Durva mi?
VB - 2014
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Számomra Ronaldinho a legnagyobb, nem láttam tőle nagyobb showman-t, komolyan mikor leültem és néztem amit ez az ember csinált a Braziloknál/PSG/Barcába csak ámultam,azt a Ronaldinho/Etoo/Deco féle Barcát majdnem annyira bírtam mint a Madridot, de a Barca meccseit főleg csak Roni miatt néztem meg és ő általa ismertem meg a Madridot. 
Durva mi?
Durva mi?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. június 22., vasárnap 0:05-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is kell, hogy adjon más szavára, de ha beír egy ilyet, hogy jócskán jobb játékosok voltak az említettek, akkor indokolja. Főleg azokat, akiket nem látott.tt van prométheusz, ha nem vetít (miért tenné?) tényleg látott is egy raklap legendát játszani élőben is, mégsem nagyon ad senki a szavára, akkor hogyan ítélje meg egy 20-on éves (és a fórum javarészt ez a korosztály) objektíven ?
Hehe leírta, hogy miért szerelmes, miért Ronaldo mindenidőklegjobbja neki. Ilyet vártam volna, de nem jött. Mindegy is. Megy a meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
így értettem.'shutterisland írta:
mondjuk nem mindegy, hogy értette.
vannak JÓCSKÁN jobb játékosok, vagy pedig vannak JÓCSKÁN JOBB játékosok.
ha érted.
bár abból a szempontból mindegy, hogy így is úgy is kapja az ívet érte.![]()
de más értelmet nyer a mondat.
ez a mindenidőklegjobbja(i) téma tényleg kimeríthetetlen.
itt van prométheusz, ha nem vetít (miért tenné?) tényleg látott is egy raklap legendát játszani élőben is, mégsem nagyon ad senki a szavára, akkor hogyan ítélje meg egy 20-on éves (és a fórum javarészt ez a korosztály) objektíven ?
egyébként meg kösz. sajna ez valóban a kilencedik vébé
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Prométheusz 2014. június 22., vasárnap 0:00-kor.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk nem mindegy, hogy értette.PEEtör írta:Jócskán? Még, ha azt írod jobb, talán nem kattan el mindenki, de jócskán? Érted?!...jócskán jobb
vannak JÓCSKÁN jobb játékosok, vagy pedig vannak JÓCSKÁN JOBB játékosok.
ha érted.
bár abból a szempontból mindegy, hogy így is úgy is kapja az ívet érte.
de más értelmet nyer a mondat.
ez a mindenidőklegjobbja(i) téma tényleg kimeríthetetlen.
itt van prométheusz, ha nem vetít (miért tenné?) tényleg látott is egy raklap legendát játszani élőben is, mégsem nagyon ad senki a szavára, akkor hogyan ítélje meg egy 20-on éves (és a fórum javarészt ez a korosztály) objektíven ?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
érdekes ez...én kb. 1990 óta vagyok németes, voltak sötét korszakok az ezredforduló környékén, meg jött a honosított hullám is, mégse jutna eszembe váltani. soha...árulás lenne. amellett hogy nyilván aranylábú fiainknak is szurkolok, pedig nagyon régóta nem érdemlik meg.Én 15 éve drukkolok a spanyoloknak...de most már nem,elég volt,majd ha nem VDB lesz az edző,ez nézhetetlen és felháborító,hogy ezt a különleges állományt,ennyire le lehet rugni a semmibe.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem kevés időt töltöttem a 1995-2002 időszak ronaldo-meccseinek beszerzésével.amúgy Ronnie holland, vagy a Barcás, Interes karrierjét semmilyen csatornán nem lehetett követni.
a 94-es vébén emlékszem még gyerekként, hogy nem ment a góllövés mindig a barátaimnak (első sportesemény, alig bírtam fennmaradni az éjszakai meccseken, de beleszerettem a brazil mezbe valamiért, ha már mi nem voltunk kinn), a kommentátor mondta be először, hogy itt ez a fogszabályzós gyerek, igazán bepróbálhatná csatárban zagallo, mert elég nagy tehetség.
valami vonzalom miatt rácuppantam.
a brazil válogatott meccseit a vébé után rendszeresen közvetítette az eurosport.
konföderációs kupa, umbro-kupa, tournoi de france, emellett az uefa-kupameccsek, olimpia, copa america, barimeccsek, brasil world tour, stb, híradóban a gólösszefoglalók, hírek.
valami ok folytán nem tudtam szabadulni tőle, megszereztem első mezemet, egy barcás ronaldomezt. én voltam a legnagyobb király a grundon.
és beindult a PR meg a marketing, a nike révén ronaldo mindennél és mindenkinél nagyobb lett.
ott voltam, átéltem, sosem felejtem.
és még nem volt szélessévú net, facebook, twitter, mégis felrobbant a világ tőle.
amikor lett netem, piócaként csaptam rá az időszak meccseire, és nem csalódtam.
messze a legtökéletesebb futballista volt, akinél erő, fizikum, robbanékonyság, technika, gólérzékenység és finesz egy csomagban volt, minden mutatóban jobb minden általad felsorolt játékosnál, megváltoztatta a futballt, miatta terjedtek el a varane-szerű magas, erős, gyors, szikár védők, miatta alakultak ki új védekezési rendszerek, miatta alakult át az olasz bajnokság és egy barcás szezon alatt bekerült a klub történelmébe, ő volt az, akit sehogy máshogy nem lehetett megállítani, csak ha szanaszét rugdossák, maradonán kívül senki nem volt ekkora hatással a futballra.
persze, akiket felsoroltál, mind legenda, de focistaként, egyénileg, ha össze kell hasonlítanom őket, akkor messze ronaldo a győztes. persze lehet vitatkozni, hogy pelé, vagy maradona vagy zidane vagy ronaldo, de a többiek nem érnek fel ide.
csak ennyit akartam, hidd el, ÉN végigkövettem azt a pályafutást, én utánanéztem kik voltak valakik a futballtörténelemben, ez alapján bátran ki merem jelenteni.
ráadásul még a söröm is elfogyott.

-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én 15 éve drukkolok a spanyoloknak...de most már nem,elég volt,majd ha nem VDB lesz az edző,ez nézhetetlen és felháborító,hogy ezt a különleges állományt,ennyire le lehet rugni a semmibe.
A válogatási módszerei pedig.....
nevetséges,és nulla.
A válogatási módszerei pedig.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Jócskán? Még, ha azt írod jobb, talán nem kattan el mindenki, de jócskán? Érted?!...jócskán jobb
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Prométheusz
ezt már én is akartam írniferni írta: neked a spanyolok kiesésével végleg leesett az ékszíj![]()
![]()
![]()
jócskán jobb....
[/quote]
akkor megismétlem: ízlések és pofonok. Maradona jócskán jobb volt. Pelé szintén. Puskás is. és most nyugodtan tegyél hetven röhögő jelet.
egyébként nem esett le semmilyen ékszíj, legalább a divatdrukkerek elkoptak. 30 éve szurkolok a spanyoloknak, megtanultam együtt élni a kudarcaikkal, elhiheted. persze nyilván szórakoztatóbb azoknak szurkolni, akik mindig az első 3-4-ben vannak.
ehhez is megvan mindenkinek a joga. nem vitatom el.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
ezt már én is akartam írnihehe írta:neked a spanyolok kiesésével végleg leesett az ékszíjPrométheusz írta:azért volt jócskán jobb játékos a történelemben Ronaldonál,![]()
![]()
![]()
jócskán jobb....
annál a hatalmas nagy fail Klose szaltó próbálkozástól nincs jobbnem. a legszebb mozdulat, amikor a német válogatott boateng kezdésnél pacsizik a féltestvérével, a ghánai válogatott boatenggel![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. június 21., szombat 23:36-kor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Boky, szépen kérlek, hogy legalább egy minimális színvonalt próbálkozz meg elérni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem. a legszebb mozdulat, amikor a német válogatott boateng kezdésnél pacsizik a féltestvérével, a ghánai válogatott boatenggelA mai nap legszebb mozzanata, sőt, talán a vb-é, az volt, amikor az echte német, Boateng <-> Mustafi csere lezajlott.
- Prométheusz
nem megdöntötte, hanem beállítottaPEEtör írta:A mai nap legszebb mozzanata, sőt, talán a vb-é, az volt, amikor az echte német, Boateng <-> Mustafi csere lezajlott.
A rekordok meg arra valók, hogy megdöntsék őket. És pont, hogy akik szerint nem a statisztikák számítanak, azok vannak kiakadva Klosén, kérdem én, ugyan miért? Pont nektek kellene tudnotok, hogy Ronaldo mekkora istentelen klasszis volt, és Klose meg nem, ebből kifolyólag leszarni az egészet. Megdöntötte, na és???
A mai nap legszebb mozzanata, sőt, talán a vb-é, az volt, amikor az echte német, Boateng <-> Mustafi csere lezajlott. 
A rekordok meg arra valók, hogy megdöntsék őket. És pont, hogy akik szerint nem a statisztikák számítanak, azok vannak kiakadva Klosén, kérdem én, ugyan miért? Pont nektek kellene tudnotok, hogy Ronaldo mekkora istentelen klasszis volt, és Klose meg nem, ebből kifolyólag leszarni az egészet. Megdöntötte, na és???
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Prométheusz
Boky írta:wut?Prométheusz írta:
és akkor ti milyen alapon ítélitek a brazil Ronoldonak? mert szezonokon keresztül láttátok? nyilván nem.![]()
![]()
azért mert te 2 éve nézel focit, itt vannak akik 10+ éven át látták játszani...
nem kettő. 34.
- Prométheusz
M10, meg Z10, meg a brazil P10 szerintem igen. de ez is szubjektív persze.torjack írta:
ebből mind jobb volt mint R9?
(kész vagyok ettől az R9-től is, bocs)
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
wut?Prométheusz írta:
és akkor ti milyen alapon ítélitek a brazil Ronoldonak? mert szezonokon keresztül láttátok? nyilván nem.
azért mert te 2 éve nézel focit, itt vannak akik 10+ éven át látták játszani...
[/quote]Realista24 írta:[
Mi alapján ítéled meg ezt, mert vélhetően játszani nem láthattad őket szezonokon keresztül.
hagyjad, a fifában ezeket választották be a legendsek közé, ronaldot meg nem, nyilván jobbak...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem ítéltem oda senkinek semmit, csak kíváncsi vagyok az álláspontodra.és akkor ti milyen alapon ítélitek a brazil Ronoldonak? mert szezonokon keresztül láttátok? nyilván nem.
Erre nem tudok reagálni, 98ban csatlakoztam a Realhoz.Ronaldo gondolom azért nagy kedvenc itt, mert a legtöbb fórumozónak a 2002-es világbajnokság, meg a Galaktikusok az első nagy fociélmény. amúgy Ronnie holland, vagy a Barcás, Interes karrierjét semmilyen csatornán nem lehetett követni.
Senki nem mondta, hogy nem azok, de mitől jócskán jobbak?nekem a 82-es vébé az első. hidd el, hogy Rummenigge, Platini, Enzo Scifo, Zico, Eder, Maradona, igencsak nagy játékosok voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
bocs, félreértettem.torjack írta: mondom, sorolj MÉG melléjük. ha már azt mondod, hogy sorolhatnánk.
te is tudod, hogy lehetne még sorolni. egyszerűen lehetetlen eldönteni, ki a focitörténelem legjobbja, mert tényleg lehetne még bőven sorolni.
lehet ezt kerülni balról, jobbról, itt arról van szó, hogy kedvenc. sokaknak. nem arról, hogy legjobb. csak az meg egy szubjektív mutató, nem objektív.
Csodálkoztam is rajta, hogy ma még nem jött elő ez a ki a legjobb téma...