Ez van. Úgy látszik van valami, amiben hehével hasonlítunk.ferni írta:Azt tudtuk hehének nincs humorérzéke, de hogy neked se...Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.![]()

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 14., szombat 5:21
Ez van. Úgy látszik van valami, amiben hehével hasonlítunk.ferni írta:Azt tudtuk hehének nincs humorérzéke, de hogy neked se...Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 14., szombat 1:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 13., péntek 22:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 13., péntek 22:19
Tömegjeleneteket hozott a csütörtök reggel a Lidl boltjaiban, a dubai csoki váltotta ki a felfokozott keresletet. Vidéken és Budapesten is percek alatt elfogytak a készletek, volt olyan üzlet, ahonnan az eladók verekedésközeli helyzetről számoltak be.Realista24 írta: Irok egy remek peldat, elviszem a gyereket edzesre, van masfel oram, hogy eltoltsem az idot, semmi hasznosat nem csinalok, ha haver nem er ra kavezni, igy bemegyek aldiba, csovon van.
Aztan megnezem az auchant, csovon van, es a vegen meg az intersparra is van idom, ami szinten rogyasig van.
Ez lehet hetfo, szerda, csutortok, vagy eppen pentek, ho eleje, kozepe, vege. Mindegy.
Napkozben spar, interspar, tapasztalat ugyanez, legurgok ebednek alapanyagert, es nem erek haza idoben, mert annyian vannak a penztarnal.
Elmult par hetben tobsbszor voltam obiban, ket harom penztar uzemel + önki penztarak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 13., péntek 15:49
Nálam az indokolatlan Sebő Miklós vitte a dolgot, szorosan utána az "Az a férfi lefeküdt egy macskával" szöveghalamadrid írta:Én a rejtett utalásait imádom, mint ebben a Metafizika meg Péter Árpád![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 13., péntek 15:43
Én a rejtett utalásait imádom, mint ebben a Metafizika meg Péter Árpád
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 13., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 13., péntek 14:59
Ra se kattintok mert tudom, hogy szar....ferni humorat ismerve.hehetheoriginal írta:erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
nagyon gyenge "humor" ez.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 14:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 13., péntek 14:05
mondjuk teny hogy nincs benne homofobia megspekelve himsovinizmussal tate modra de megtalalni ebben azokat a hasonlosagokat amik elojonnek egy egy kozos kariebednelhehetheoriginal írta:erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
nagyon gyenge "humor" ez.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 13., péntek 13:49
Azt tudtuk hehének nincs humorérzéke, de hogy neked se...Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 12:49
erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 13., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 13., péntek 12:27
Igen, a 2024es magyar youtube egyik ha nem legjobb tartalma ez a csatorna.hehetheoriginal írta: megnézem, de ha nem tetszik, megbánod.
mondjuk 0-24-ben mu meccseket kell nézned mechanikus narancs módra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 13., péntek 12:04
Ez az ev youtube contentje, minden videoja gold. Ha sorba haladsz kiad egy teljes sztorit, zseni.hehetheoriginal írta:mi ez az orbitális kultúrmérgezéses fos.
szavazzuk meg, hogy akinek szám van a nevében hetente csak adott limittel írhat.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 11:49
mi ez az orbitális kultúrmérgezéses fos.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 13., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 13., péntek 8:17
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem