De ahhoz még egy nádi poszáta IQ-ja is elég, hogy tudják, ha ezt tovább erőltetik, akkor nem 2-3 hétig, hanem inkább 2-3 hónapig kell majd nélkülözniük a Bolhát, ha nem még tovább. Ez a sérüléshullám már tavaly elkezdődött, úgyhogy itt már mindenről lehet beszélni, csak apró sérülésről nem.Toti írta:teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Re: Real Madrid vs. Barcelona
teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni, vagy úgy vannak vele, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, ha meg "kifingik" (nem szó szerint értem), akkor meg már úgyis itt van Neymar? Godin valóban paraszt volt a kupameccsen, de azért én eléggé valószínűnek tartom, hogy még bőven futkosnak hasonló emberek a ligában, akik pontosan erre fognak játszani innentől kezdve, most hogy találtak rajta úgymond egy gyenge pontot. Oké, hogy legfontosabb játékos, meg eléggé függ is tőle a csapat, de szerintem ha ezt így folytatják tovább, akkor ennek nem lesz jó vége hosszútávon. Én egyáltalán nem kedvelem különösebben a srácot, de azért sajnálnám, ha idő előtt vissza kellene vonulnia, mert odaát olyan hülyék dolgoznak, akik hagyják, hogy tönkretegye saját magát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Barcelona ellen két kapust, egy buszt és a spanyol gyorsvasutat (AVE) is a kezdőbe raknám” – mondta a COPE El Partido de las 12 című műsorában Schuster.
Biztos győzni mennek ki a pályára
Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
Biztos győzni mennek ki a pályára

Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na ezen majdnem becsináltam a nevetéstőlMezner2 írta: két nacho között

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha már tavaly nem sikerült...Mezner2 írta:fog ő még eldönteni clássicot![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha szerinted totál normális dolog az, amilyen bokasérülésből (ha jól emlékszem) felépült viszonylag rövid idő alatt, úgy, hogy voltak akik azt mondták, hogy szögre is akaszthatod barátom a cipőt mert itt vége. És az, hogy azóta szinte sérült sem volt. Persze, ha meg volt rá 1 hétre mindig felépült... de a bayern ellen pont nem, meg amikor már a liga is be volt húzva... Nézd! Nem állt szándékomba annyira okoskodni, mert nem vagyok orvos, de láttam már elég sok mindent...meg nem élek rózsaszin felhőben... Én speciel be lennék parázva, ha nálunk CR-el hasonló lenne vagy akármelyik másik játékossal, de, ha te úgy látod, hogy ez totál normális dolog akkor oké... Engem kicsit sem zavar hidd el...

- Mezner2
- Kedvenc játékosaid: Sergio Busquets, Lionel Messi,Andrés Iniesta, Böde Dani,Lipcsei Peti
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, FTC
Olyan aranyos amikor ennyire belelovaljátok magatokat
Egy húzódásra, és az elmúlt 10 évben két hányásra alapozva elmondjátok, hogy örüljön annak ha a negyvenet megéli, mindezt úgy, hogy fogalmatok sincs a kezelésről amit kapott, de ti mégis szentírásként esküsztök rá, hogy ennek mennyire durva mellékhatásai vannak, mindezt otthonról a süppedős fotelból két nacho között bökitek ki, nyilván az ilyen dolgok azoknak az orvos zseniknek a fejében, akik ellenőrizték a kezelést, sőt még a mai napig figyelemmel kísérik a táplálkozását, életmódját, stb meg sem fordul, csakúgy találomra belenyomtak valamit, oszt majd jó lesz, ez így működik
A hányással kapcsolatban meg lehet sokakat elkeserítek, bár aki valaha versenyszerűen sportolt az ennek tudatában lehet, hogy sokkal gyakoribb mint gondoljátok, én is edzés közben nem egyszer voltam kénytelen lenyelni azt ami jött volna föl ha épp akkora megterhelést kaptunk (mondjuk egy alapozás alatt) Messi mikor is hányt ? La Pazban 3500m magasan, és nem csak ő a csapatból, ill. a szezon elején egy olyan meccsen ahol annyit robotolt ami az elmúlt 3-4 évben egy fél szezon alatt adódott össze neki, úgyhogy annyira azért nem kell félteni sztem az egészségét
fog ő még eldönteni clássicot
Egyébként a legszebb dolog, hogy ha nem sérült, akkor azért van megtalálva, hogy doppingos kis gnóm ( nyilván az élsportban csak ő, CR a Manchesterben 3 év alatt a spenóttól szedett fel 20kg színtiszta izmot
), ha lesérült, akkor is az, mert csak az húzódik meg akit előtte hormonnal kezeltek kiskorában, vagy egyszerűen kamuzik, mert X-re áll a csapat, óriási,ahogy Knézy mondta anno Mousambi úszásánál: "Ez óriási, ezt tegyétek be egy humorosba"
azért most a lentebbi párbeszédeteket megnézné egy semleges szurkoló nem kicsit derülne...

Egyébként a legszebb dolog, hogy ha nem sérült, akkor azért van megtalálva, hogy doppingos kis gnóm ( nyilván az élsportban csak ő, CR a Manchesterben 3 év alatt a spenóttól szedett fel 20kg színtiszta izmot

Jupp Heynckes :
"Amit Messi elért, a négy Aranylabda és 50 szerzett gól, az valami földönkívüli teljesítmény. Van rá egy szó, amivel jellemezni lehet:egy fenomén. A fiatal kora ellenére már Zidane, Pelé, Maradona vagy éppen Cruyff szintjén van."
"Amit Messi elért, a négy Aranylabda és 50 szerzett gól, az valami földönkívüli teljesítmény. Van rá egy szó, amivel jellemezni lehet:egy fenomén. A fiatal kora ellenére már Zidane, Pelé, Maradona vagy éppen Cruyff szintjén van."
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek. Előbb utóbb a szervezete nem fogja elbírni azt a rengetek kezelést amit anno kapott. Még talán annyival kiegészíteném ezt a 3 évet amit te jósolsz neki hogy egy kis doppinggal ki lehet tolni 5 évre.Géci írta:Komolyan nem tudom, hogy mit vártatok... A csávó szerintem a 40-et nem éli meg... Tizen x éves kora óta tömik gyógyszerrel, és az a sérülés amiből visszahozták azért a korral kiùjul... Sokadik alkalom, hogy hányik és ez kùrvára nem normális, és nem attól van, hogy fáj a combja... Adok neki 1-2 max 3 évet és többet lesz sérült mint amennyit játszani fog...dzsihad91 írta:Egyébként Messi feltűnően sokat sérült mostanában(mégha nem is komoly sérülések)...a pep korszakban lese lehetett lőni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Komolyan nem tudom, hogy mit vártatok... A csávó szerintem a 40-et nem éli meg... Tizen x éves kora óta tömik gyógyszerrel, és az a sérülés amiből visszahozták azért a korral kiùjul... Sokadik alkalom, hogy hányik és ez kùrvára nem normális, és nem attól van, hogy fáj a combja... Adok neki 1-2 max 3 évet és többet lesz sérült mint amennyit játszani fog...dzsihad91 írta:Egyébként Messi feltűnően sokat sérült mostanában(mégha nem is komoly sérülések)...a pep korszakban lese lehetett lőni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha egyenlőre még nem is, de 30-on túl nagyon meglehet majd rajta látni azt hogy miképp élt. Oké, hogy egészséges étrend meg minden, de őt nem az ilyen terhelésre teremtették. Kiskorába olyan tuningot kaphatott aminek azért nyoma biztos lesz, rá egy ilyen karrier minden terhelése...hisz Rooney a könyvében azt írta, hogy ő már nehezen bírja elviselni ezt az életet, hogy a pályán nála kétszer akkora védők szó szerint aprítsák...akkor mit mondjon Messi?h3x0r írta:Kerlon írta:Szerintem Bale árából inkább meg kellene venni a katalán orvosi stábot.
eleg lenne par liter gumibogyo szorp
Nem lehet valami koze ahhoz, hogy kiskoraba novekedesi hormonokat kapott? Mert azert ez eleg komoly kezelesnek hangzik. Foleg ha hozzavesszuk azt a szintu fizikai terhelest aminek hosszu evek ota ki van teve..dzsihad91 írta:Egyébként Messi feltűnően sokat sérült mostanában(mégha nem is komoly sérülések)...a pep korszakban lese lehetett lőni.

Azt nem tudhatjuk, milyen volt pontosan a kezelés, a szervezete mennyire van meg a szerek nélkül...mondjuk gondja nincs mert jó teljesítményre képes, csak nehogy egyszer baj legyen belőle.
Nem! Ezért fog meghalni majd 50-60 évesen, de ne legyen igazam.h3x0r írta: Nem lehet valami koze ahhoz, hogy kiskoraba novekedesi hormonokat kapott? Mert azert ez eleg komoly kezelesnek hangzik. Foleg ha hozzavesszuk azt a szintu fizikai terhelest aminek hosszu evek ota ki van teve..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Kerlon írta:Szerintem Bale árából inkább meg kellene venni a katalán orvosi stábot.
eleg lenne par liter gumibogyo szorp

Nem lehet valami koze ahhoz, hogy kiskoraba novekedesi hormonokat kapott? Mert azert ez eleg komoly kezelesnek hangzik. Foleg ha hozzavesszuk azt a szintu fizikai terhelest aminek hosszu evek ota ki van teve..dzsihad91 írta:Egyébként Messi feltűnően sokat sérült mostanában(mégha nem is komoly sérülések)...a pep korszakban lese lehetett lőni.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként Messi feltűnően sokat sérült mostanában(mégha nem is komoly sérülések)...a pep korszakban lese lehetett lőni.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Gondolod, hogy 100-110 millióból meg tudnátok venni az egész stábot? Esélytelen.Kerlon írta:Szerintem Bale árából inkább meg kellene venni a katalán orvosi stábot.

870 millió euró a kivásárlási ára az orvosi tímnek.

És akkor a gumibogyószörp titkos receptjéről még nem is beszéltem.

Szerintem Bale árából inkább meg kellene venni a katalán orvosi stábot.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meglepő, de Messi akár már a hétvégén is pályára léphet.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Bocsáss meg, hogy meg mertem fogalmazni egy véleményt arról a témáról, amiről jelenleg minden madridista is beszél. De ha szerinted ez nem ide való és ez támadás felétek -ahogy a cinikus reagálásodból tűnik–, akkor elnézést kérek minden itteni fórumozótól, főleg Tőled.eReMA írta:"Én nem igazán attól tartanék, hogy megfér-e két dudás egy csárdában, inkább attól, hogy itt nem az lesz mint a Tottenham-ben. Ott rá épült az egész csapat, ahogy AVB is lenyilatkozta, rá játszottak, hatalmas szabadságot kapott, amekkorát itt nem fog megkapni. Persze lehet mondani, hogy a Spursben ezt csinálta meg azt, ilyen jó volt, meg olyan jó volt, de hiába játszott a jobb oldalon is nem a leg ideálisabb hely számára. Persze ez csak elmélet és előleges okoskodás, az idő majd eldönti, viszont itt egyből alakítania kell, a legtöbben nem fognak tavaszig időt adni neki. Ha nem robbant az elején, ki fogják kezdeni, jönni fognak a kritikák.Egyszóval neki se lesz könnyű dolga."
Ilyen és ehhez hasonló Barcás (!) véleményeket és filozofálásokat mostanában többször és egyre gyakrabban hallok/olvasok. Igazából nekem személy szerint jól esik, hogy ennyire aggódtok a srácért, gondolom drukkoltok is neki nagyon. Igazából csak bíztatásképp jelezném, hogy a fenti idézet szóról szóra ül a brazil sztárigazolására a katalán többmintegyklubnak. Viszont annyi különbséget azért észreveszek, hogy Neymar igazolása előtt az ilyen és hasonló feltételezésekre az ellenoldalról gyakran pillanatok alatt jött a kontra, ellenérv, magyarázat hogy mekkora "fajjin" lesz a srác. Akkor most bízhatunk akár együtt is ebben a ZS Ligás hosszantolomfutokutána srácban is... ;-)
Ja, hogy drága is... Mégegyéb?

Ha jól tudom, mikor a Neymar-ügy volt terítéken, akkor itt sem egyetlen hsz szólt róla. Viszont jelenleg nem a " ZS Ligás hosszantolomfutokutána srácról" van szó.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hegyi a legalja. Mielőtt bemegy a stúdióba úgy képzelem beáll otthon a tükör elé, előrefésüli azt a 7 szál haját és előveszi az öt éves írásait a két csapatról, bemagolja és előadja ugyanazt a humbukot.Fenomen írta: Ez a műsor is csak arra jó, hogy nevessen Hegyin az ember.
Nem illik.
dzsihad91: az nem Barca, hanem Bárszá
Ez a műsor is csak arra jó, hogy nevessen Hegyin az ember.

Ez a műsor is csak arra jó, hogy nevessen Hegyin az ember.