Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 30., szombat 0:01

pheco írta:The Ranch-et nezi/nezte valaki? Most kezdtem masodik evadot, jo kis hangulatos sorozat. Aki nezte es szerette az Azok a 70-es evek showt, annak ajanlom, mert tobb szinesz is feltunik belole, tobbek kozott ket foszereplo Ashton Kutcher es a Hyde-ot jatszo szinesz.
Az uj reszeket meg nem lattam, de a masodik evad elso feleben rendesen eldurvultak. Amikor mar azt hiszed minden megoldodott, azonnal kapsz egy gyomrost. De kozben meg orom nezni, ahogy Colt es Rooster egymas veret szivjak.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 29., péntek 23:49

The Ranch-et nezi/nezte valaki? Most kezdtem masodik evadot, jo kis hangulatos sorozat. Aki nezte es szerette az Azok a 70-es evek showt, annak ajanlom, mert tobb szinesz is feltunik belole, tobbek kozott ket foszereplo Ashton Kutcher es a Hyde-ot jatszo szinesz.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. december 29., péntek 23:34

Tádám írta:Mire jók az ünnepek...

Better call Saul

Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.
Azzal egyelőre kivárnék, hogy jobb-e, mint az elődje, mindenesetre tartja a színvonalat :)

A The Crown-t pedig meleg szívvel ajánlom, hozzám hasonló brit akcentus és anglicizmus b.ziknak különösen. :mrgreen: A fényképezés és a zene is ütős, minőségi darab. Ma kezdtem bele a második évadba, az ünnepek alatt végre van időm darálni nekem is :)

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 29., péntek 23:20

Mire jók az ünnepek...

Better call Saul

Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül Chuck szála nem tetszett annyira, de örülök neki, hogy a 3. évad végére elvarrták. Iszonyatosan várom a folytatást.

Mindhunter

Elég brutál téma, de nagyon jól van tálalva, és remekül van felépítve. A hangulatát is nagyon megfogták, engem elkapott. Az utolsó rész is remek volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tetszett a végén ez a karrier, kapcsolat, élet, egészség összeomlás, már ráfért. :mrgreen:

Narcos

Korábban már írtam, hogy érdekes módon a 3. évad is hozza a szintet, ezt a végéig megtartotta, ami nagyon nagy szó. AZért jutott eszembe, mert most olvastam a 4. évadról, hogy ugye Mexikó lesz a fő téma, ahol megölték az egyik stábtagot is. Vannak nagyon jó nevek a 4. évaddal kapcsolatban, de fura, hogy Pedro Pascal nem lesz igazán főszereplő, már az előzetes hírek szerint. Remélem tudja tartani a szintet majd, és a hangulatot.

Most a Terápián gondolkozom, Puniser, Black Mirror, American Gods, Dark, Twin Peaks, Deuce, The Crown... túl nagy a választék. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2017. december 29., péntek 20:03

Last Resort - A belső ellenség,látta valaki? Merem ajánlani akit érdekel...

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2017. december 29., péntek 17:50

Vikingeket senki sem néz? Már az évad felén túl van, de nem igazán látom itt pörögni a topikban.
Hátha valaki olvassa, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lagertha kezd nekem unalmas lenni, ahogy az is, hogy Björn mindig pont akkor bukkan fel, amikor ő bajban van. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Halfdan kinek az oldalán fog harcolni.
Btw ez a mediterrános akció megint nem volt valami nagy durranás... Ivar meg a Bishop viszont nagyon feldobják a showt. Rollonak a sztoriját meg eléggé elvágták az előző évadban, azóta se láttunk belőle semmit.
Kissé hiányolom. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a nagy ütközetben kik esnek áldozatul, ki mernek e írni főbb szereplőket(én Haraldra és/vagy Halfdanra gondolok).

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 29., péntek 14:44

soadroli írta:ezt csúnyán benéztem, pedig megörültem hogy ez az új évad :D
Ha mar december elejen ennyire vartad, gondoltam szolok, felkerult netre az uj Black Mirror evad :smile:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 29., péntek 0:05

Knightfall
Ugy nez ki ebbol nem lesz Vikings utod. A negyedik reszbe belekezdtem, de 10-15 perc utan mar semmi kedvem nem volt folytatni. Lehetett volna egy jo kis tortenelmi sorozat, de a szent gralos temakor foleg ebben a formaban egyaltalan nem erdekel. A politikai cselszoveseket inkabb hagyjuk is, szulejman szint.

Runaways
Ugyan nem irtam rola, gondoltam hatha valaki felhozza a temat, de az utobbi hetekben meglestem a Hulu uj Marveles sorozatat. A pilot nekem eleg is volt belole: klises karakterek, steril kornyezet, egyszeruen gagyi az egesz.

Happy!
Ez viszont nagyon betalalt nalam. Nem is tudom mihez hasonlitani, talan egy Sin City - Banshee keverek, de valami hihetetlenul beteg formaban. Egyik pillanatban megy a zuzas :rock: , a kovetkezoben meg ott van az a kis cuki allatka. :lol: Csak 8 reszes lesz az evad, most tartunk a felenel, akinek van egy kis ideje tenyleg probalja be, mert nagyon jo. :salute:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 27., szerda 23:19

Stranger Things 2 for $20. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. december 27., szerda 16:49

P. Krisz írta: Az is meglepett még, hogy egy ilyen komoly, sötét hangulatú sorozatba is sikerült becsempészni egy-két poént, ami nem is lógott is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frank és a szendvics. :lol:
Jaja :lol:
Tokeletesen osszejott minden erre az evadra, remelem tudjak tartani a szinvonalat varom nagyon a masodik evadot.
Realistanak is kedvence lesz csak meg nem tudja.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. december 27., szerda 15:09

h3x0r írta:
primrose írta:Az American Gods-ot nézi valaki?
Erdekes a sorozat, mert zeneket, hangulatot meg kepi vilagot tekintve mar a pilottol kezdve zsenialis, ugyanakkor megertem, ha valaki az elso par lassabb, kicsit vontatottabb, jo parszor elvont (annyira azert nem, mint a Legion) resz miatt kaszalta. A tortenet is csak valahol a 4. resztol kezd el osszeallni, foleg annak, aki nem olvasta a konyvet. A sztori az sokszor csak masodlagos, sokkal erdekesebb 1-1 karakter vagy helyszin bemutatasa. Azt viszont nagyon sajnalom, hogy mire mar igazan beindult a sorozat, vege is lett az evadnak. Ez a 8 resz nagyon keves, egy minimum 10 reszes evad jobb lett volna.

Tegnap megnéztem az első részt... és hát iszonyatosan creepy és nyomasztó a sorozat. Folytatom, de nem hiszem h dara lesz, ahhoz túl "sötét" nekem.
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 27., szerda 13:36

P. Krisz írta:
Realista24 írta: Na, csak elkezdtem, hogy ne érzed magad egyedül. Három rész után nem tudom, hogy hova tegyem.
Jó lesz az , ne hagyd abba. :shifty:
A Daredevilben látott Punisher alapján teljesen más stílusú sorozatra számítottam, ezért engem is meglepett, hogy sokkall lassabb a tempója, de a karakterek elviszik a hátukon.
Nem akarom abbahagyni, mert alapból tetszik, csak nem tudom, hogy mennyire :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 27., szerda 12:24

Demes írta:Nemrég befejeztem Punishert, nálam ott van a top kategoriaban, nagyon bejött.
Csak attol tartok hogy masodik evadra nem fogja tartani a szintet, de meglatjuk.
Az is meglepett még, hogy egy ilyen komoly, sötét hangulatú sorozatba is sikerült becsempészni egy-két poént, ami nem is lógott is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frank és a szendvics. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. december 27., szerda 12:17

The shield befejezve

nem mondom ez férfi munka volt, a készítők az írók odatették nagyon. top 5 lett nálam ez a sorozat.
Ami érdekel, más hogy látott pár dolgot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor kezdett beütni a szar nekem lem és gardocki lett a favoritom, dutch mellett. Amíg lehetett szurkoltam nekik, de azért sejteni lehetett, hogy nem lesz úgysem jó vége. shane mikor kinyírta lemet nekem az volt a csúcspont az egész sorozatban, inkább mint a vége. kicsit reménykedtem, hogy gardocki valahogy elszökik mexicoba vagy valami, nyilván fikció az egész, de hat az emberre ez a sorozat és nagyon sajnáltam ő volt talán a legemberibb közölük, ezért is baxott jó a széria
utolsó részeket muszáj voltam ledarálni pont jól jött a szünet. most jöhet az ozark, supernatural folytatása mindhuntert meg elkezdem.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 27., szerda 12:15

sebydani írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2017/12/07/pilot-happy/
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be :shifty:
Most akartam beírni, hogy aki éppen sorozatot keres, fusson neki, de látom már bedobtad. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. december 27., szerda 12:09

Nemrég befejeztem Punishert, nálam ott van a top kategoriaban, nagyon bejött.
Csak attol tartok hogy masodik evadra nem fogja tartani a szintet, de meglatjuk.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 27., szerda 12:07

Realista24 írta: Na, csak elkezdtem, hogy ne érzed magad egyedül. Három rész után nem tudom, hogy hova tegyem.
Jó lesz az , ne hagyd abba. :shifty:
A Daredevilben látott Punisher alapján teljesen más stílusú sorozatra számítottam, ezért engem is meglepett, hogy sokkall lassabb a tempója, de a karakterek elviszik a hátukon.
Hogy híjják?
Bill.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 27., szerda 11:50

P. Krisz írta:
Realista24 írta:Gyerekek, senki nem nézi?
Akkora 10/10, mint a ház.
Egyedül vagy mint én a Punisherrel. :lol:
Na, csak elkezdtem, hogy ne érzed magad egyedül. Három rész után nem tudom, hogy hova tegyem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 27., szerda 0:36

primrose írta:Az American Gods-ot nézi valaki?
Erdekes a sorozat, mert zeneket, hangulatot meg kepi vilagot tekintve mar a pilottol kezdve zsenialis, ugyanakkor megertem, ha valaki az elso par lassabb, kicsit vontatottabb, jo parszor elvont (annyira azert nem, mint a Legion) resz miatt kaszalta. A tortenet is csak valahol a 4. resztol kezd el osszeallni, foleg annak, aki nem olvasta a konyvet. A sztori az sokszor csak masodlagos, sokkal erdekesebb 1-1 karakter vagy helyszin bemutatasa. Azt viszont nagyon sajnalom, hogy mire mar igazan beindult a sorozat, vege is lett az evadnak. Ez a 8 resz nagyon keves, egy minimum 10 reszes evad jobb lett volna.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. december 26., kedd 21:54

Az American Gods-ot nézi valaki?
But he is a good boy...

Vissza: