fent van.pheco írta:Az, hogy a pélóba lehet, hogy enkóron nincs fent a GoT első évada angolul? Végre rászánnám magam, erre egyből akadályba ütközökHonnan tudnám beszerezni?

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 12:00
fent van.pheco írta:Az, hogy a pélóba lehet, hogy enkóron nincs fent a GoT első évada angolul? Végre rászánnám magam, erre egyből akadályba ütközökHonnan tudnám beszerezni?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 29., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 27., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 27., szombat 20:13
Mekövetem magam, igazad volt.Remy írta:Angol kb a legrosszabb szinkron, amit valaha DBhez csinaltak. Még a német is jobb.
Japan amugy. És sokkal jobban atjonnek a harcok.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 27., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 27., szombat 7:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 24., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 24., szerda 20:09
Remélem kitartasz mellette. Bár nyilván nem mindenkinek jön be ez a nyelvezet, stílus, zene, világ.Realista24 írta:Első nem adta annyira, még kap maximum két részt, hogy elkapjon az érzés.Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
Annyira jó volt kiszakadni a narkós, ügyvédes, a mostanában szokásos divatos témák nyújtotta skatulyából, amibe persze én magam helyeztem bele magam.
Itt a színészi játék, fényképezés, zenék, minden a helyén van, minden teljesen más. Nagyon várom a 2. évadot, teli találat volt. Kiváló!![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 24., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 24., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. január 24., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 24., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 23., kedd 23:59
Első nem adta annyira, még kap maximum két részt, hogy elkapjon az érzés.Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
Annyira jó volt kiszakadni a narkós, ügyvédes, a mostanában szokásos divatos témák nyújtotta skatulyából, amibe persze én magam helyeztem bele magam.
Itt a színészi játék, fényképezés, zenék, minden a helyén van, minden teljesen más. Nagyon várom a 2. évadot, teli találat volt. Kiváló!![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2018. január 20., szombat 1:45
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 19., péntek 17:41
Jó volt összességében az egész. Csak most megint várni kell 1 évet a folytatásra. Szerintem úgy lesz, mint anno a Dragon Ball és utána a Z. Ugranak egy kicsit az időbe vagy valami. De maradni fog mindenki a szereplők közül. Egyrészt túl kevés rész van és nem tudnak ennyi mindent lezárni és túl sok a potenciál is még benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A többi univerzum, a papok, a többi isten. Uubot is belengették már. Dermesztő tervét még mindig nem ismerjük.füst írta:Úgy tűnik hogy márciusban véget ér a Dragon Ball Super, a 131. résszel, és hosszú szünetre vonul a sorozat. Év végén movie, gondolom jövőre valamikor folytatják más néven a sorozatot.
Ugye még van hátra pár rész, összességében tetszett. Volt kb. féltucatnyi momentum ami megmarad, volt egy kis nosztalgikus élmény követni az eseményeket, hála annak hogy kaptak több-kevesebb szerepet a régi karakterek. Viszont egyáltalán nem bánom hogy vége, már kezdett telelenni a zsákom az agyonhasznált transformokkal meg rengeteg logikátlansággal. Na majd meglátjuk a finálét.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. január 19., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 17., szerda 7:24
Realista24 írta:Írsz róla bojlermentesen?Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 16., kedd 23:15
Pilot utan elakadtamKerlon írta:Ugye mindenki megnezte már a darkot?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem