HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 31., hétfő 19:14
Na akkor...
Amikor kinevezték Zidane-t másodszor, akkor nem örültem a dolognak. Nem azért, mert nem bírom, éppenséggel a kedvenc játékosom volt 20 évvel ezelőtt, és imádom a faszit ahogy van. De pont azért nem örültem neki, mert ez most nem olyan időszak volt, amikor ő kellett. Már akkor is más típusú edző kellett talán és most is. Zidane egy nyertes edző. Egyenlő a győzelemmel, a kupákkal. De nem azért, mert akkora taktikai zseni, hanem mert neki ez a tehetsége. A karizma, a győzelem, a legenda státusz. emellett nyilván meg tudja különböztetni a védőt a támadótól, taktikailag is a kisujjában több van, mint az edzők jó részének, de neki nem az az, ami hozza a kupákat. De azért ne legyünk hülyék, szarból nem lehet várat építeni, kell az alapanyag is, és ő hozzáteszi azt, ami ezek után nyertessé teszi a csapatot. Sokat nyerni csak így lehet. De azért pár dolog utalt arra, hogy a csapat felépítése, nem feltétlenül nagy erőssége, tehetség fejlesztése, beépítése, az búj mag felépítése. Pláne nem abban a helyzetben, hogy már nem mi vagyunk a legnagyobb kutyák a játszótéren. Volt egy emberünk, aki bizonyos állapotokban a legjobb választás a kispadunkra, kb garantálja a kupákat. És ezt játszottuk el két évvel ezelőtt. Akkor a klub szerintem hibát követett el, Zidane meg jó fej volt, és visszajött. Zidane hozta, amit tudott, nyert egy kupát, szerintem ami tőle várható volt, azt hozta bőven. Csúcsra járatta azt az alapanyagot, ami volt. Alapanyagot fejleszteni, hozzátenni, azt úgy tűnik viszont, hogy kevésbé tud. A megfelelő ember a nem megfelelő időben. Kár volt erre elhasználni...
Mourinhonál éreztem azt az elküldésekor 2013-ban, hogy ő nagyon sokat vesztett madridban, elvesztette azt az aurát, ami előtte megvolt benne, és ami győztessé tette. És úgy néz ki, hogy azóta is lejtmenet van...Nagyon remélem, hogy Zidane nem jár így, ügyesen kell választania legközelebb.
Ami viszont a mostani helyzetet illeti...Most nem volt jó fej. Ha már bevállalta 2 éve, mert jó fej volt, akkor ne lépjen le, mert ez hülyén jön le. madridban mindig nagy a nyomás, a klubnál mindenkinek nagy az arca, de a játékosok és Perez végig támogatta. A szurkolók nagy része is. (szurkolóknál azt elvárni, hogy mindenki támogassa, meg ne legyenek hőzöngők, teljesen felesleges. Mindig lesz kellő mennyiségű ember, akinek nem tetszik valami, és hangot ad neki, ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyenek az emberek.) Nem jött ki jól most ez a lelépés, a levéllel együtt meg pláne nem.