Igen, az is kamu volt, meg az adócsalás is, akkor többet fizetett be.Emlékeztek még a ribancos fotóra?
Meg ez sem igaz, minden csapattársa odáig van érte, Messi-s pizsamában alszanak.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 20:25
Igen, az is kamu volt, meg az adócsalás is, akkor többet fizetett be.Emlékeztek még a ribancos fotóra?
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 28., szerda 20:21
Mert senkit sem engedtek el?Hawer írta:mahitoo(Henke) írta:Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz.Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el.
![]()
Ez is ugyanolyan találgatás mint Bale ára.![]()
Azért érdekelne a véleményed hogy ha ilyen "olcsó" volt Neymar, mint ahogy állítják... akkor miért nem vettek mellé egy védőt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 20:18
Egyébként ez tényleg észrevehető. Nem nagyon, nem drasztikusan, de nekem úgy tűnik, hogy manapság, már nem olyan kristálytiszta a Messiről (és a barcáról) kialakított kép. Mintha egy picit megkopott volna a népszerűsége. Egyre több a lejárató cikk, a cikis kép, fotó stb...róla, ami régebben elképzelhetetlen volt, legalábbis ritka, mint a fehér holló.Mindenesetre a nagy nehezen felépített szobor kezd ledőlni
El sem hiszem, hogy ilyet lehoz az nso
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 20:09
Ez a 170 millió szerintem úgy jönne ki, hogy a fizetését is belevették.Hawer írta:Ez is ugyanolyan találgatás mint Bale ára.mahitoo(Henke) írta:Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz.Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el.
![]()
![]()
pár kommenttel ezelőtt linkeltem a képet, ott rajta van, hogy kinek mennyi ment.Gascoigne írta:Hol van ez a cikk? Hogyan jönnek ki ezek a számok?
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 19:57
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 28., szerda 19:21
Nagyon egyetértek.Fenomen írta:Katalánék be vannak szarva, akkor pofáznak állandóan
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 19:00
De a végén úgyis mi leszünk a Hitel Margit, már előre látom.Fenomen írta:Katalánék be vannak szarva, akkor pofáznak állandóan, remélem adunk rá okot, hogy féljenek.![]()
Egyébként megint nem mi kezdjük a sárdobálást, milyen érdekes nem?
Neymar meg 18 millió euró volt.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 18:48
mahitoo(Henke) írta:Ott már 170? A vége tényleg 1 milliárd lesz.Ebbe a vitába nem szállok bele, mindenki higgye azt, ami örömmel tölti el.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 18:29
A spanyol labdarugo szovetseg es a tv tarsasagok dontik el, hogy melyik meccs mikor kezdodjon.mahitoo(Henke) írta:Szuperkupa (a másik oldalra írtam ugyanezt): Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 28., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 17:56
Hát a videóból sokat nem értettem meg de amit leírtál az alapján jó nagy tróger ez a Tata is. Nem hiszem hogy ő nem tudja hogy mennyibe került a kis kurafi.madridronie
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 17:43
Ezt láttátok?
Még a végén kiderül, hogy Neymar is 100 körül volt összességében.
Akkor ezen besírtok; óriási ahogy Eudardo Inda (korábban a MARCA, most a Mundo /a Madrid székhelyű/ egyik főmuftija) rezzenéstelen pofival tolja, hogy apucinak 40 milla a zsebbe, ilyen-olyan járulékos költségek stb. és akkor Carme Barceló (Barca szimpatizáns és katalán érdekeltségű médiumok hangja) elkezd erőlködni, bizonygatni (telefonhoz nyúlni) hebegni-habogni; mire a kontra Inda részéről az Ibra igazolás és a Barca ezzel kapcsolatos csúsztatása hozzátéve, hogy akkor most miért csodálkozunk! PricelessA minap volt egy link arról hogy mennyibe is került Neymar valójában ( ~108 M euró volt a végösszeg talán). Most azért hozom fel ezt a témát mert a barcás haverom itt fikázódik hogy így margit úgy margit mennyit kifizet Bale-ért...
Amióta belinkeltem neki a fent említett cikket azóta egy szót sem szólt.Nah már most szerintem ő is érzi az igazságot, akármit is susmákolnak katalóniában a tényleges vételárról. :Đ Ha Neymar tényleges annyiba került amennyit kifelé nyomatnak akkor miért nem érkezik erősítés a keret gyenge pontjára?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 17:32
primrose írta:itt nincs háború, mert mi nem vesszük fel a kesztyűt. egyedül a mes que un club erőlködik (jó szokásához híven), ezzel tovább rombolva az elmúlt évek folyamán oly kemény munka árán felállított képüket a majom csapatukról.na az utolsó hétre beindul a nyilatkozat háború
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 28., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 28., szerda 17:20
Anis írta:Ezt láttátok?
Még a végén kiderül, hogy Neymar is 100 körül volt összességében.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 17:15
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem