Eden Hazard

Archívum
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 8:01

Aprosagok :kalapos:
Azert kezdett anno belejonni, aztan a balfasz a psgben lerugta
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 26., kedd 7:47

hehetheoriginal írta: En csak azt mondom,hogy faszsag eltemetni ket ilye serulesekkel teli szezon elott/kozben/utan.
Ha egészséges tud maradni iden, akkor meglatjuk mire megy, aztan eredmenyt lehet hirdetni, akar mar a vb korul fel ev mulva kb
Három az a két szezon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 7:34

En csak azt mondom,hogy faszsag eltemetni ket ilye serulesekkel teli szezon elott/kozben/utan.
Ha egészséges tud maradni iden, akkor meglatjuk mire megy, aztan eredmenyt lehet hirdetni, akar mar a vb korul fel ev mulva kb
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 26., kedd 6:55

Hazard egyelőre nem több, mint egy Dybala.
Legfelső polcra kevés, alatta egy szinttel elmegy.

Látom magam előtt azt az utat, amit hehe ír, meg szerintem más is, csak jön Mr.Mult és Mr. Realitás és pofanvag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. július 25., hétfő 11:13

szaros hakni meccsből nem indulnék ki, én várok még vele, kell valami tőle ha már itt van, benz lesérül vagy formahanyatlás akkor megszívtuk. úgyis vinibenzrodry/fede lesz a kezdő aztán meglátjuk csereként miket tud hozzáadni a meccsekhez, hátha.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 25., hétfő 9:22

hehetheoriginal írta:
Süti írta: ...Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> ...

Itt vannak a következő hónapok, remélem nem baj, hogy elspoilereztem.
nem.

elvileg a boka rendben van már.
innentol max izomtulterheles lehet az edzesadagok miatt, szepen lassan ha jon vissza, jatszik eloszor cserekent fel orakat, aztan be tud kerulni a kezdobe, akkor jo.
ha ujra es ujra leserul - ami nem az elbaszott es nem szemelyre szabott edzesbol kovetkezik -, akkor kell elengedni, ez a szezon meg az ove nalam, nezzuk, hogy tud-e egeszseges maradni, aztan ha nem megy, akkor valoban kuka.
de ti már 2 éve kitettétek az üres sörösüvegek, meg az elhasznált pocketpussy mellé a sikátorba, aztan kb nem is tehet rola.
De igen is tehet. Egyedül csakis ő tehet róla, senki más. Sérülések benne vannak, de az elhízás, az egész karrieren átnyúló lófasz edzésmunka az ő sara. A 3. x után hiába akár leszállni a magas lóról, itt már nem elég az, hogy majd a tudásából megél, tesz az edzésre. Az eddigi csapataiban elég volt az, hogy kiemelkedő tudása van, az EL-ben ér valamit, de a Real Madridban csak az igazi profik érnek el sikereket (emlékezzünk, hogy Karim is az után lett igazi top, hogy átvette CR mentalitását az edzésben). Hazard NEM profi sportember.15-20 év ellazázása nem hozható be pár hónap alatt.
Szerintem neki vissza kellene lépnie egyet, kettőt. Egy kicsit gyengébb csapatban, klasszikus 10esben tudna még sikereket elérni, de mindig elmondom vele kapcsolatban, hogy azt kívánom, cáfoljon rám!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 9:17

mert kevered hazi helyzetét egy bélával pl. az eredmeny ugyanaz, de teljesen más az oka.
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 25., hétfő 8:55

Ha annyi pénzem lenne, ahányszor bíztál benne, megvettem volna Dembelét a Realba Asensio helyett. :(
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 8:52

Süti írta: ...Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> ...

nem.

elvileg a boka rendben van már.
innentol max izomtulterheles lehet az edzesadagok miatt, szepen lassan ha jon vissza, jatszik eloszor cserekent fel orakat, aztan be tud kerulni a kezdobe, akkor jo.
ha ujra es ujra leserul - ami nem az elbaszott es nem szemelyre szabott edzesbol kovetkezik -, akkor kell elengedni, ez a szezon meg az ove nalam, nezzuk, hogy tud-e egeszseges maradni, aztan ha nem megy, akkor valoban kuka.
de ti már 2 éve kitettétek az üres sörösüvegek, meg az elhasznált pocketpussy mellé a sikátorba, aztan kb nem is tehet rola.
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 25., hétfő 8:43

...Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> ...

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 25., hétfő 8:20

Hmm.. érdekes, én egyáltalán nem a mentális oldaltól tartok. Nálam csak az kérdés, a váz lesz-e még profi focira alkalmas. Nem rúgták-e szét annyira, nem volt-e túl sokáig sérült ahhoz, hogy már 70%-ra se tudja magát visszaküzdeni?! Nálam ez az egyetlen kérdés. (ahogy pl láttuk Marcinál is)

Mentális gát nem hinném, hogy lenne bármi, sebesség/robbanékonyság maradt-e valamennyi?!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. július 24., vasárnap 23:28

Buitre írta:
ziro4vr írta: Álomvilágban él aki szerint még lesz belőle valaki Madridban. Fejben teljesen rotty az emberünk, mégha a testét vissza is hozza Pintus 90% körülre, fejben akkor is discomfort. A többi csak hehe faszsága.
pedig a kettő összefügg. Ha fizikálisan jól vagyok, véghez tudom vinni amit akarok. Onnan meg jön az önbizalom. Hinni én sem nagyon hiszek benne, de bízni azért tudok benne, h hasznunkra lesz az idén
Összefügg, persze ha nem fáj semmi és top akkor onbizalmat kap, de viszont ha félti a lábát nehogy legyen megint vmi akkor már beszélgetésre szorul házon belül. Ha most lerugnak ugrott a vb is....pl.
Viszont ha ez van akkor teljesen talán csak a vb után fog "felszabadulni". Mondjuk az ígérgetésből nem erre következtetnék, hanem hogy ő készen van, próbálkozik...Viszont akkor már nem megy azon a szinten. Ennyi.
(100%osan a vb után leszünk okosabbak sztem.)
Én szurkolok neki mindenesetre.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. július 24., vasárnap 22:33

ziro4vr írta: Álomvilágban él aki szerint még lesz belőle valaki Madridban. Fejben teljesen rotty az emberünk, mégha a testét vissza is hozza Pintus 90% körülre, fejben akkor is discomfort. A többi csak hehe faszsága.
pedig a kettő összefügg. Ha fizikálisan jól vagyok, véghez tudom vinni amit akarok. Onnan meg jön az önbizalom. Hinni én sem nagyon hiszek benne, de bízni azért tudok benne, h hasznunkra lesz az idén

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 24., vasárnap 22:07

Álomvilágban él aki szerint még lesz belőle valaki Madridban. Fejben teljesen rotty az emberünk, mégha a testét vissza is hozza Pintus 90% körülre, fejben akkor is discomfort. A többi csak hehe faszsága.
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 24., vasárnap 20:18

Plane igy az eloszezonban. En meglatom mar gyulik a szamban a nyal, hogy kopjek egy nagyot, de 3 ev ide vagy oda, ilyenkor barmi velemenyt mondani baromsag.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 24., vasárnap 20:11

Persze fiatalabb nem lesz már, de ha lenyom mondjuk 40-50 meccset egy szezonban, nagyobb kihagyások nélkül, akkor mondjuk verdiktet róla.
Addig nem is lesz jobb, az tuti. Ilyen meccshiánnyal, mint amiben az elmúlt 3 évben szenvedett, nehéz jó teljesítményt lehozni.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 24., vasárnap 20:06

Három év alatt konkrétan egy euró hasznot nem csinált. Legalább lett volna egy jó éve, hogy pár hetes mez elmenjen. De fülét-farkát elengedte nyáron, miután a szerződést aláírta. Lett is következménye.

Talán egyszer döntött el meccset egy bajnokin, meg most továbblőtt minket a spanyol kupában, ahol a következő körben hasaltunk a Bilbao ellen. Ennyi fért bele eddig egy majdnem fél stadion áráért. Ez sajnos egy olyan rossz befektetés volt, hogy értelmező szótárakban az ő fényképe lesz a melléklet a címszó alatt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 24., vasárnap 19:59

Torquemada írta: De hosszú lesz még és de sokba fog fájni... Én továbbra sem látom, hogy miként lehetne a csapat hasznára (max. ha mondjuk felmosná az öltözőt). De komolyan. Minden poszton, ahol esetleg el lehet képzelni, van legalább egy sokkal jobb emberünk. A fogadkozásaival meg már tele a padlás.
A franc azt öt éves szerződést. De legalább már Béla és Isco nem égeti a pénzt.
De bale es isco legalabb extrat hoztak a teljes lejtmenet elott. Hazardnak meg nem emlekszem olyan meccsere ahol 90percig jo lett volna. Nem volt ilyen. 3 teljes ev alatt. :lol:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 24., vasárnap 19:49

De hosszú lesz még és de sokba fog fájni... Én továbbra sem látom, hogy miként lehetne a csapat hasznára (max. ha mondjuk felmosná az öltözőt). De komolyan. Minden poszton, ahol esetleg el lehet képzelni, van legalább egy sokkal jobb emberünk. A fogadkozásaival meg már tele a padlás.
A franc azt öt éves szerződést. De legalább már Béla és Isco nem égeti a pénzt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. július 24., vasárnap 19:39

Már csak 2 év... :coffee:

Vissza: