Na.....akkor ezt felírom,mert két év alatt,ez a 3-ik kitűnő meccse.Drake írta:Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:24
Na.....akkor ezt felírom,mert két év alatt,ez a 3-ik kitűnő meccse.Drake írta:Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 28., szerda 22:21
Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:19
Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 28., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 28., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 21:50
Bizony; ilyen is volt, meg még sok egyéb finomság is, de mind1, ők mindig jobban tudják.en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:21
szerintem az 57 reális,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 21:18
en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.'shutterisland írta:
gondolom senki sem sörözik együtt a santos, a másik 45%-ot birtokló cég vezetőivel, és neymar apjával sem, hogy 4-5 feles után kibökje, hogy mennyi volt a csúszópénz.
szerintem az 57 reális, HA konkrétan a játékjoga 35 körül jöhetett ki, és a többi volt a zsebpénz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 28., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 28., szerda 20:59
barcelona eves beszamoloiGascoigne írta:Felőlem kezdjék nyugodtan, a Madrid és/vagy a Tottenham pedig rágalmazásért már perli is őket. Ez Anglia, ahol a Tottenham egy Big4 által auditált éves beszámolóban ezer font pontossággal szépen kimutat mindent.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 28., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 20:52
Most erre mit lehet írni; Rosellnek van is (jogi) problémája a brazil bizniszeivel nem is kicsit!Neymar apucija kapott zsebbe 40 millát, akkor az nem a klub pénze volt.
Visszakanyarodva Neymar árához.
A legtöbben abból építkeznek, hogy a Santos birtokolta a játékjogának az 55%-át. Elvileg 17 vagy 18 milliót kapott érte ugye a csapat.
Kis matek és akkor ki lehet számolni, hogy mennyi a maradék 45%.
Hozzávesszük azt a 40 vagy 40+10 milliót, amit apuci kapott, máris más számot kapunk, mint amit katalánék közölnek.
Nagyjából 72/82-re jön ki, attól függ, hogy 40 vagy a 40+10-el számolunk.
Valahol a kettő között lehet a valós összeg; tény, hogy a Punto Pelota spanyol, katalán nagyágyúi sokszor túlzásba esnek a vérmérsékletüknek megfelelően (és nem kicsit elfogultak a saját csapatuk irányába), de azért Josep Pedrerol bácsi nem "senkiket" (a spanyol, katalán sportsajtó nagyágyúi egytől-egyig) hívott meg ebbe a foci beszélgetős nagy műsorába (ami egyébként igen elismert és közkedvelt Spo.-ban a vezéralakkal egyetemben)! Egyébként most sem az összeg miatt linkeltem a videót sokkal inkább a jelenetekért, hogy milyen átéléssel és vehemensen osztják egymást, bizonygatják az igazukat.Arra én nem sokat adnék. Punto Pelotáék sokszor olyan túlzásokba esnek, hogy lefordulok a székről.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 20:52
Sose voltak makulátlanok,csak a nyomorékok azt hitték sokan hogy a barca valami különlegesség,egy fenét.....egy korszakos csapat,bejött nekik ez a generáció és ennyi.Nem nagyon, nem drasztikusan, de nekem úgy tűnik, hogy manapság, már nem olyan kristálytiszta a Messiről (és a barcáról) kialakított kép.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 20:49
Pl. R.M.C.F. 6 éve ezt hajtogatja.Eddig ezt csak az nem vette észre, aki nem akarta. Úgy beszélnek róla, mintha Messi most kezdett volna el
lenni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 28., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 28., szerda 20:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 20:33
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem