Ez most nem ütött akkorát, de azért elvoltam vele. Kíváncsi leszek hova fut ki ez az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!orosz vonal
R, azt vágod, hogy itt forgattak Budapesten pár hete?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 7., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 7., szombat 10:21
Karim is rajta van ezen a sorozatonArjenMagicRobben írta:La Casa de Papel (Money Heist)
Egy spanyol rablós, túszejtős dráma ami később kijött Netflixre is. Nekem nagyon bejött, a Prison Break első évadához tudnám hasonlítani, itt is van egy "master plan" amire épül az egész történet. Tele van színes karakterekkel, kiváló alakítást hozó színészekkel és morális kérdésekkel. Akik szeretik a heist filmeket azoknak mindenképp ajánlom.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rendőrök oldalán volt egy kis hiányérzetem nekem, az inspector csaj sokszor nem volt elég meggyőző számomra és nagy szerelmi happy end sem tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Berlin és a Professzor honnan ismerik egymást? A végén nagyon úgy tűnt mintha már nagyon régi barátok lennének.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 5., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. április 4., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 4., szerda 14:42
R24 naprakészSüti írta:Hallgatni kell rám, ritkán tévedek.Realista24 írta:Billions s02
Csak-csak sikerült a szintlépés a végére.És már olvasnám, hogy mit írtok a harmadikról, de kell még pár nap, hogy odaérjek
![]()
Nekem már 03x02 van betárazva BL utánra.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. április 3., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 3., kedd 17:25
Hallgatni kell rám, ritkán tévedek.Realista24 írta:Billions s02
Csak-csak sikerült a szintlépés a végére.És már olvasnám, hogy mit írtok a harmadikról, de kell még pár nap, hogy odaérjek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 3., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. március 31., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 31., szombat 22:08
Lesz masodik evad. Nekem is nagyon bejott, siman ott van a 2017-es ev top3 ujonca kozott (a Mindhunter es a The End of the F***ing World mellett)Yazid írta:The deuce kivégezve. Ez odabaxott nagyon, tetszett. Remélem lesz 2.évad, de nem néztem utánna, bár nem igazán úgy zárták le vagy fac tudja.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. március 31., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2018. március 31., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 30., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2018. március 30., péntek 23:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az első évad végére eljutottam odáig, hogy egyenes irritált chuck karaktere, de a második évad során képesek voltak azt elérni, hogy tényleg badass legyen. talán pont ennek a hullámvasútnak köszönhetően.Süti írta:Billions 3x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy folytatták ahogy befejezték, top top.![]()
Zseni ez a hullámvasút ahogy egyszer egyikük aztán másikuk van fent és lent, pláne a sok közös kapcsolódási pont miatt.
Taylor meg a végén...![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 29., csütörtök 11:21
Az elso par resz szerintem is gyenge volt, viszont az evad masodik feleben sokat javultak, egy egesz jo kis sorozatgyilkosos thrillert kaptunk a vegere. Persze az elso evad teljesen mas szint, nem is erdemes ahhoz hasonlitani. Engem viszont leginkabb az zavart, hogy Gianni Versace neve a cimben csak nezocsalogatonak van ott, mert valojaban nem is rola szolt a sorozat, hanem a gyilkosarol.Süti írta:S01 amilyen jó volt Crime Storyból, S02 annyira gyenge.Félúton el is engedtem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 29., csütörtök 9:11
Jobb későn mint sohasebydani írta:
R, ma kezdem végre az Ozarkot, most jutottam el még csak addig kb. november óta![]()
Ennyi egyelőre, sziasztok!
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 29., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 29., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 27., kedd 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 26., hétfő 9:09
ziro4vr írta:Csak megnézted te áruló.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na igen, jó volt az orosz pali, hamar el is varrták. A Carrie-Saul találkozó ütött rendesen.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem