Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 27., szombat 9:16

Az nem a mi problémánk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 27., szombat 6:49

istimester írta:
Jim írta: illetve de
nyáron szabadon igazolható lesz Casillas
cserének jó lenne Casilla mögé :mrgreen:
Inkabb visszahoznam a nagy osszeborulas gyanant Ikert, mint ennyiert de geat.

Raerunk. De Geanak szerzodese 2019ben lejar, jovo nyaron 1 marad hatra, teljesen mas alkupozicio. Es meg mindig csak 27 lenbe.
Vagy Mou padra teszi aztán nesze neked vb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 27., szombat 2:03

Jim írta: illetve de
Inkabb visszahoznam a nagy osszeborulas gyanant Ikert, mint ennyiert de geat.

Raerunk. De Geanak szerzodese 2019ben lejar, jovo nyaron 1 marad hatra, teljesen mas alkupozicio. Es meg mindig csak 27 lenbe.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 26., péntek 23:23

- Neuer nemet letere nem fogja otthagyni a Bayernt
- Courtois-ek most kezdtek bele egy uj projektbe
- Oblakot az Atleti soha nem fogja elengedni nekunk
- Donnarumma sem fogja otthagyni a Milant, mikor vegre jonnek az uj igazolasok, vagy ha megis, akkor a helyeben en is elobb mennek a Juventusba
- Maradt DeGea. Ha jol emlekszem, 2 evvel ezelott is vegul 35 millioban allapodtunk meg + Navas, ugy, hogy a spanyol szerzodese egy ev mulva legjart volna. Ezekbol kiindulva a 75 kicsit tulzo, de egy 60 millio koruli osszeg talan meg realisnak is mondhato.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 26., péntek 21:47

vagy de Gea jön a kapuba vagy senki
őt tudja Perez eladni galaktikus igazolásként
más hasonló kaliberű kapus nem megszerezhető

illetve de

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 26., péntek 21:26

El Unico írta:... vagy leulunk targyalni a Milannal, hogy Navas marad meg egy evet (megerdemelne) es jovo nyaron csatlakozik Donnarumma. Na?
Morata plusz 20ert siman jo lenne. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 26., péntek 20:28

... vagy leulunk targyalni a Milannal, hogy Navas marad meg egy evet (megerdemelne) es jovo nyaron csatlakozik Donnarumma. Na?
:goat:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 26., péntek 19:10

rashidm írta: Sztem Oblak jobb mint DDG. Legalábbis nem nagyon láttam volna, hogy hibázik.
Hat ha neki nincs kivasarlasi ara, akkor ot nem fogjuk az eletben elhozni az atletikotol, onnantol kezdve targytalan, hiaba jobb, akarcsak a nemet is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 19:06

numberone1 írta:
rashidm írta:
De ha jön, akkor Pérez vegye elő a zsidó énjét és a lehető legolcsóbb legyen. Ne ilyen nevetséges 75 milla... Főleg, hogy abból a pénzből mást is meg lehetne venni.
Kapust v mezony jatekost?
En nem latom, h Kurtoa jobb lenne a spanyolnal. Oblak es Nojer hozhatatlan kategoria, a fitalal olasz meg rutitalan egy idegen kornyezethez, foleg a legmagasabb elavarasokban teli csapathoz.
Mindenki masra aki jonne Theo, Mpappe szinten megvan az eroforras + lesznek tavozok akikbol szinten lesz nem kicsi bevetel.
Sztem Oblak jobb mint DDG. Legalábbis nem nagyon láttam volna, hogy hibázik.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 26., péntek 19:05

rashidm írta:
De ha jön, akkor Pérez vegye elő a zsidó énjét és a lehető legolcsóbb legyen. Ne ilyen nevetséges 75 milla... Főleg, hogy abból a pénzből mást is meg lehetne venni.
Kapust v mezony jatekost?
En nem latom, h Kurtoa jobb lenne a spanyolnal. Oblak es Nojer hozhatatlan kategoria, a fitalal olasz meg rutitalan egy idegen kornyezethez, foleg a legmagasabb elavarasokban teli csapathoz.
Mindenki masra aki jonne Theo, Mpappe szinten megvan az eroforras + lesznek tavozok akikbol szinten lesz nem kicsi bevetel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 18:40

Steve írta:Ezen kívül hiába akarunk, nem mehetünk a tény mellett, hogy Navas 31 éves.

Idővel mindenképpen cserélni kell. Szerintem Keylor jó kapus, volt idén elég sok meccs ahol gondjai voltak nem csak mikor gólt kaptunk, eleve a kijöveteleknél több meccsen.

Majd a végére embertelen módra kapcsolt és parádézott.Bármennyire is szimpatikus, bármennyire tud bravúrokat hozni, nincs benne 5-10 év a legmagasabb szinten. Bírom Navast, de ez nem szerelem.

De Geaban 5 év biztosan benne lehet magas szinten, ha formában van, mentálisan nem lesz gondja és egészséges. A kora nem lesz gond legalábbis.

Most el lehet adni még Keylort szerintem jó áron, De Geat meg ha hozni akarjuk most kellene hozni. Gondolom ő is szívesen tolná a spanyol bajnokságban és a BL-ben is.
Konkrétan DDG-ban is 5 év lehet max a legmagasabb szinten (Keylorban max 1-2 év még). Az hogy itt számolgatunk hogy 10 évre meg van a kapusunk elég naiv dolog. Lehet 3 év múlva olyan rossz lesz, hogy sírni fogunk egy másik kapusért.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 26., péntek 17:53

ericco írta:
Steve írta:Akik a 75-öt DDGre soknak tartják indokolják már meg,hogy miért?!
Mert inflációt is beleszámolva drágább lenne, mint anno Buffon volt, és az olasz egy szinttel jobb kapus volt anno.
Ha mar inflacio, a 2001-es 53 millio most 69 millionak felel meg. Szoval DDG olyan 7-8 szazalekkal lenne dragabb, mint Buffon volt. Persze azt is vegyuk figyelembe, hogy azota az inflacion felul is joval tobb penz van a fociban.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 26., péntek 17:50

Ezen kívül hiába akarunk, nem mehetünk a tény mellett, hogy Navas 31 éves.

Idővel mindenképpen cserélni kell. Szerintem Keylor jó kapus, volt idén elég sok meccs ahol gondjai voltak nem csak mikor gólt kaptunk, eleve a kijöveteleknél több meccsen.

Majd a végére embertelen módra kapcsolt és parádézott.Bármennyire is szimpatikus, bármennyire tud bravúrokat hozni, nincs benne 5-10 év a legmagasabb szinten. Bírom Navast, de ez nem szerelem.

De Geaban 5 év biztosan benne lehet magas szinten, ha formában van, mentálisan nem lesz gondja és egészséges. A kora nem lesz gond legalábbis.

Most el lehet adni még Keylort szerintem jó áron, De Geat meg ha hozni akarjuk most kellene hozni. Gondolom ő is szívesen tolná a spanyol bajnokságban és a BL-ben is.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 26., péntek 17:35

75 tenyleg kicsit sok egy kapusert,de manapsag ezen mar nem szabadna meglepodni. En is hulyesegnek tartom azt a teoriat, h aki elore megmondja, h decemberre -10 pontos hatranyban lennenk egy uj kapus miatt. Eleg sok meccset lattam De Geanak, h lassam eleg jol birja a nyomast. Kora es adottsagai miatt megerhetne a befektetni De Geara.
Jelenleg eleg jo kis spanyol gerinc alakulhat ki, latszik, h nagyon segitik-tamogatjak egymast...ha lenne is vmilyen gorcsosseg egymast segitve tuljutnanak rajta. Plusz ottvan Zidane aki szinten segiti a jatekosokat tuljutni a lejton.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 26., péntek 17:20

RealMadridFanatic írta:
75 millió okés egy kapusért

Miért van a kapus kihangsúlyozva? Az egyik legfontosabb poszt szerintem.

Ha azt írod, hogy 75 millió sok, mert szerinted nem sokkal jobb, mint Navas, azt elfogadom (bár nem értek egyet vele - vagy túl régen láttam védeni DDG-t), de a "végy egy jó kapust" nagy igazság és szerintem ezzel a cserével az előrelépés biztos.
Szeirntem 75 millió akkor is sok lenne, ha nem lenne egyáltalán kapusunk.
A MU szopatni akar minket, hülyék leszünk, ha rábukunk...
Merci Zizou!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 26., péntek 17:15

75 millió okés egy kapusért

Miért van a kapus kihangsúlyozva? Az egyik legfontosabb poszt szerintem.

Ha azt írod, hogy 75 millió sok, mert szerinted nem sokkal jobb, mint Navas, azt elfogadom (bár nem értek egyet vele - vagy túl régen láttam védeni DDG-t), de a "végy egy jó kapust" nagy igazság és szerintem ezzel a cserével az előrelépés biztos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 26., péntek 16:57

Zsombor írta:...
Nem akarok itt feleslegesen vitázni, mert amúgy gyakran egy a véleményünk (ami azért van, mert más csak szintű kapusnak látjuk De Geat), ebben épp nem, de szerintem meg az a vélemény (és te se vedd személyeskedésnek) hülyeség, hogy a 75 millió okés egy kapusért. Egyezzünk meg abban, hogy nem egyezünk meg :)
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 26., péntek 16:18

Miért sok De Geáért a 75 millió szerintem? Ericco remekül leírta: fiatalabb, kicsivel jobb kapus, mint Navas, viszont ugyanúgy benne van a potya (nézzük csak meg az EB-t, vagy volt egy City meccsen olyan homályra kifutása, mint Navasnak). Minket ismerve, Navas elpasszoljuk 10 körül, max 15, ha lesz vevő (ugye mi vagyunk kényszerben, nekünk kell eladni). Tisztán 60-65 millió euró +fizetés (mert az is emelkedne a cserével, nem is kicsit) pedig nincs a két kapus között. Annyival nem jobb a spanyol. Nem mellékesen saját magunk alatt vágnánk a fát, és innentől mindenkinek világos lenne, hogy a Madridod jól meg lehet faxoltatni.

Mbappét idekeverni pedig balgaság: 1-2 éven belüli hiányposztra elhozni az utóbbi 5, talán 10 év legígéretesebb tehetségét megér elég sok mindent. Zsunyior meg 30-ért kicsit necces, de ha a Barca behúzza 27-ért és 3-4 év múlva esetleg átveszi Messi helyét, akkor lenne csak anyázás. Megtehettük, befektetés, majd eldől.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. május 26., péntek 15:38

Azért Buffont említettem, mert ha jól tudom, még mindig ő tartja a rekordot, amennyiért kapust igazoltak. Odaírtam, hogy kb az inflációt is beleszámítva. Lentebb a Mbappéhoz és Viniciushoz való hasonlítás már megállja a helyét? És egy lejáró szerződésű Kroost miért dobtál be? Az nem hülyeség? Én legalább kapust hasonlítottam kapushoz, rekordigazolást rekordigazoláshoz.
Azért hülyeség, mert ha ott a lehetőség, hogy vegyél egy top3 kapust, nem top3 kapus helyére, akiben simán benne van még 10 év, ráadásul spanyol nemzetiségű, akkor miért ne tennéd meg? Mentek a 100 milliók az adott szezonban jó teljesítményt nyújtó aktuális ballábasra, aztán semmit nem értünk vele, most olyan posztra igazolnánk, ami le lenne tudva 10 évre. Kit érdekel az ára? 100+ milliós összegekről van szó 18 éves csatártehetségekért(akit pl én hoznék), de 75 milliót sajnálunk egy minden szinten bizonyított top játékosért?

Megpróbálod összehasonlítani a 15 évvel ezelőtti piacot a mostanival csak mert számoltál az inflációval? 15 éve hol voltak az olaj sejkek a fociban, hol volt a City, a PSG, hol voltak a kínai igazolások? Elárulom. Sehol. Teljesen átalakultak a viszonyok, semmi értelme ezeknek az eszmefuttatásoknak.
Az ára és a nemzetisége miatt kezdetve lenne, ehhez kétség se férjen. Bizonytalankodna egy-két meccsen a nyomás miatt, görcsös lenne, és decemberre máris 10 pont lehet a fór (azt nem kell külön magyaráznom, hogy a La Ligában ez elég sok). Azt is odaírtam, hogy egy jobb Barca kezdés esetén. De ezt elfogadom, a jövőt senki sem látja. De a pakliban minden benne van. Viszont egy 75 milliós kapusnál jó lenne a rizikófaktort minél lejjebb nyomni, és ahogy De Gea MU-ban mutatot teljesítményét látom, simán benne van egy hullámvölgy, vagy egy-két komolyabb baki az elején.
Ez meg nettó faszság. Tehát azt akarod nekem megmagyarázni május végén, hogy ha leigazoljuk De Geát, akkor bizonytalankodna és decemberre 10 pont hátrányunk lenne? Ezt te előre látod? Lehet mondani, hogy ez egy szubjektív kijelentés, de semmi valóságalapja nincsen. Hasra üthetnék és mondhatnám, hogy Karim elrak 3-at a BL döntőben, és ezzel közelebb lennék az igazsághoz, mert már ott vagyunk a döntőben és Karim is sanszosan kezdeni fog.
Plusz ezek alapján nincs értelme játékost venni 60 millió felett, mert nagy lesz rajta a teher és hibázni fog. Akkor mostantól ne legyenek ekkora tranzakciók?

Leno szerintem (szubjektív vélemény, mint ahogy az előző hsz is) képességekben minimálisabban marad el De Geatol, ha elmarad egyáltalán. Cserébe kb háromszor olyan olcsó lenne, ráadásul madridista.
Ha szerinted képességekben minimálisan marad el De Geától, akkor minek lenne rá szükség? Nem az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy egy kíváló kapust lecserélünk egy top3-ra?

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 26., péntek 15:26

besteve7 írta:Mivel ember és nem gép ezért persze, h lesznek hibái, bizonytalanságai, de ugyanez megtörténik Buffonnal, Neuerel és mindenkivel kb., de ebből kiidulni, h ezek miatt elmehet a jövő évek BL-e, bajnoksága, akk ne igazoljunk senkit, mert lehet Mbappé is a rutintalanság miatt kihagy majd egy pár ziccert és rámehet a bajnokság, BL stb.
Sajnos a kapus poszt sajátossága, hogy egy hibán elmehet az egész meccs. Egy hullámvölgyön pedig a szezon.
Ismétlem, semmi bajom De Gea-val, hozzuk. De a 75 millió egy kapusért horror ár. Lehúzás, hasukat fogva fog nevetni Mourinho és a MU vezetősége, ha nyélbe ütik az üzletet. És ha neadsjisten De Gea nem azt hozza amit várnak tőle, az egész nemzetközi sajtó ezzel lesz tele. A 35 milliós Modricra is rászálltak anno.
Szerintem kockázatos ennyiért kapust igazolni. Ráadásul a MU-s fizetést ismeg kéne adni. Kétlem, hogy a kedvünkért lejjebb adna.

A lényeg: kb majdnem mindennel egyet tudok érteni, amit leírtatok, hogy mi szól mellette, de azokért sem fizetnék 75 milliót. Főleg ha emiatt nem maradna pénzt Mbappéra :'(
Merci Zizou!

Vissza: