Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 16., hétfő 20:05

Szerintem lehetne csinálni egy rom7000 vidit, hogy idén mennyi ilyet csinált, de csak még sárgát sem kapott. Ilyenkor ez el van felejtva akkor meg mindenki röhögött...

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 16., hétfő 19:43

https://www.youtube.com/watch?v=cl_DUuJWvVw

Azt ez melyik univerzumban piros? hagyjátok már.. Keménykedni szokott,kell. De ezért piros? nevetséges

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 16., hétfő 19:26

Sosem fogja kinoni ezt a fajta idiotizmusat. Agyatlan volt megint... elmegy rajta a meccs. Szogletnel lemaradt,aztan kiallitja magat,ha' normaaaaalis?!
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 16., hétfő 19:16

En nem azert vagyok ra duhos, mert miatta biztosan elment a meccs. (amugy se hiszem hogy kiegyenlithettek volna)

En azert vagyok ra duhos, mert ezzel a mozdulataval ismet a Real Madridot egette le.

Van az egyik haverom, nem egy nagy foci drukker, de azert neha megszokott nezni 1-2 nagyobb meccset. Talan a Bayern elleni meccsek utan meg is jegyezte, hogy az utobbi idoben mintha Pepe megvaltozott volna, nem az az allat aki korabban volt, hanem teljesen korrektul jatszik. (meg Ancelotti Realja is szimpatikusabb mint a Mourinhoe). Biztos vagyok benne, hogy par oran belul fog irni, hogy tevedett, Pepe semmit se valtozott.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. június 16., hétfő 19:13

Egyből küldené mindenki el :lol:
Egyébként rohadtul sajnálom, hogy mindkét belsővédőnk ilyen önérzetes, beképzelt nagypofájú alak. Ezek állandóan odamennek ugatni és bíráskodni mindenkihez. Varane legalább szerethető és szépen lassan jobb is náluk.
De Müller is megér egy misét, hirtelen semmi baja nem lett és felpattant. Jé :sly: .

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 16., hétfő 19:03

Nem fog elmenni (legalábbis most nyáron nem)!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 16., hétfő 19:00

úgy látom hiba volt nem elengedni a Mancihoz 30 milláért a vébé előtt. asszem leverte az árát. micsoda idiótizmus volt ez megint. (ráadásul a második német gólnál a szokásos helyezkedési-lemaradási hibáját is elkövette.)

szóval vagy áron alul megy, vagy a nyakunkon marad :mrgreen:
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 17:37

http://www.youtube.com/watch?v=0rPTpfsLcfU

harapnak a halak?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 24., szombat 14:02

csak az utolsó 15 percről ment el, amikor a középpályások és a támadók rúgdostak már csak kapura. a játék során meg nem látszott rajta, hogy bármi sérülés hátráltatná. nekem inkább Benzema tűnt kicsit visszafogottabbnak. nagyon remélem, hogy mindenki kezd, és az Alonso nélküli legerősebb kezdőnk léphet majd pályára.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 24., szombat 14:00

primrose írta:Nyilván a játék képétől és a meccs állásától is függ, de elképzelhetőnek tartom, hogy Pepe is és Benzema is kapjon jó pár percet, ha esetleg a padon kezdenének. Egyrészről mert megérdemlik, másrészről meg velük nem gyengülne a csapat, ha beállítanánk őket. Én pl. pont azon gondolkodtam, hogy Benzemát nagyon szeretném a kezdőben látni, mert szerintem egyből nagyon neki megyünk az Atletcionak, szóval én úgy kalkulálom, hogy az első félidőben nagy dolgok történhetnek. Szóval jó lenne ott látni Benyót, hogy segítse a csapatot, esetleg hogy ő is hozzárakja azt, amit tud. De ha a második félidőben győzelemre állunk és pl. arra a játékrészre már nem futna ki, mert nem bír még egyszer 45 percet vállalni és emiatt nem lehet ott az ESETLEGES lefújás utáni pillanatban a pályán, az megint rossz lenne. De szerintem 90 percet ő sem fog tudni vállalni. Mindegy, az egészet csak a fanatizmusom mondatja, úgysem ez a lényeg igazából. Védőt meg nem fognak cserélgetni félidőben, de az utolsó 15-20 percre simán behozhatják a portugált. Játékosok és kedvencek ide vagy oda... a legfontosabb, hogy holnap elhozzuk azt az istenverte kupát.
Már csak a fanatizmusa miatt is adnék neki én is pár percet, egyszerűen a fél kezét odaadná a Real Madridért, amit nagyon becsülök benne, ráadásul úgy teszi ezt, hogy nem is saját nevelés. Hatalmas kedvencem az ürge, már csak az alázata miatt is, az idei szezonja pedig fantasztikus volt :salute: :taps: :taps:

beneraul
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC

HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 24., szombat 13:55

R.M.C.F. írta:és mindig mindenki büszke volt rá. ellenben pepe. ...aki fele ilyet nem csinált.
(A másik topikból a juanitós téma kapcsán.) Nagyon adom. Eddig is elismertem a képességeit, de úgy voltam vele sokáig, hogy az ilyenek ne itt játsszanak.Nálam az idei teljesítményével kompenzálta a vállalhatatlan dolgait (még akkor is, ha Dortmundban most is meg volt zavarodva). Már csak azért is, mert - lehet, hogy ez csak illúzió - én legalábbis látni véltem rajta, hogy bántja az a kép, ami kialakult róla. A mostani szezon után azt mondom, hogy évek múlva büszkének kell majd lenni, hogy ez az ember a Madrid játékosa volt valamikor, és szintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, megérdemelné, hogy úgy írjanak másnap róla, mint a döntő egyik legjobbja.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 23., péntek 23:35

Nyilván a játék képétől és a meccs állásától is függ, de elképzelhetőnek tartom, hogy Pepe is és Benzema is kapjon jó pár percet, ha esetleg a padon kezdenének. Egyrészről mert megérdemlik, másrészről meg velük nem gyengülne a csapat, ha beállítanánk őket. Én pl. pont azon gondolkodtam, hogy Benzemát nagyon szeretném a kezdőben látni, mert szerintem egyből nagyon neki megyünk az Atletcionak, szóval én úgy kalkulálom, hogy az első félidőben nagy dolgok történhetnek. Szóval jó lenne ott látni Benyót, hogy segítse a csapatot, esetleg hogy ő is hozzárakja azt, amit tud. De ha a második félidőben győzelemre állunk és pl. arra a játékrészre már nem futna ki, mert nem bír még egyszer 45 percet vállalni és emiatt nem lehet ott az ESETLEGES lefújás utáni pillanatban a pályán, az megint rossz lenne. De szerintem 90 percet ő sem fog tudni vállalni. Mindegy, az egészet csak a fanatizmusom mondatja, úgysem ez a lényeg igazából. Védőt meg nem fognak cserélgetni félidőben, de az utolsó 15-20 percre simán behozhatják a portugált. Játékosok és kedvencek ide vagy oda... a legfontosabb, hogy holnap elhozzuk azt az istenverte kupát.
But he is a good boy...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 23., péntek 23:17

El Unico írta:Élete mérkőzésén nem léphet pályára... :'( kár... ahogy Alonsoért is nagy kár... jövőre újra BL döntőt kell játszanunk,hogy pályára tudjanak lépni. :D
Nagy kár érte is...de majd jövőre, velük összejön majd az első címvédés is, Animo Pepe, megérdemelted volna a játékot, egy ilyen remek szezon után. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 23., péntek 23:15

Realista24 írta:Pepe nem fejezte be az edzést, Benzema igen.
Tehát Varane előtt nagy feladat áll holnap... Bízok a srácban nagyon. Benzema-ra meg nagy szükség lesz holnap, azért 3 úgymond zöldfülű tagot nem szivesen látnék egyszerre egy bl döntőn (Varane-Illaramendi-Isco) akár mennyire tehetségesek a rutin ilyenkor nagyon sokat számít.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 23., péntek 23:14

Élete mérkőzésén nem léphet pályára... :'( kár... ahogy Alonsoért is nagy kár... jövőre újra BL döntőt kell játszanunk,hogy pályára tudjanak lépni. :D
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 22:56

Pepe nem fejezte be az edzést, Benzema igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 22:07

dehogy jobbak....szarházi megvezető,agymosó média miatt az emberek többsége nincsen tisztában a képességeivel.....csak a hannibál lechtert látják.....

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:24

fasság, thiago silva, david luiz és társai mind jobbak nála, ahogy azt az évek alatt, és most is folyamatosan tudjuk meg.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 11., vasárnap 21:21

R.M.C.F írta:Kurva nagy szükség lenne rád öreg.....kurva nagy.....a legtöbb ember nem tudja mennyire,mert a média vakolt rád rendesen,leszólt,leminősitett....és ez ragadós....a legjobb védőnk,a védelem oszlopa.

De csak akkor játsszon ha egészséges.
Adom.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:20

Kurva nagy szükség lenne rád öreg.....kurva nagy.....a legtöbb ember nem tudja mennyire,mert a média vakolt rád rendesen,leszólt,leminősitett....és ez ragadós....a legjobb védőnk,a védelem oszlopa.

De csak akkor játsszon ha egészséges.

Vissza: