VB - 2014
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: VB - 2014
mostmár bevagyok szarva hogy a csoportból hogy keverednek tovább a portugáljaim azt nem tudom
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mondom, sorolj MÉG melléjük. ha már azt mondod, hogy sorolhatnánk.Prométheusz írta:hát ha te ezeken a legendákon röhögsz, akkor máshova kell hogy soroljalaktorjack írta: sorolj még melléjük, hadd röhögjek
ebből mind jobb volt mint R9?ekem a 82-es vébé az első. hidd el, hogy Rummenigge, Platini, Enzo Scifo, Zico, Eder, Maradona, igencsak nagy játékosok voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2014. június 21., szombat 23:22-kor.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát ha te ezeken a legendákon röhögsz, akkor máshova kell hogy soroljalaktorjack írta: sorolj még melléjük, hadd röhögjek
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
és akkor ti milyen alapon ítélitek a brazil Ronoldonak? mert szezonokon keresztül láttátok? nyilván nem.Realista24 írta:[
Mi alapján ítéled meg ezt, mert vélhetően játszani nem láthattad őket szezonokon keresztül.
Ronaldo gondolom azért nagy kedvenc itt, mert a legtöbb fórumozónak a 2002-es világbajnokság, meg a Galaktikusok az első nagy fociélmény. amúgy Ronnie holland, vagy a Barcás, Interes karrierjét semmilyen csatornán nem lehetett követni.
nekem a 82-es vébé az első. hidd el, hogy Rummenigge, Platini, Enzo Scifo, Zico, Eder, Maradona, igencsak nagy játékosok voltak.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
sorolj még melléjük, hadd röhögjekPrométheusz írta:Pelé, Maradona, Puskás, Zidane, Di Stefano, Beckenbauer, Platini, Zico, sorolhatnánkZsombor írta:Ronaldonál jócskán jobb játékos? Na most felállok és kimegyek...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi alapján ítéled meg ezt, mert vélhetően játszani nem láthattad őket szezonokon keresztül.Prométheusz írta:Pelé, Maradona, Puskás, Zidane, Di Stefano, Beckenbauer, Platini, Zico, sorolhatnánkZsombor írta:Ronaldonál jócskán jobb játékos? Na most felállok és kimegyek...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert a ghánaiak olyan szép gólokat lőttekrealistahuni írta:Ghánánál voltak finomságok, a németek pedig semmi focival lőttek két faszmakker gól
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ha nyert Volna Ghána még mindketten tovább juthattak volna'shutterisland írta: egyébként portugália volt ha jól emlékszem a legtámogatottabb csapat itt a fórumon, egy mai győzelemmel ghána lépéselőnybe került volna ronaldoékkal szemben.
ezért fura, hogy ennyire szurkoltatok nekik, a kettő közül csak egy fog továbbmenni.
[/color]
Amúgy meg én inkább Ghánának szurkolok. Én a focinak szurkolok és azt eddig 2 csapat játssza. A franciák és Ghánaiak.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Prométheusz
Pelé, Maradona, Puskás, Zidane, Di Stefano, Beckenbauer, Platini, Zico, sorolhatnánkZsombor írta:Ronaldonál jócskán jobb játékos? Na most felállok és kimegyek...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma azért villantott, igazolta, hogy tényleg jobb.Mike írta:szerintem Messire gondolt, és ő még nincs is pályafutása csúcsán...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ghánánál voltak finomságok, a németek pedig semmi focival lőttek két faszmakker gólt, még szép, hogy a papiron gyenge csapattal szimpatizál az ember. Portugáloknak meg mindegy, Coentrao, Pepe nincs, Ronaldo szenved, szerintem usa is megcsapja őket.egyébként portugália volt ha jól emlékszem a legtámogatottabb csapat itt a fórumon, egy mai győzelemmel ghána lépéselőnybe került volna ronaldoékkal szemben.
ezért fura, hogy ennyire szurkoltatok nekik, a kettő közül csak egy fog továbbmenni.
hehe írta:neked a spanyolok kiesésével végleg leesett az ékszíj
Ne értetlenkedjetek már. Torghellére gondol. így teljesen érthetőZsombor írta:Ronaldonál jócskán jobb játékos? Na most felállok és kimegyek...
joabulicsak
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szerintem Messire gondolt, és ő még nincs is pályafutása csúcsán...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ronaldonál jócskán jobb játékos? Na most felállok és kimegyek...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
neked a spanyolok kiesésével végleg leesett az ékszíjazért volt jócskán jobb játékos a történelemben Ronaldonál,
lécci lécci, hadd én ,lécciÍrsz egy-két példát?
henry, delpiero, trezegé, raul, platini, meg miiiiiindenki más
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. június 21., szombat 23:06-kor.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát még a 15jár a gratuláció neki, tök mindegy, hogy milyen gólokkal és ki ellen, 14 vb gól az 14 vb gól.
Írsz egy-két példát?azért volt jócskán jobb játékos a történelemben Ronaldonál
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
doncsontos írta:na ez egy igen jó meccs volt.. kcsg németek is csak ilyenkor tudnak már csúsznimászni ha menni kell az eredményért. Khan lenne az edző ilyen Özilek szerintem tutajjal mennének haza.
Ha Kahn ott lenne, befutna a pályára és pofán verné a fél csapatot. Mondjuk nála nem sok honosított hulladék lenne a keretben.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
+1.na látod ez a baj, mindenki ezt nézi, mintha most így Klose odaért volna R9 szintjére, pedig távolról sem erről van szó
ez egy sima gólrekord, nem arról szól hogy ki a jobb játékos
kérdezzetek már meg random 100 embert, 100-ból mind a 100 ronaldot fogja mondani, ha megkérdezitek, hogy melyik a kettő közül a nagyobb játékos.
jár a gratuláció neki, tök mindegy, hogy milyen gólokkal és ki ellen, 14 vb gól az 14 vb gól.
a lehetőség pedig, ahogy írta mike, mindenkinek adott, klosénál nagyobb, korszakos zseniknek is arra, hogy ennyit vagy többet rúgjanak.
ide kellene bevágni klose fejét.
egyébként portugália volt ha jól emlékszem a legtámogatottabb csapat itt a fórumon, egy mai győzelemmel ghána lépéselőnybe került volna ronaldoékkal szemben.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ne bassz , hogy megint egy csatárral játszanak a bosnyákok .... Nem hiszem el , miért nem mehet az Ibisevis-Dzeko kettősBBarni írta:Azért az a Khedira-Schweinsteiger minőségi csere volt....hihetetlen gyenge ez a pali...
Besic pedig Nigéria ellen is kezdő!![]()
![]()
Begovic – Lulic, Sunjic, Spahic, Mujdza – Hajrovic, Besic, Pjanic, Misimovic, Medunjanin – Dzeko
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- Prométheusz
azért volt jócskán jobb játékos a történelemben Ronaldonál, úgyhogy ezzel a logikával meg azoknak kéne több gólnál járni..Galacticos írta:nem arra értjük/értik azt hogy szégyen hogy ő lőtt ennyi gólt.Mike írta:amugymeg még1szer, rengeteg legendás játékosnak, korszakos zseniknek ott volt a lehetőség, mégis ez a botlábú tudott elérni ennyi gólt, na most akkor most kinek a teljesítménye a szégyen?
hanem hogy ezzel beérte ronaldot. mittomén ha ronaldonak lenne 20 gólja a kutyát nem érdekelné hogy klosénak van 15.
de így főleg látva a két játékos közti különbséget és a két játékos góljainak különbségét tényleg idegesítő.
abba meg durva belegondolni hogy mi lenne ha a ghánaiaknak egy picit több eszük lenne csak egy picivel..
szerintem illik tisztelettel elismerni a teljesítményt, azért amit Klose egész pályafutásával letett az nem semmi.