Csak végig kell olvasni a hsz-eket. Sokan vakon védik és őt akarnák továbbra is a padon látni attól függetlenül hogy jelenleg nem ő a megfelelő. Szerintem az elmúlt két évben ez bebizonyosodott.mocsok írta:Nem te vagy az első aki hasonlót ír, de ezt mire alapozzátok, vagy hogy jutottatok erre a következtetésre?ronaldo99 írta: Úgy tűnik sokan többre értékelik ZZ-t mint a klubot. Ez azért elgondolkodtató...
Én azt vártam volna hogy ebben az időszakban az itteni fiatalokról kiderüljön hogy ki az aki megfelelő szintet képvisel, ki az aki nem. Az öregek ne legyenek csapágyasra hajtva, ne futkossunk a pályán össze-vissza mint a mérgezett egerek. Ehelyett a fiatalok csak kényszerből kaptak lehetőséget. A többit meg láttuk.
A játék képét meg sem említem. Nem vagyok biztos benne hogy láttam már Madridot konstansan ilyen ótvar játékot játszani.
Szerintem senki nem várt idén BL győzelmet, mert az nem volt reális elvárás. Oda kevesek voltunk.
A bajnokság már más kérdés. Ha annyira csak a kereten múlott volna, akkot szerintem nem kis csapatok ellen buktuk volna el. Persze lehet rosszul gondolom. Ez csak az én véleményem.
Kész csapatot átvenni és egy újat felépíteni nagyon nem ugyanaz a dolog.
Ha valaki ezt leírja akkor jönnek a nevetséges vagy ironikus válaszok lila szemüvegen keresztül.
Ez a nyílt levél csak a hab a tortán persze ebben is neki van igaza és ő csak egy áldozat.
Tovább inkább nem írom mert megint bannolnak