Azert kezdett anno belejonni, aztan a balfasz a psgben lerugta
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 26., kedd 7:47
Három az a két szezon.hehetheoriginal írta: En csak azt mondom,hogy faszsag eltemetni ket ilye serulesekkel teli szezon elott/kozben/utan.
Ha egészséges tud maradni iden, akkor meglatjuk mire megy, aztan eredmenyt lehet hirdetni, akar mar a vb korul fel ev mulva kb
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 26., kedd 6:55
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. július 25., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 25., hétfő 9:22
De igen is tehet. Egyedül csakis ő tehet róla, senki más. Sérülések benne vannak, de az elhízás, az egész karrieren átnyúló lófasz edzésmunka az ő sara. A 3. x után hiába akár leszállni a magas lóról, itt már nem elég az, hogy majd a tudásából megél, tesz az edzésre. Az eddigi csapataiban elég volt az, hogy kiemelkedő tudása van, az EL-ben ér valamit, de a Real Madridban csak az igazi profik érnek el sikereket (emlékezzünk, hogy Karim is az után lett igazi top, hogy átvette CR mentalitását az edzésben). Hazard NEM profi sportember.15-20 év ellazázása nem hozható be pár hónap alatt.hehetheoriginal írta:nem.Süti írta: ...Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> ...
Itt vannak a következő hónapok, remélem nem baj, hogy elspoilereztem.
elvileg a boka rendben van már.
innentol max izomtulterheles lehet az edzesadagok miatt, szepen lassan ha jon vissza, jatszik eloszor cserekent fel orakat, aztan be tud kerulni a kezdobe, akkor jo.
ha ujra es ujra leserul - ami nem az elbaszott es nem szemelyre szabott edzesbol kovetkezik -, akkor kell elengedni, ez a szezon meg az ove nalam, nezzuk, hogy tud-e egeszseges maradni, aztan ha nem megy, akkor valoban kuka.
de ti már 2 éve kitettétek az üres sörösüvegek, meg az elhasznált pocketpussy mellé a sikátorba, aztan kb nem is tehet rola.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 25., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 8:52
nem.Süti írta: ...Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> Lesérül -> Várjuk meg, míg formába lendül -> ...
Itt vannak a következő hónapok, remélem nem baj, hogy elspoilereztem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 25., hétfő 8:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 25., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. július 24., vasárnap 23:28
Összefügg, persze ha nem fáj semmi és top akkor onbizalmat kap, de viszont ha félti a lábát nehogy legyen megint vmi akkor már beszélgetésre szorul házon belül. Ha most lerugnak ugrott a vb is....pl.Buitre írta:pedig a kettő összefügg. Ha fizikálisan jól vagyok, véghez tudom vinni amit akarok. Onnan meg jön az önbizalom. Hinni én sem nagyon hiszek benne, de bízni azért tudok benne, h hasznunkra lesz az idénziro4vr írta: Álomvilágban él aki szerint még lesz belőle valaki Madridban. Fejben teljesen rotty az emberünk, mégha a testét vissza is hozza Pintus 90% körülre, fejben akkor is discomfort. A többi csak hehe faszsága.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. július 24., vasárnap 22:33
pedig a kettő összefügg. Ha fizikálisan jól vagyok, véghez tudom vinni amit akarok. Onnan meg jön az önbizalom. Hinni én sem nagyon hiszek benne, de bízni azért tudok benne, h hasznunkra lesz az idénziro4vr írta: Álomvilágban él aki szerint még lesz belőle valaki Madridban. Fejben teljesen rotty az emberünk, mégha a testét vissza is hozza Pintus 90% körülre, fejben akkor is discomfort. A többi csak hehe faszsága.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 24., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 24., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 24., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 24., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 24., vasárnap 19:59
De bale es isco legalabb extrat hoztak a teljes lejtmenet elott. Hazardnak meg nem emlekszem olyan meccsere ahol 90percig jo lett volna. Nem volt ilyen. 3 teljes ev alatt.Torquemada írta: De hosszú lesz még és de sokba fog fájni... Én továbbra sem látom, hogy miként lehetne a csapat hasznára (max. ha mondjuk felmosná az öltözőt). De komolyan. Minden poszton, ahol esetleg el lehet képzelni, van legalább egy sokkal jobb emberünk. A fogadkozásaival meg már tele a padlás.
A franc azt öt éves szerződést. De legalább már Béla és Isco nem égeti a pénzt.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 24., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. július 24., vasárnap 19:39
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem