___Samy___ írta:Egy nagyon komoly dologhoz szeretnek segítséget kérni. Már második napja van az, hogy a laptopom nem képes csatlakozni a wifire. Vagyis tud, de folyamatosan megszakad. Mindegy hogy a router wifijere, vagy a jelerosito wifijere csatlakozok. Erdekes módon telefonról meg tv-rol minden további nélkül mukodik minden.
Valakinek esetleg otlet? Mert ez így nagyon gáz. Win 10 van a gépen, ha az segít vmit.
Amikor panelban laktam, velem is elofordult hasonlo. Folyamatosan lelokott a netrol, volt hogy nem is tudtam ra csatlakozni, csak ha elotte ujrainditottam a routert. Az volt a problema, hogy a legtobb szomszednak ugyanarra a savra volt allitva a wifi es zavartak egymast. Vegul a routert manualisan atallitottuk egy masik csatornara es ugy mar mukodott. Tesomnak is volt hasonlo problemaja, de neki annyi szomszedja volt, hogy inkabb a 2.4GHz-es routeret lecserelte egy 5GHz-esre. Ha jol emlekszem, akkor az inssider nevu programmal neztem meg, hogy a kornyekemen ki milyen csatornat hasznal, de telefonra is van egy csomo Wifi Analyzer program.