Ez ok, de azért min. egy üzit dobok, hogy: "Te figy, Ripo, megy a hasam -én meg maradok" vagy valami. Nem?Anthony írta:Meg az is lehet, hogy nem akar lesérülni egy nagy szerződés előtt

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. június 1., csütörtök 15:15
Ez ok, de azért min. egy üzit dobok, hogy: "Te figy, Ripo, megy a hasam -én meg maradok" vagy valami. Nem?Anthony írta:Meg az is lehet, hogy nem akar lesérülni egy nagy szerződés előtt
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 1., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. június 1., csütörtök 11:02
Torrente is megmondta a Marbella küdetésben: " ha meg kell... akkor meg kell.."Berti írta:Ambició 10-es.AS | Theo azért nem jelent meg az U21-es válogatottnál, mert a marbellai tengerparton tartózkodik és pihen.![]()
Nekem ez egész aggasztó hír. Nem feltétlen azért, mert nem megy el egy U21-es meccsre, hanem hogy tényleg ilyen hozzáállása van. Igy nem lesz profi.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 1., csütörtök 10:44
Ambició 10-es.AS | Theo azért nem jelent meg az U21-es válogatottnál, mert a marbellai tengerparton tartózkodik és pihen.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 1., csütörtök 10:05
Semmi pánik!Közben félig meg is cáfolom magam, a Telegraph és a Mail szerint semmilyen ajánlat nem volt.Igazából elég érdekes is lenne, 3 nappal a BL döntő előtt Navasnak nem biztos, hogy jót tenne.
Sry, úgy néz ki a sky sem a régi már.
Na na, aztán nehogy 30+15+3+2 ésatöbbi legyen belőle.RMC Sport | A Milan Moratáért hajlandó lenne 50 + 5 millió eurót is fizetni.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. május 31., szerda 23:55
Közben félig meg is cáfolom magam, a Telegraph és a Mail szerint semmilyen ajánlat nem volt.Caraway írta:Több oldal szerint sem lesz hajlandó a United eladni de Geat, illetve ő sem jelezte a távozási szándékát a klubnak.Manchester United have turned down a £60m Real Madrid offer for David de Gea, according to Sky sources.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 31., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 31., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. május 31., szerda 23:17
Több oldal szerint sem lesz hajlandó a United eladni de Geat, illetve ő sem jelezte a távozási szándékát a klubnak.Manchester United have turned down a £60m Real Madrid offer for David de Gea, according to Sky sources.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 31., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 30., kedd 20:57
Én megbirkózok annyi bajjal, hogy te nem vagy nyugodt.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 30., kedd 20:50
Én megbirkózok annyi bajjal, hogy te nem vagy nyugodt.Remy írta:Jó, de akkor tűrje a jövőben is. Mindenesetre én továbbra sem vagyok nyugodt, mikor a brazil játszik. Csupán ennyi a baj.Realista24 írta: És ezzel mi a gond? Elküldünk egy fiatalt fejlődni, Danilo meg tűri a padot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 30., kedd 20:46
Jó, de akkor tűrje a jövőben is. Mindenesetre én továbbra sem vagyok nyugodt, mikor a brazil játszik. Csupán ennyi a baj.Realista24 írta: És ezzel mi a gond? Elküldünk egy fiatalt fejlődni, Danilo meg tűri a padot.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 30., kedd 20:19
Jim írta:Akkor Nachoval csak középen fogunk számolni?Realista24 írta: És ezzel mi a gond? Elküldünk egy fiatalt fejlődni, Danilo meg tűri a padot.
remélem fog sok lehetőséget kapni jövőre is
megérdemli
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 30., kedd 19:57
Akkor Nachoval csak középen fogunk számolni?Realista24 írta: És ezzel mi a gond? Elküldünk egy fiatalt fejlődni, Danilo meg tűri a padot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 30., kedd 19:44
És ezzel mi a gond? Elküldünk egy fiatalt fejlődni, Danilo meg tűri a padot.Remy írta:Hakimi -> Alaves?
Akkor valszeg Danilo marad jövőre is.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 30., kedd 18:38
Én már nem zavarnám el feltétlenül. Az utóbbi hónapokban hozta, ami a dolga.Remy írta:Akkor valszeg Danilo marad jövőre is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 30., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 30., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 30., kedd 17:56
ericco írta:Nekem is ez jutott az eszembe valamelyik nap.Realista24 írta:Azert fog kezdeni, mert a Juve Iscora szamit.
Viszont nem tartom jő ötletnek. Nem lesz területe, szinte semennyi.
A fáradt védelemre több értelme lenne ráengedni.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem