy rajongoja vagyok a Spanyolnak, viszont van par dolog, amit at kell gondolnia szerintem, mert nem fog ugy mukodni minden, mint a Nemetorszagban.
Az elso mindenkepp az, hogy a Bundesliga utolso is kitamad, probal focizni, mig Spanyolorszagban a csapatok 90%a beall vedekezni es ez ujdonsagkent hathat Xabinak. Nagyon kivancsi vagyok, hogy fogja ezt megoldani, hogy fogja feltorni ezeket a csapatokat.
A masik a Wirtz nelkuli elet. Elkepesztoen kreativ a nemet, rengeteg kulcspassz, rengeteg assist fuzodik hozza, nekunk Guleren kivul nincs meg egy ilyen jatekosunk. A torok meg nincs azon a szinten, mint o, ugyhogy ez lehet azert meg achilles sarok.
Mindenesetre bizom Xabiban, bizom Gulerben, de lesz dolga boven es en is izgatottan varom, hogy mit tud kihozni ebbol a keretbol.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En nagy rajongoja vagyok a Spanyolnak, viszont van par dolog, amit at kell gondolnia szerintem, mert nem fog ugy mukodni minden, mint a Nemetorszagban.
Az elso mindenkepp az, hogy a Bundesliga utolso is kitamad, probal focizni, mig Spanyolorszagban a csapatok 90%a beall vedekezni es ez ujdonsagkent hathat Xabinak. Nagyon kivancsi vagyok, hogy fogja ezt megoldani, hogy fogja feltorni ezeket a csapatokat.
A masik a Wirtz nelkuli elet. Elkepesztoen kreativ a nemet, rengeteg kulcspassz, rengeteg assist fuzodik hozza, nekunk Guleren kivul nincs meg egy ilyen jatekosunk. A torok meg nincs azon a szinten, mint o, ugyhogy ez lehet azert meg achilles sarok.
Mindenesetre bizom Xabiban, bizom Gulerben, de lesz dolga boven es en is izgatottan varom, hogy mit tud kihozni ebbol a keretbol.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szép játék, élmény nézni a támadásokat, fölleg az idei évünk után

Én is nagyon várom hogy itt legyen és lássuk mit főz ki ebből a keretből!

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nagyon kíváncsi vagyok a kényelmes sztárjaink, hogy fogják abszolválni ezt a sok mozgásos focit. ha nem derogál nekik futni és dolgozni akkor egy páratlan csapat lehet képességek alapján. az idei év után lesz mit törleszteniük. aki nem tesz ki mindent a pályára annak remélem annyi is lesz itt.
- flori
Mióta valaki bírta Lopetegui nevét, azóta nem tudom kiverni a fejemből.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!