El Maestro írta:
Jövőre én már 10 éve a legnagyobb Monaco ultra vagyok.
Mint 50cent?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 25., csütörtök 10:04
El Maestro írta:
Jövőre én már 10 éve a legnagyobb Monaco ultra vagyok.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. május 25., csütörtök 9:52
ziro4vr írta:Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.![]()
Mondjuk nekem nem a nyilatkozatával van bajom, hanem hogy szerintem inkább 26 éves mint 16. Persze hogy Neymart mondja, kortársak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 25., csütörtök 9:19
Amúgy durva nem, hogy van köztük 8-9 év.ziro4vr írta:Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.![]()
Mondjuk nekem nem a nyilatkozatával van bajom, hanem hogy szerintem inkább 26 éves mint 16. Persze hogy Neymart mondja, kortársak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 25., csütörtök 9:18
Tielemans elment a Monacoba. Kiestél, távozz.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 25., csütörtök 9:10
Nem lehet, hanem biztos.A lényeg, hogy tényleg még lehet, hogy az átigazolás előtt nyilatkozott.
Mi a gond az árával?Csak az árával.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 25., csütörtök 9:07
A lényeg, hogy tényleg még lehet, hogy az átigazolás előtt nyilatkozott. Bízom benne, mert bár nincs azzal semmi baj, ha tényleg Messi és Neymar a mindene, de 16 év ide vagy oda, közvetlenül a Realba való igazolás után szerintem buta dolog lenne ezt világgá kürtölni.El Maestro írta:Miért ne lehetne egy brazil kölyöknek Neymar és Robinho a példaképe? Es miért ne tetszhetne neki jobban Messi játékstílusa, mint CRé? Még nem is volt talán a játékosunk amikor ezeket elmondta.
Egyébként meg szerintem Cének is kikellene tagadnia a gyerekét amiért szereti Messit.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. május 25., csütörtök 8:59
egyrészt hogy vége legyen az idénynek.wZoLee7 írta:Mi akarjuk. Ő a Realt akarja. Amonaco nem fog baszakodni. Zidane, CR. Mi kell meg?volt írta:Egyre jobban azt érzem, hogy nem fog jönni mbappe. Remélem nem lesz igazam.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. május 25., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 25., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 25., csütörtök 8:05
Ezek szerint még buta is. Naccerű.BBeno írta:így kell bejátszani magad a szurkolók szívébe. így tovább.Real Madrid's new signing, Vinícius:
Who's your idol? "Neymar."
Messi or Cristiano Ronaldo? "Messi, Messi"
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 24., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 24., szerda 23:24
ezért jöjjenek a spanyol fiatalokBBeno írta:így kell bejátszani magad a szurkolók szívébe. így tovább."Messi, Messi"
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. május 24., szerda 23:18
Szeritnem ez nem,csak ego kérdése. Miért akkora baj az,hogy ő játszani szeretne,mert úgy érzi,hogy akkor jobban fejlődhet. Monacoban is tud még fejlődni,és jövőre akár már stabilabb játékosként érehet. Ha meg a Realban akar játszani,akkor csak ki fog kötni itt.kelemen.istvan írta: Biztosított játékperc. Remélem az egojába belefér, hogy nem biztos, hogy stabil kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. május 24., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 24., szerda 22:34
ezt tudom elképzelni nálaRemy írta:Azért egy nyilatkozatot csak meghallgatnék tőle, hogy mégis mi jár most a fejében, hogy a Real megvette. Vagy Ő egyáltalán tud róla?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 24., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 24., szerda 22:25
Látszik is rajta, ugyanolyan pávagyerek.Who's your idol? "Neymar."
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 24., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 24., szerda 21:47
így kell bejátszani magad a szurkolók szívébe. így tovább.Real Madrid's new signing, Vinícius:
Who's your idol? "Neymar."
Messi or Cristiano Ronaldo? "Messi, Messi"
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 24., szerda 20:30
Biztosított játékperc. Remélem az egojába belefér, hogy nem biztos, hogy stabil kezdő lesz.wZoLee7 írta:Mi akarjuk. Ő a Realt akarja. Amonaco nem fog baszakodni. Zidane, CR. Mi kell meg?volt írta:Egyre jobban azt érzem, hogy nem fog jönni mbappe. Remélem nem lesz igazam.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem