Megértem miért. De én sem írok többetEddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogomde a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak
![]()

Amúgy Messi kőkeresztény, ahogy az Argentinok 99,99%-a

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. augusztus 13., kedd 15:02
Megértem miért. De én sem írok többetEddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogomde a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak
![]()
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 13., kedd 14:45
sander írta:Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogomde a véleményem inkább megtartom magamnak mert még a végén bannolni fognak
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 13., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 13., kedd 11:21
Ezt a képet én is láttam. Annyit még hozzá lehet tenni hogy az egész Barcelona ott volt. Eddig is utáltam a srácot (szerintem nagyon sunyi) ezután meg még jobban fogom
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 13., kedd 11:14
Na ettől a képtől sem fogom jobban megkedvelni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 9:26
Szinoníma... Vagy csak falun slengGabo írta:besértődtek nem?Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar...![]()
besérültek, ilyen kifejezést sem halottam még.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. augusztus 13., kedd 9:13
besértődtek nem?Géci írta:A Punto Pelota szerint Messi és Iniesta besérültek, tudván, hogy már többet keres tőlük Neymar...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 12., hétfő 21:38
Hatalmas!!!Hawer írta:Link a gyerekrolh3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 12., hétfő 20:28
Link a gyerekrolh3x0r írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 20:07
Link a gyerekrolmorientes írta:Off:a legnagyobb az volt ebben a túráznak a csapatok történetben,mikor a gyerek kilométereket szaladt az Arsenal busza után...Na EZ az igazi szurkoló...
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 12., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 19:50
Igazából nem nagyon vagyok tisztában a ti előszezonotokkal csak más oldalakon szoktam látni az eredményeiteket.'shutterisland írta:azért ebből az 5 pontból (amivel egyet is értek veled) szerintem 3 teljes egészében, egy pedig részben azért ettől függetlenül a barcánál is rendben volt.
egyedül a 4-es pont az, amely igazán hiányzik.
mindegy, muszáj volt körbe mutogatni neymart.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 12., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 12., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 12., hétfő 16:15
Hát, ha biztos nem is vagyok benne, de nagyon remélemMr. Bidé írta:A te véleményed alapján ezek szerint ebben a szezonban a Madrid minden szinten eredményesebb lesz mint a Barca!?
Igen ebbe is van valami, de lehet, hogy sokan úgy vannak vele, hogy lélektanilag azt akarják, hogy a csapat pozitívan kezdje a szezont. Most ezt arra értem, hogy lehet mi se vigyorognánk, ha elkent volna a Chelsea vagy a PSG, és a csapat kicsit megtörve megy ki a pályára szezonkezdetnél mert kikaptak stb...de, ha ilyen gála csapatok ellen játszol megnő az önbizalma a játékosoknak. Csak ezzel az a baj, hogy onnan nagyobbat lehet koppanni... bár tény, hogy jól is elsülhet, de ahhoz 1 jó rajt kell. Remélem nem lesz olyan a szezon kezdet mint tavaly, mert annak az első 5 meccsnek köszönhető, hogy így eltosztuk a Ligát...Mr. Bidé írta:Ha ilyen egyszerű lenne a tökéletes recept ( minél erősebb csapatokkal játssz felkészülési meccset) gondolom minden csapat ezt csinálná
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 12., hétfő 15:45
Tartok tőle hogy ez nem ilyen könnyen megválaszolható.Géci írta:[
Miért lehet ugyan úgy!? Baromira nem mind1, hogy most játszol 1 Chelsea ellen vagy megye hármas Nádudvar ellen...Most csak mondtam 1 példát
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem