Tottinho írta:The King is back.Realista24 írta: Conor meg kihívta, hogy nyomjanak egy meccset Moszkvában.
Borics Ádi is szépen menetel a Bellatorban![]()
Conor volna a King?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2019. szeptember 9., hétfő 21:08
Tottinho írta:The King is back.Realista24 írta: Conor meg kihívta, hogy nyomjanak egy meccset Moszkvában.
Borics Ádi is szépen menetel a Bellatorban![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 9., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. szeptember 9., hétfő 19:33
Nemtudom honnan tájékozódsz, de nézz utána a forrásaidnak, ilyen nem történt. Amit vizsgáltak a kivágás után h a Pecc részéről volt-e tampering, de azt egyelõre kizárták.wZoLee7 írta:a liga már csütörtökön jelezte a raidersnek h teljesen mind1 mit csinálnak a játékosukkal, tőlük is várható eltiltásHalfkey írta:
Ott kevesebb az ütközés meg a kontakt, nflben hülyére veretik magukat. AB meg semmi eltiltást nem fog kapni, a csapat tiltotta volna el nem a liga. Csak azért mert ordibálsz akárkivel Goodell még nem lép közbe![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 9., hétfő 18:20
a liga már csütörtökön jelezte a raidersnek h teljesen mind1 mit csinálnak a játékosukkal, tőlük is várható eltiltásHalfkey írta:Ott kevesebb az ütközés meg a kontakt, nflben hülyére veretik magukat. AB meg semmi eltiltást nem fog kapni, a csapat tiltotta volna el nem a liga. Csak azért mert ordibálsz akárkivel Goodell még nem lép közbewZoLee7 írta: Egyébként valószínű, hogy menni fog pár meccses eltiltás, pusztán a GM megtámadása miatt. Viszont ami hisztit letolt egész nyáron, én nem nyelem be ezt a bipoláris dolgot, egyszerűen olyan csapatnál akart játszani amit ő választ, és nem olyannál ahová küldik. SB esélyes csapatba került, van egy éve, mert aztán megint új csapatot kell találnia ami jóval nehezebb lesz. SZerintem az első 5-6 meccset kiüli, aztán hoz egy csendes jó sorozatot, mert ennek az embernek annyira van baj a fejével mint a legtöbb játékosnak, nyáron meg mehet a cirkusz, mivel elit játékos valaki majd elviszi úgy is.
Egyébként aki figyeli, mert én nem, az nba-ben, az nhl-ben vagy baseballban is ennyire agyalágyultak a játékosok? Nőverés, gyermek bántalmazás, illegális fegyverek, verekedéses balhék, a drogokat meg már kb felesleges említeni, az alap![]()
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. szeptember 9., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. szeptember 9., hétfő 15:59
Ott kevesebb az ütközés meg a kontakt, nflben hülyére veretik magukat. AB meg semmi eltiltást nem fog kapni, a csapat tiltotta volna el nem a liga. Csak azért mert ordibálsz akárkivel Goodell még nem lép közbewZoLee7 írta: Egyébként valószínű, hogy menni fog pár meccses eltiltás, pusztán a GM megtámadása miatt. Viszont ami hisztit letolt egész nyáron, én nem nyelem be ezt a bipoláris dolgot, egyszerűen olyan csapatnál akart játszani amit ő választ, és nem olyannál ahová küldik. SB esélyes csapatba került, van egy éve, mert aztán megint új csapatot kell találnia ami jóval nehezebb lesz. SZerintem az első 5-6 meccset kiüli, aztán hoz egy csendes jó sorozatot, mert ennek az embernek annyira van baj a fejével mint a legtöbb játékosnak, nyáron meg mehet a cirkusz, mivel elit játékos valaki majd elviszi úgy is.
Egyébként aki figyeli, mert én nem, az nba-ben, az nhl-ben vagy baseballban is ennyire agyalágyultak a játékosok? Nőverés, gyermek bántalmazás, illegális fegyverek, verekedéses balhék, a drogokat meg már kb felesleges említeni, az alap
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. szeptember 8., vasárnap 19:37
The King is back.Realista24 írta: Conor meg kihívta, hogy nyomjanak egy meccset Moszkvában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 8., vasárnap 12:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 8., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 8., vasárnap 7:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 8., vasárnap 0:14
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2019. szeptember 8., vasárnap 0:02
Ezzel egyrészt más nem viszi el,ha problémázna BB IRre rakja,vagy valami,másrészt a következő drafton kompenzációs picket kap érte a csapatRemy írta: Brown a Patsben.![]()
![]()
Hát ez egy zseniális sztorinak indul. A lehetőségek lassan határtalanok.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 7., szombat 23:20
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. szeptember 1., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. augusztus 26., hétfő 20:42
Calma. 18 éves. Hamarosan megmilfesedik.Steve írta:
Szívesen meghívom egy lángosra(még sajtos-tejfölösre is, bár az drágább) a Balaton parton, hogy magára szedjen 1-2 kilót.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 26., hétfő 14:05
Azért durva, hogy egy ilyen régi és szép sport odáig fajul, hogy szerencsétlennek már kajára sincs pénze.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. augusztus 26., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:15
Az első félidőt láttam élőben, a maradékot csak összefoglalóban, de hullagyenge meccsnek tűnt az egész. Franks eszméletlen gané QB (Tebow volt az uccsó jó college QB a Gators-nél) az offense-ben nincs elég playmaker, de legalább a defense stabil. Az, hogy Greenard átjött Lousville-ből teljesen elkerült engem, de nagyon örülök neki, Zuniga számomra fura volt, hogy maradt még egy évet, de lehet nyerni fog vele a drafton. Mindketten dominálták a két freshman tackle-t, majd meglátjuk normális prospectek ellen mit tudnak.Az NCAA nyitómeccs elég izgalmasra sikeredett. Utolsó negyed kabaréba illő volt a sok fumble illetve a Gators PI-k miatt. Nem sokon múlt, hogy 3x is nyert helyzetből szúrják el a meccset.
HozzászólásSzerző: Drake » 2019. augusztus 25., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. augusztus 25., vasárnap 4:55
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem