Akkor ez a Mayans MC. Ha mar SoA spinoff, engem jobban erdekelne az alapito tagokrol egy sorozat, volt is rola szo, First 9 vagy Original 9 cimszo alatt.nzooli93 írta:Hivatalosan keszul a Sons of Anarchy spinoffja. Iden mar kepernyore kerulhet. Edward James Olmos lesz a foszereplo, a keszitok megmaradtak.Mexikoi kartelles lesz,ha jol olvastam. Allat lesz ez is ugy erzem.

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- nzooli93
Hivatalosan keszul a Sons of Anarchy spinoffja. Iden mar kepernyore kerulhet. Edward James Olmos lesz a foszereplo, a keszitok megmaradtak.Mexikoi kartelles lesz,ha jol olvastam. Allat lesz ez is ugy erzem.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A Fox megerősítette, hogy dolgoznak a Prison Break 6. évadján.

- P. Krisz
Az amúgy megvan, hogy Morgan lesz az a szereplő aki összeköti a két WD sorozatot?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Engem az nem zavart, hogy vontatott míg volt benne dráma. Sőt, az egész sorozat a drámáról szólt. Mára van 1-2 ilyen jelenet és az sem olyan mély, mint korábban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát mikor ránk szabadították Negan-t az mi volt már. Mikor szétverte a csávó fejét a baseball ütővel az olyan kemény dráma volt, hogy olyan mélyen hatott nálam, mint a vörös nász.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ateeemadrid
A Walking Dead totál komolytalan lett, én 1-2 részt adtam neki még ebből az évadból, de még az idei Real meccsek is élvezetesebbek annál szerintem.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én azt nem értem, hogy miert furcsa, ha valaki elolvassa ezeket a "forgatókönyveket". Mi, akik elolvasták a könyveket, így néztük, legalábbis en,a második évadtól.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
M1Ö írta:Na a Walking Dead is megér egy misét, abból egy féle történet is sok mára, nemhogy több, alternatív...Pedig próbálom szeretni, de egy rossz zs kategóriás akciósorozat lett belőle.
Legutóbbi (8?) évadnál eldobtam.
Első részt megpróbáltam, de nézhetetlen volt számomra.
Pedig az elején nagyon szerettem, de az ötödik évadtól felfelé már csak megszokásból néztem kb.
1-2 részt leszámítva vontatott volt.
ZIDANE
- M1Ö
Na a Walking Dead is megér egy misét, abból egy féle történet is sok mára, nemhogy több, alternatív...
Pedig próbálom szeretni, de egy rossz zs kategóriás akciósorozat lett belőle.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Walking Dead meglépte ezt, direkt a szivárgások miatt.Ez a leforgatnak 5 féle befejezést, akkora kamu.
Youtube-on fent is vannak az alternatív halálok.
Azért egy Got nagyobbat szól majd, simán megléphetik.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nzooli93
Nem is tudom miert olvassa el valaki ezeket. Van ismerosom,aki a 7.evad kijott forgatokenyvet elolvasta, aztan okoskodott allandoan,meg buszken mondogatta mindenkinek,hogy o mar a megvalositasra kivancsi csak, es nem zavarja,hogy tudja a sztorit elore. Nem tudom az ilyenek mit ereznek
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Múltkor nyilatkozott Emilia Clarke hogy leforgatnak ezer végkimenetelt és még ők maguk (a színészek) sem tudják, hogy mi lesz az igazi, sorozatba is kerülő történetszál, de van megírva egy csomó sztori, szóval ha ki is kerül valami, jó eséllyel nem az lesz... így védekezik az HBO.
Mondjuk engem nem érint a dolog, a korábbiakat is ügyesen elkerültem, ezután sem fogja tönkrevágni az én szórakozásomat egy hekker se. Meg remélem ide se írja majd be sok okos saját teóriaként a forgatókönyvet.
Mondjuk engem nem érint a dolog, a korábbiakat is ügyesen elkerültem, ezután sem fogja tönkrevágni az én szórakozásomat egy hekker se. Meg remélem ide se írja majd be sok okos saját teóriaként a forgatókönyvet.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Várható volt.
Biztosra veszem, hogy 1,5 év alatt ki fog szivárogni az egész történet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, nem egy új sorozat a várható volt
Biztosra veszem, hogy 1,5 év alatt ki fog szivárogni az egész történet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, nem egy új sorozat a várható volt
Nem illik.
- M1Ö
Most rakták ki az hbo.com-ra, hogy hivatalosan 2019 a Trónok harca 8. évadának a dátuma. Hónap, nap még nincs, de gondolom ez sem áprilisban fog kezdődni, hanem valamikor nyár végén. Már csak a 6 epizód miatt is.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ozark
Érdekes, mert alapvetően nem kedvelem Jason Batemant, nem is tartottam eddig jó színésznek, és különösebben a sorozat sem változtatott ezen, egyszerűen csak jó volt nézni.
Nagyon tetszettek benne a zenék, a kezdések és a lezárások, volt, hogy néha kicsit lapos volt, néha kicsit már túl sok Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olyan szál volt, amin megbukhatott volna minden, de ezt is elengedtem.
A legjobban a 8. rész tetszett, az teljesen más volt mint a többi, és nagyon jól megtörte a kis monotonítást, ami volt benne korábban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól összerakták a szálakat, minden kis utalást, minden kis apró rezdülést lezártak vagy éppen megmutattak. ez a rész tényleg zseniális volt.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem zárták le, bőven le lehetett volna a végén, 10 rész után, de azért várom a másodikat.
Érdekes, mert alapvetően nem kedvelem Jason Batemant, nem is tartottam eddig jó színésznek, és különösebben a sorozat sem változtatott ezen, egyszerűen csak jó volt nézni.
Nagyon tetszettek benne a zenék, a kezdések és a lezárások, volt, hogy néha kicsit lapos volt, néha kicsit már túl sok Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olyan szál volt, amin megbukhatott volna minden, de ezt is elengedtem.
A legjobban a 8. rész tetszett, az teljesen más volt mint a többi, és nagyon jól megtörte a kis monotonítást, ami volt benne korábban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól összerakták a szálakat, minden kis utalást, minden kis apró rezdülést lezártak vagy éppen megmutattak. ez a rész tényleg zseniális volt.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem zárták le, bőven le lehetett volna a végén, 10 rész után, de azért várom a másodikat.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Black Mirror S2
Eddig két rész ment le, nem nyújtottak olyan katarzist, mint az előző évad részei, de még mindig van spiritusz a koncepcióban
Majd a Happy is sorra kerül, jövő héten ismét lesz időm valamennyire. Happy, Rick and Morty, Electric Dreams, Harlots, Mindhunter, Tin Star, Knightfall mind a tervek része.
Eddig két rész ment le, nem nyújtottak olyan katarzist, mint az előző évad részei, de még mindig van spiritusz a koncepcióban

Majd a Happy is sorra kerül, jövő héten ismét lesz időm valamennyire. Happy, Rick and Morty, Electric Dreams, Harlots, Mindhunter, Tin Star, Knightfall mind a tervek része.
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Úgy érzem a végére megütötte a szintet, a zenéje is zseniális, 10/10!gunner írta:Babylon Berlin S2
Sürgősen kell pótolni, gyerekek. Az év legjobbja simán.

Folytatás várható? Lehet abban az esetben majd lecsökken kilencre, de ez eddig korszakos a maga nemében.

Köszi az ajánlást!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!