Bernal viszont tartalmas reggelit kapott.

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 26., péntek 16:49
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 26., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 25., csütörtök 10:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 25., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 22., hétfő 15:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 22., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 22., hétfő 12:20
A dopping mit befolyásol ilyen szempontból? Giron, Vueltán így is támadnak. Nézd meg Froomeot tavaly a Finestrén. Lassabb tempóból is van akinek jobban fáj. Kruijswijk az Alp d'Huezen szintén.Anthony írta:
Azért nem támadnak, mert TALÁN mostanában nincsenek szarrá doppingolva. Armstrong felállt a hegyen, és szarrá tekert mindenkit, gondolom a csávónak 0 fájdalomérzete volt.
Froome is elég durván oktatott mindenkit, amikor toppon volt.
Most nincs itt a 3 legnagyobb esélyes, Thomas tavaly megnyerte, de ő sem tudja hogyan (kis túlzással).
Általában mindenki a biztonságra megy, mert nincs meg az a plusz erő, hogy mindenkit leszakítson valaki, és még másnap, harmadnap is tudja tartani azt a formát.
Most valóban, végre Pinot mutatott valamit, kérdés mire lesz elég.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 22., hétfő 12:07
Azért nem támadnak, mert TALÁN mostanában nincsenek szarrá doppingolva. Armstrong felállt a hegyen, és szarrá tekert mindenkit, gondolom a csávónak 0 fájdalomérzete volt.Süti írta: Igen, azért is írtam, hogy valószínűtlen, de HA...
Pinot ráadásul szimpatikusan is versenyez, támad folyton. Jó végre látni, hogy nem az van, hogy Froome, vagy a kerekén végigutazó Nairo, aki a világ összes pénzéért se támadna.
Valverde is parádé egyébként így 100 évesen.Ha a Movistar ráteszi az elején a zizit, lehet dobogóra is odaért volna.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 22., hétfő 11:58
szó se róla, külsőre simán lehetségesziro4vr írta:Nem lennék meglepve ha Quintana több lenne mint Valverde.wZoLee7 írta: Quintanat látva ahogy még a 40-es Valverde is eltekert mellette, hát nem tudom miért jó az arceanak őt leigazolni.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 22., hétfő 11:54
Nem lennék meglepve ha Quintana több lenne mint Valverde.wZoLee7 írta: Quintanat látva ahogy még a 40-es Valverde is eltekert mellette, hát nem tudom miért jó az arceanak őt leigazolni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 22., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 22., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 22., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 22., hétfő 10:19
Tottinho írta:
Tartom, meglepetés lesz. Alaphilippe Párizsban sárga![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 21., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 21., vasárnap 13:33
Tartom, meglepetés lesz. Alaphilippe Párizsban sárgawZoLee7 írta:szakasz előtt én is azt mondtam ez a francia sárga eddig tartott, aztán tessék, növelte az előnyétSüti írta: Az is sokat számít, hogy a többi vonat is sokat fejlődött. Teunissen Dylan előtt például szintén szintet lépett. Sagannak sose kellett sor, Caleb is egész jól teszi a kereket, a Visma - QS páros meg így bőven elég. Megtippelni se lehet, hogy ki nyeri a sprintet, és ez így nagyon jó.![]()
Én lennék a legboldogabb Zsüli sárgájával, de szerintem neki már a mai is túl hosszú lesz. Ha nem ő, akkor meg vigye el Kruijswijk, neki még úgyis jön az élet egy GT-vel.![]()
Pinot szerintem erősebb, a legerősebb francia, peches oldalszeles szakasz, valamit kapott az időfutamon, de azon kívül nálam most ő a legesélyesebb, jó verseny lesz, csak nagy baj h jövőhéten hétfőtől péntekig egy szakaszt se nézhetek![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 21., vasárnap 13:07
szakasz előtt én is azt mondtam ez a francia sárga eddig tartott, aztán tessék, növelte az előnyétSüti írta: Az is sokat számít, hogy a többi vonat is sokat fejlődött. Teunissen Dylan előtt például szintén szintet lépett. Sagannak sose kellett sor, Caleb is egész jól teszi a kereket, a Visma - QS páros meg így bőven elég. Megtippelni se lehet, hogy ki nyeri a sprintet, és ez így nagyon jó.![]()
Én lennék a legboldogabb Zsüli sárgájával, de szerintem neki már a mai is túl hosszú lesz. Ha nem ő, akkor meg vigye el Kruijswijk, neki még úgyis jön az élet egy GT-vel.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 21., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 20., szombat 7:06
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem