Értem, ahhoz képest, amit a média elvár tőle, valóban nem nagy durranás eddig, de hát mindannyian tudjuk, hogy a médiával többnyire nem érdemes foglalkozni.realbeckham írta:GT,
A Neymaros részhez. Ahhoz képest, ahová a média rakta a gyereket. A dobogó 3. fokára, a világszenzáció, a legfényesebben ragyogó csillag, ahhoz képest nem lehet hasra esni tőle. Sztem ezért a türelmetlenség. Sokan várták 12.12.21.-én az apokalipszist is...
4gólpassz? Valóban szép, de valljuk be, a Barca játékképében, labdajáratásában, ötösig kigurigázott rendszerében "könnyebb" gólt, gólokat, gólpasszokat rugni, adni, mint bármely más gárdában. Főleg a bajnokságban. Majd meglátjuk, én ellene nen vagyok...sőt!!! Ideje van bőven, tehetsége is...a többi Messin múlik.
Ez így azért eléggé le van egyszerűsítve szerintem, most nem is mennék bele a dologba részletesebben, mondjuk abból a szempontból igazad van, hogy könnyű dolga van, mert ha a tizenhatoson belül oda tudja passzolni Messinek, akkor az az argentin befejezőképességét tekintve elég nagy százalékban gólpassz.
De én nem is elsősorban a gólpasszai miatt gondolom azt, hogy jól kezdett, hanem amiatt, hogy tényleg hihetetlen módon benne van a veszély szinte minden egyes megindulásában, cselében, lövésében, valóságos felüdülés nézni a játékát a tavalyi Pedro-Alexis páros után. Új életre kelt a bal oldalunk. Ráadásul több embert is tud lekötni, mint a többi szélsőnk, így kevesebb játékos jut Messire.
Na mindegy, befejeztem a témát, én így látom a dolgokat, lehet velem vitatkozni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő.